'En Özlenilen Dizi 2010-2015' | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anket yapmaya ne gerek var? Neyin secileceği belli. Melül ve bitter'in boynuzlamak isteyenlerin hikayesi Aşk-ı Memnu tabi ki en özlenen dizi. Diğer hiçbir dizi tırnağı edemez. :)
Diğer finalistleri görmek istiyoruz :A

Hayırlı olsun yine bir etkinlik yine sen... :A @Dosi

Tabi ki normal şartlarda kazanması gereken dizi LEYLA ile MECNUN destanı lakin etkinliğin yapıldığı ortamı düşününce kazanan o olmayacaktır... L&M dışında Ezel'in kazanmasına çok büyük laf etmem gibi duruyor. Geri kalan tüm kazananlar tarafımdan gömülecektir... :A
Bu, bu yıl ilk yazışmamız galiba :A
Geçen etkinlikte yer alamadın, içinde kalmıştır dedim :A ama hemen başlamayacak. Şubat'ı bulabilir gibi :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
L&M çeyrek final bile görürse bizzat ben tarafından gömülecektir :A
Geniş Aile tüm zamanların en abartılan yerli komedi dizilerindendir o halde. :A Leyla ile Mecnun bırak çeyrek finali, 2.turu bile göremez orası ayrı ama kalitesi ortadadır ve IMDB'de dahi tüm zamanların en iyi yerli dizisi konumundadır. :A

• Harika
  • Olmamış
Reactions: MEnes and Gerekli24
Vallaha kusura bakmayın L&M'yi itici yapan bu tarz yorumlar :A

Ben De Özledim
Arada etiket yap bileyim önerileri :A gerçi ben her mesaja bakarım :A
Bunlar 2015 ve öncesi final edenler? Tek tek kontrolden sonra eklerim listeye :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Geniş Aile tüm zamanların en abartılan yerli komedi dizilerindendir o halde. Leyla ile Mecnun bırak çeyrek finali, 2.turu bile göremez orası ayrı ama kalitesi ortadadır ve IMDB'de dahi tüm zamanların en iyi yerli dizisi konumundadır. :A
Hocam vallaha işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz :A
Yeri geldiği zaman çok popüler olan yapımlara düşman oluyorsunuz yeri geldiği zaman da bu tarz IMDB örnekleri veriyorsunuz :A Ayrıca L&M ımdb'de üst sıralarda yer alsın diye ekşide konuların açıldığını ve herkesin 10'a abandığını unutmasak yutturacaksınız bu masalı da :D
------

Arada etiket yap bileyim önerileri :A gerçi ben her mesaja bakarım :A
Bunlar 2015 ve öncesi final edenler? Tek tek kontrolden sonra eklerim listeye :A
Kontrol ediyorsun he pes..

güzel bir etkinlik olacağı kesin efsane diziler var

Ezelciyiz ama şunu da eklemek isterim dram dalında Kurt Seyit ve Şuranın ilk 6 bölümü izlediğim en iyi en güzel hazırlanan bölümlerdi.

• Harika
Reactions: Dosi
Yeri geldiği zaman çok popüler olan yapımlara düşman oluyorsunuz yeri geldiği zaman da bu tarz IMDB örnekleri veriyorsunuz :A Ayrıca L&M ımdb'de üst sıralarda yer alsın diye ekşide konuların açıldığını ve herkesin 10'a abandığını unutmasak yutturacaksınız bu masalı da :D
------

Ben kendim bulsam bile kontrol ediyorum :A

@Tolstoyevski bana zorla Kurtlar Vadisi'ni ekletecekti ama 2016'da final yapmış :A

------

IMDB'nin mesela Esaretin Bedeli, Godfather, Fight Club gibi çok yüksek puan alan ve ilk 10'da yer alan yapımlarına filan, o mekaniğine daima saygı duymakla birlikte üç günlük dizilerin filmlerin birden zirveye oynamasına düşman oluyoruz daha çok. :A Ama Leyla ile Mecnun 10 seneyi bulan klasikleşmiş bir dizi. Geniş Aile ile doğrudan rakip değiller aslında çünkü tam aynı format demek zor, Geniş Aile'nin rakibi Yalan Dünya'dır, eskilerden Avrupa Yakası'dır mesela. Ama Leyla ile Mecnun en iyi dram dizisi kategorisinde de yarışır hatta direkt onda yarışır, bu yüzden gelmiş geçmiş en iyi yerli komedi dizilerinden biri değil; gelmiş geçmiş en iyi yerli dizilerden biridir şahsımca.. :A

Fakat fazla ters tepmesin diye burada duralım en iyisi yoksa 2.turu görmesi mucizelere kalır. :A

• Harika
Reactions: MEnes
güzel bir etkinlik olacağı kesin efsane diziler var

Ezelciyiz ama şunu da eklemek isterim dram dalında Kurt Seyit ve Şuranın ilk 6 bölümü izlediğim en iyi en güzel hazırlanan bölümlerdi.
Geçen sene de vardı eski diziler. En iz bırakanlar bu dönemde. Katılım gösterecek olmana sevindim :bhr:
------

Hayırlı olsun. Ben Leyla ile Mecnundan yanayım :bhr:
Senide görmek güzel. Pek katılmıyordun :Z

Ben kendim bulsam bile kontrol ediyorum :A

@Tolstoyevski bana zorla Kurtlar Vadisi'ni ekletecekti ama 2016'da final yapmış :A
O konuda rahat ol sırf o dizi eklenemedi diye açık aramak adına listeyi tek tek kontrol ettim ama bir tane bile bulamadım 2016 ve sonrası :A 😡 Bu arada Boynu Bükükler'in boyny bükük kalmış, listede tekrar bir göz atarsın ona ilk mesajda.. :A

• Güldürdün
O konuda rahat ol sırf o dizi eklenemedi diye açık aramak adına listeyi tek tek kontrol ettim ama bir tane bile bulamadım 2016 ve sonrası :A 😡 Bu arada Boynu Bükükler'in boyny bükük kalmış, listede tekrar bir göz atarsın ona ilk mesajda.. :A
Listeyi sen yazdın :A şuan liste ile uğraşamam. Akşama ayar çekerim :Z

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Geniş Aile tüm zamanların en abartılan yerli komedi dizilerindendir o halde. :A Leyla ile Mecnun bırak çeyrek finali, 2.turu bile göremez orası ayrı ama kalitesi ortadadır ve IMDB'de dahi tüm zamanların en iyi yerli dizisi konumundadır. :A
IMDb ye göre Kurtlar Vadisi çok aşağılarda Çukurun bile altında o yüzden ben ciddiye almıyorum. Yabancı diziler için daha doğru bir site.

Zengin Kız Fakir Oğlan ekleyebilir misin @Dosi elenir büyük ihtimalle ama olmasını istiyorum. Pek dizi izlemiyordum hatırlarsam yazarım.

IMDb ye göre Kurtlar Vadisi çok aşağılarda Çukurun bile altında o yüzden ben ciddiye almıyorum. Yabancı diziler için daha doğru bir site.

Zengin Kız Fakir Oğlan ekleyebilir misin @Dosi elenir büyük ihtimalle ama olmasını istiyorum. Pek dizi izlemiyordum hatırlarsam yazarım.
Leyla ile Mecnun'u baştan sona dek izlemiş miydin, tam sana hitap eden bir dizi eğer izlemediysen sınavlardan sonra yaz sonunda mutlaka el atmanı tavsiye ederim. :A

2016 öncesi bitmişse eklerim :A
Bu arada 10 civari öneri gelirse, bir bölüm daha Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk bölümü olur etkinlik öncesi :A @Tolstoyevski

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
IMDB'nin mesela Esaretin Bedeli, Godfather, Fight Club gibi çok yüksek puan alan ve ilk 10'da yer alan yapımlarına filan, o mekaniğine daima saygı duymakla birlikte üç günlük dizilerin filmlerin birden zirveye oynamasına düşman oluyoruz daha çok. :A Ama Leyla ile Mecnun 10 seneyi bulan klasikleşmiş bir dizi. Geniş Aile ile doğrudan rakip değiller aslında çünkü tam aynı format demek zor, Geniş Aile'nin rakibi Yalan Dünya'dır, eskilerden Avrupa Yakası'dır mesela. Ama Leyla ile Mecnun en iyi dram dizisi kategorisinde de yarışır hatta direkt onda yarışır, bu yüzden gelmiş geçmiş en iyi yerli komedi dizilerinden biri değil; gelmiş geçmiş en iyi yerli dizilerden biridir şahsımca.. :A

Fakat fazla ters tepmesin diye burada duralım en iyisi yoksa 2.turu görmesi mucizelere kalır. :A
Yaaaaaa bırakın şu masalları vallaha gına geldi artık skljglsgjlkjlsk
Dram izlemek istesem dram izlerim banane komedi dizisinin dramından? İsmail abi balıkmış aman ne büyük bir dram gözlerimden yaşlar aktı cidden :A
Geniş Aile'nin rakipleri nasıl Yalan Dünya falan oluyor ayrıca :A Yalan Dünya bir kere sitcom Geniş Aile sitcom değil :A L&M bu kadar orijinal bir yapımsa at esprisini ve buna benzer birçok şeyi direkt Geniş Aile'den arak yapmasaydı keşke. 2010'a kadar hiçbir dizide at esprisi yapılmasın Geniş Aile'yle başlasın ama onun patentini L&M alsın kusura bakmayın ama öyle bir dünya da yok :A

Ayrıca popüler değil zorla popüler olan işleri sevmiyorsun biliyorum hocam ama şimdi kendine de itiraf et L&M aşırı popüleştirildi. Nasıl malum organlar şimdi ismini tenezzül edemeyeceğim dinin falan ekmeğini yediyse L&M de mesela çayın ekmeğini yedi, sömürdü. Karikatür dergilerinin ekmeğini yedi. Ben L&M'yi hala severim bak o konuda aynıyım. Ben L&M'nin abartılmasını sevmiyorum :A Senaristinin, oyuncusunun, yapımcısının havalarını sevmiyorum. O kadar iyiyseniz yine yapın niye yapamıyorsunuz? Ben de Özledim niye tutmadı diğer projeler niye L&M gibi tutmadı mesela :A

Uzun lafın kısası L&M sevdiğim 3-4 komedi dizisinden biridir Türkiye topraklarında. Ama işte Menes gibi gelip burada, başka yerlerde rakipsisiz havasına girerseniz ben de abarttığınızı söylerim :A Komedide dram umrumda değil ben beni güldürmesine bakıyorum. O yüzden Geniş Aile her zaman bana göre 1-2 adım daha önde olacak.

Leyla ile Mecnun'u baştan sona dek izlemiş miydin, tam sana hitap eden bir dizi eğer izlemediysen sınavlardan sonra yaz sonunda mutlaka el atmanı tavsiye ederim. :A
Biraz bakmıştım arada ama hepsine baktım desem yalan söylemiş olurum. Yazın Poyraz Karayel düşünüyordum ona da bakabilirim.
------

2016 öncesi bitmişse eklerim :A
Bu arada 10 civari öneri gelirse, bir bölüm daha Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk bölümü olur etkinlik öncesi :A @Tolstoyevski
2015 Ağustos Fox bölümlerini de sayarsak.

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...