Diğer finalistleri görmek istiyoruzAnket yapmaya ne gerek var? Neyin secileceği belli. Melül ve bitter'in boynuzlamak isteyenlerin hikayesi Aşk-ı Memnu tabi ki en özlenen dizi. Diğer hiçbir dizi tırnağı edemez.
Diğer finalistleri görmek istiyoruzAnket yapmaya ne gerek var? Neyin secileceği belli. Melül ve bitter'in boynuzlamak isteyenlerin hikayesi Aşk-ı Memnu tabi ki en özlenen dizi. Diğer hiçbir dizi tırnağı edemez.
Vallaha kusura bakmayın L&M'yi itici yapan bu tarz yorumlarBu tüyler ürpertici kan dondurucu yorum karşısında kalimelerim kifayetsiz kaldı...
Bu, bu yıl ilk yazışmamız galibaHayırlı olsun yine bir etkinlik yine sen... @Dosi
Tabi ki normal şartlarda kazanması gereken dizi LEYLA ile MECNUN destanı lakin etkinliğin yapıldığı ortamı düşününce kazanan o olmayacaktır... L&M dışında Ezel'in kazanmasına çok büyük laf etmem gibi duruyor. Geri kalan tüm kazananlar tarafımdan gömülecektir...
Geniş Aile tüm zamanların en abartılan yerli komedi dizilerindendir o halde. Leyla ile Mecnun bırak çeyrek finali, 2.turu bile göremez orası ayrı ama kalitesi ortadadır ve IMDB'de dahi tüm zamanların en iyi yerli dizisi konumundadır.L&M çeyrek final bile görürse bizzat ben tarafından gömülecektir
Arada etiket yap bileyim önerileri gerçi ben her mesaja bakarımVallaha kusura bakmayın L&M'yi itici yapan bu tarz yorumlar
Ben De Özledim
Hocam vallaha işinize geldiği gibi konuşuyorsunuzGeniş Aile tüm zamanların en abartılan yerli komedi dizilerindendir o halde. Leyla ile Mecnun bırak çeyrek finali, 2.turu bile göremez orası ayrı ama kalitesi ortadadır ve IMDB'de dahi tüm zamanların en iyi yerli dizisi konumundadır.
Kontrol ediyorsun he pes..Arada etiket yap bileyim önerileri gerçi ben her mesaja bakarım
Bunlar 2015 ve öncesi final edenler? Tek tek kontrolden sonra eklerim listeye
Ben kendim bulsam bile kontrol ediyorumHocam vallaha işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz
Yeri geldiği zaman çok popüler olan yapımlara düşman oluyorsunuz yeri geldiği zaman da bu tarz IMDB örnekleri veriyorsunuz Ayrıca L&M ımdb'de üst sıralarda yer alsın diye ekşide konuların açıldığını ve herkesin 10'a abandığını unutmasak yutturacaksınız bu masalı da
------
Kontrol ediyorsun he pes..
Hocam vallaha işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz
Yeri geldiği zaman çok popüler olan yapımlara düşman oluyorsunuz yeri geldiği zaman da bu tarz IMDB örnekleri veriyorsunuz Ayrıca L&M ımdb'de üst sıralarda yer alsın diye ekşide konuların açıldığını ve herkesin 10'a abandığını unutmasak yutturacaksınız bu masalı da
------
Kontrol ediyorsun he pes..
Geçen sene de vardı eski diziler. En iz bırakanlar bu dönemde. Katılım gösterecek olmana sevindimgüzel bir etkinlik olacağı kesin efsane diziler var
Ezelciyiz ama şunu da eklemek isterim dram dalında Kurt Seyit ve Şuranın ilk 6 bölümü izlediğim en iyi en güzel hazırlanan bölümlerdi.
Senide görmek güzel. Pek katılmıyordunHayırlı olsun. Ben Leyla ile Mecnundan yanayım
O konuda rahat ol sırf o dizi eklenemedi diye açık aramak adına listeyi tek tek kontrol ettim ama bir tane bile bulamadım 2016 ve sonrası 😡 Bu arada Boynu Bükükler'in boyny bükük kalmış, listede tekrar bir göz atarsın ona ilk mesajda..Ben kendim bulsam bile kontrol ediyorum
@Tolstoyevski bana zorla Kurtlar Vadisi'ni ekletecekti ama 2016'da final yapmış
Listeyi sen yazdın şuan liste ile uğraşamam. Akşama ayar çekerimO konuda rahat ol sırf o dizi eklenemedi diye açık aramak adına listeyi tek tek kontrol ettim ama bir tane bile bulamadım 2016 ve sonrası 😡 Bu arada Boynu Bükükler'in boyny bükük kalmış, listede tekrar bir göz atarsın ona ilk mesajda..
IMDb ye göre Kurtlar Vadisi çok aşağılarda Çukurun bile altında o yüzden ben ciddiye almıyorum. Yabancı diziler için daha doğru bir site.Geniş Aile tüm zamanların en abartılan yerli komedi dizilerindendir o halde. Leyla ile Mecnun bırak çeyrek finali, 2.turu bile göremez orası ayrı ama kalitesi ortadadır ve IMDB'de dahi tüm zamanların en iyi yerli dizisi konumundadır.
Leyla ile Mecnun'u baştan sona dek izlemiş miydin, tam sana hitap eden bir dizi eğer izlemediysen sınavlardan sonra yaz sonunda mutlaka el atmanı tavsiye ederim.IMDb ye göre Kurtlar Vadisi çok aşağılarda Çukurun bile altında o yüzden ben ciddiye almıyorum. Yabancı diziler için daha doğru bir site.
Zengin Kız Fakir Oğlan ekleyebilir misin @Dosi elenir büyük ihtimalle ama olmasını istiyorum. Pek dizi izlemiyordum hatırlarsam yazarım.
2016 öncesi bitmişse eklerimIMDb ye göre Kurtlar Vadisi çok aşağılarda Çukurun bile altında o yüzden ben ciddiye almıyorum. Yabancı diziler için daha doğru bir site.
Zengin Kız Fakir Oğlan ekleyebilir misin @Dosi elenir büyük ihtimalle ama olmasını istiyorum. Pek dizi izlemiyordum hatırlarsam yazarım.
Yaaaaaa bırakın şu masalları vallaha gına geldi artık skljglsgjlkjlskIMDB'nin mesela Esaretin Bedeli, Godfather, Fight Club gibi çok yüksek puan alan ve ilk 10'da yer alan yapımlarına filan, o mekaniğine daima saygı duymakla birlikte üç günlük dizilerin filmlerin birden zirveye oynamasına düşman oluyoruz daha çok. Ama Leyla ile Mecnun 10 seneyi bulan klasikleşmiş bir dizi. Geniş Aile ile doğrudan rakip değiller aslında çünkü tam aynı format demek zor, Geniş Aile'nin rakibi Yalan Dünya'dır, eskilerden Avrupa Yakası'dır mesela. Ama Leyla ile Mecnun en iyi dram dizisi kategorisinde de yarışır hatta direkt onda yarışır, bu yüzden gelmiş geçmiş en iyi yerli komedi dizilerinden biri değil; gelmiş geçmiş en iyi yerli dizilerden biridir şahsımca..
Fakat fazla ters tepmesin diye burada duralım en iyisi yoksa 2.turu görmesi mucizelere kalır.
Biraz bakmıştım arada ama hepsine baktım desem yalan söylemiş olurum. Yazın Poyraz Karayel düşünüyordum ona da bakabilirim.Leyla ile Mecnun'u baştan sona dek izlemiş miydin, tam sana hitap eden bir dizi eğer izlemediysen sınavlardan sonra yaz sonunda mutlaka el atmanı tavsiye ederim.
2015 Ağustos Fox bölümlerini de sayarsak.2016 öncesi bitmişse eklerim
Bu arada 10 civari öneri gelirse, bir bölüm daha Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk bölümü olur etkinlik öncesi @Tolstoyevski