Evet öylesin hem de en gizlisindenGaza gelemedik bu kez ve aşk olsun ben öyle bir...![]()
------
Sonra hediyeni belirtirimevet gezmem bitti hıoşbulduk sdaol![]()
Evet öylesin hem de en gizlisindenGaza gelemedik bu kez ve aşk olsun ben öyle bir...![]()
Sonra hediyeni belirtirimevet gezmem bitti hıoşbulduk sdaol![]()
Zey TV logosu nedeni ile yeni geldi galiba
Ne bileyim kız. Ne çabuk 5 sene geçmiş
------
Ama ben o programda tanıttığıma eminimbelki çok sevdiğinden önceki sezonda tanıttım
@Tolstoyevski
Tols 2. Sezon konularına baktı
evet gezmem bitti hıoşbulduk sdaol![]()
ÖyleymişAnacım su gibi geçiyor yıllar![]()
TM PEKİ SONRA BELKİRTEvet öylesin hem de en gizlisinden
------
Sonra hediyeni belirtirim![]()
Çok doğru dedin EyyüpcümAnket yapmaya ne gerek var? Neyin secileceği belli. Melül ve bitter'in boynuzlamak isteyenlerin hikayesi Aşk-ı Memnu tabi ki en özlenen dizi. Diğer hiçbir dizi tırnağı edemez.![]()
Evet öylesin hem de en gizlisinden
------
Sonra hediyeni belirtirim![]()
Şu an baya karıştı ortam haklısın başın dönmüştür kesin.
Ancak Yaprak Dökümü 5 konuda da yoktu? Ben anketlerden aldım direkt
![]()
jeneriklerle geçmişe yolculuk 2.sezon
fav10.net
ZKFO güzel bir aile dizisiydi bazen tekrarları Beyaz Tvde yakaladığımda bazi sahneleri izlerim, Sarp-Şükrü-Nurhan üçlüsünü izlemek herzaman güzeldirIMDb ye göre Kurtlar Vadisi çok aşağılarda Çukurun bile altında o yüzden ben ciddiye almıyorum. Yabancı diziler için daha doğru bir site.
Zengin Kız Fakir Oğlan ekleyebilir misin @Dosi elenir büyük ihtimalle ama olmasını istiyorum. Pek dizi izlemiyordum hatırlarsam yazarım.
Demek ki ilk sezona ekliydi. Geceye dikkatli bakarım. @phoebebuffay 'nin dikkati sayesinde olay çözüldüŞu an baya karıştı ortam haklısın başın dönmüştür kesin.
Ancak Yaprak Dökümü 5 konuda da yoktu? Ben anketlerden aldım direkt
![]()
jeneriklerle geçmişe yolculuk 2.sezon
fav10.net
Keyfin bilir. Etiketten çıkarırım başlarken 👍Sonuç şimdiden belli olduğu için pek katılasım gelmiyor açıkçası.![]()
Hemen atar yapma be katılırım.Demek ki ilk sezona ekliydi. Geceye dikkatli bakarım. @phoebebuffay 'nin dikkati sayesinde olay çözüldü
------
@Emre Ozansoy yok mu önerilerin?
------
Keyfin bilir. Etiketten çıkarırım başlarken 👍
O dönem pek fazla dizi takip etmiyordum, aklıma gelenleri de başkaları yazmış.Demek ki ilk sezona ekliydi. Geceye dikkatli bakarım. @phoebebuffay 'nin dikkati sayesinde olay çözüldü
------
------
Bu arada Hanımın Çiftliği de yokmuş, 2009-2011 arası yayındaymış o da.Demek ki ilk sezona ekliydi. Geceye dikkatli bakarım. @phoebebuffay 'nin dikkati sayesinde olay çözüldü
------
------
Hemen atar yapma be katılırım.Ama pek umudum yok kazanan konusunda.
![]()
Gelecek sene buralardaysak 2016 ve sonrası olan kısımda bol bol dizin olur umarımİi
O dönem pek fazla dizi takip etmiyordum, aklıma gelenleri de başkaları yazmış.
Bazı sebeplerden dolayı yayından kalkan Şefkat Tepe/Sungurlar, Küçük Gelin geliyor aklıma.Başka da olursa yazarım belki.
Eğer olursak 50 - 60 dizi benden gelir.En son etkinlikte de yoktun. Sana bir gün tam boykot yapacağım
------
Gelecek sene buralardaysak 2016 ve sonrası olan kısımda bol bol dizin olur umarım
Bahsettiklerinede tarihe bakıp eklerim
Teşekkürler öneri için.
Ozaman tek senden öneri alıp kepenkleri kapatırımEğer olursak 50 - 60 dizi benden gelir.![]()
Aynen, onu da sağolsun @phoebebuffay söyledi. Ekle tabikiBu arada Hanımın Çiftliği de yokmuş, 2009-2011 arası yayındaymış o da.O ve Yaprak Dökümü'nü de listeye ekliyorum o halde?
![]()
Başlamasını beklediğim bir etkinlikti.Hayırlı olsun canım.
@Dosi
Kazanamayacağını biliyorum ama Mazi Kalbimde Yaradır’ı da ekler misin.2011 dizisiydi.
![]()
Ne çok yazılmayan dizi varmışFatih Harbiye'de varmış @Dosi, başka bulursam yazarım yine.