- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
Evet öylesin hem de en gizlisindenGaza gelemedik bu kez ve aşk olsun ben öyle bir...
------
Sonra hediyeni belirtirimevet gezmem bitti hıoşbulduk sdaol
Evet öylesin hem de en gizlisindenGaza gelemedik bu kez ve aşk olsun ben öyle bir...
Sonra hediyeni belirtirimevet gezmem bitti hıoşbulduk sdaol
Zey TV logosu nedeni ile yeni geldi galiba
Ne bileyim kız. Ne çabuk 5 sene geçmiş
------
Ama ben o programda tanıttığıma eminim belki çok sevdiğinden önceki sezonda tanıttım @Tolstoyevski
Tols 2. Sezon konularına baktı
evet gezmem bitti hıoşbulduk sdaol
ÖyleymişAnacım su gibi geçiyor yıllar
TM PEKİ SONRA BELKİRTEvet öylesin hem de en gizlisinden
------
Sonra hediyeni belirtirim
Çok doğru dedin EyyüpcümAnket yapmaya ne gerek var? Neyin secileceği belli. Melül ve bitter'in boynuzlamak isteyenlerin hikayesi Aşk-ı Memnu tabi ki en özlenen dizi. Diğer hiçbir dizi tırnağı edemez.
Evet öylesin hem de en gizlisinden
------
Sonra hediyeni belirtirim
Şu an baya karıştı ortam haklısın başın dönmüştür kesin.
Ancak Yaprak Dökümü 5 konuda da yoktu? Ben anketlerden aldım direkt
jeneriklerle geçmişe yolculuk 2.sezon
fav10.net
ZKFO güzel bir aile dizisiydi bazen tekrarları Beyaz Tvde yakaladığımda bazi sahneleri izlerim, Sarp-Şükrü-Nurhan üçlüsünü izlemek herzaman güzeldirIMDb ye göre Kurtlar Vadisi çok aşağılarda Çukurun bile altında o yüzden ben ciddiye almıyorum. Yabancı diziler için daha doğru bir site.
Zengin Kız Fakir Oğlan ekleyebilir misin @Dosi elenir büyük ihtimalle ama olmasını istiyorum. Pek dizi izlemiyordum hatırlarsam yazarım.
Demek ki ilk sezona ekliydi. Geceye dikkatli bakarım. @phoebebuffay 'nin dikkati sayesinde olay çözüldüŞu an baya karıştı ortam haklısın başın dönmüştür kesin.
Ancak Yaprak Dökümü 5 konuda da yoktu? Ben anketlerden aldım direkt
jeneriklerle geçmişe yolculuk 2.sezon
fav10.net
Keyfin bilir. Etiketten çıkarırım başlarken 👍Sonuç şimdiden belli olduğu için pek katılasım gelmiyor açıkçası.
Hemen atar yapma be katılırım. Ama pek umudum yok kazanan konusunda.Demek ki ilk sezona ekliydi. Geceye dikkatli bakarım. @phoebebuffay 'nin dikkati sayesinde olay çözüldü
------
@Emre Ozansoy yok mu önerilerin?
------
Keyfin bilir. Etiketten çıkarırım başlarken 👍
O dönem pek fazla dizi takip etmiyordum, aklıma gelenleri de başkaları yazmış.Demek ki ilk sezona ekliydi. Geceye dikkatli bakarım. @phoebebuffay 'nin dikkati sayesinde olay çözüldü
------
------
Bu arada Hanımın Çiftliği de yokmuş, 2009-2011 arası yayındaymış o da. O ve Yaprak Dökümü'nü de listeye ekliyorum o halde?Demek ki ilk sezona ekliydi. Geceye dikkatli bakarım. @phoebebuffay 'nin dikkati sayesinde olay çözüldü
------
------
Hemen atar yapma be katılırım. Ama pek umudum yok kazanan konusunda.
Gelecek sene buralardaysak 2016 ve sonrası olan kısımda bol bol dizin olur umarımİi
O dönem pek fazla dizi takip etmiyordum, aklıma gelenleri de başkaları yazmış.
Bazı sebeplerden dolayı yayından kalkan Şefkat Tepe/Sungurlar, Küçük Gelin geliyor aklıma. Başka da olursa yazarım belki.
Eğer olursak 50 - 60 dizi benden gelir.En son etkinlikte de yoktun. Sana bir gün tam boykot yapacağım
------
Gelecek sene buralardaysak 2016 ve sonrası olan kısımda bol bol dizin olur umarım
Bahsettiklerinede tarihe bakıp eklerim
Teşekkürler öneri için.
Ozaman tek senden öneri alıp kepenkleri kapatırımEğer olursak 50 - 60 dizi benden gelir.
Aynen, onu da sağolsun @phoebebuffay söyledi. Ekle tabikiBu arada Hanımın Çiftliği de yokmuş, 2009-2011 arası yayındaymış o da. O ve Yaprak Dökümü'nü de listeye ekliyorum o halde?
Başlamasını beklediğim bir etkinlikti. Hayırlı olsun canım. @Dosi
Kazanamayacağını biliyorum ama Mazi Kalbimde Yaradır’ı da ekler misin. 2011 dizisiydi.
Ne çok yazılmayan dizi varmış 1 değil iki tane Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk bölümü gelir bu diziler ile tanıtırım bu dizileri zaten bu etkinlik Şubat başı başlarFatih Harbiye'de varmış @Dosi, başka bulursam yazarım yine.