Çok sinsi biri gibi ama iyi de biri. Sevdim nedenseÜzücüymüş ölümü cidden.Annem son bölümlerde sinir bozucu olsa da üzüldüm Yılmaz’a dedi.
Furkan’ın ön plana çıkması iyi olmuş, sevdiğim bir isim.![]()
Çok sinsi biri gibi ama iyi de biri. Sevdim nedenseÜzücüymüş ölümü cidden.Annem son bölümlerde sinir bozucu olsa da üzüldüm Yılmaz’a dedi.
Furkan’ın ön plana çıkması iyi olmuş, sevdiğim bir isim.![]()
Anlaşılan o ki bu dizide hikaye bitmiyor.Çok sinsi biri gibi ama iyi de biri. Sevdim nedensehikayesini merak ediyoruz. Tahminler var ama zamanla anlarız. Ailesi Demir'in babasından darbe yemiş anlaşılan ama ne şekilde belirsiz.
Yok yok ne bitmesiAnlaşılan o ki bu dizide hikaye bitmiyor.![]()
![]()
Demir o yeni kizla Zuleyha da Fikretle olsa iyi olurYENİ BÖLÜM TANITIMI!
Fragmanı da izle.78. BÖLÜM
Ah Yılmaz be... Uğur Güneş 78 bölüm boyunca harika bir oyunculuk sergiledi, 'Yılmaz' karakterine de çok yakıştı. Tüm emekleri için teşekkürler, iyi ki izlemişim seni 78 bölüm boyunca. Züleyha ile de harika çift oldunuz, keşke bu kadar ayrı görmek yerine biraz beraber görebilseydik sizi. Son sahne yürekleri dağladı, Fekeli'nin ''Evlat'' diye bağırışı... O telefonun acı acı çalması... Bölüme başka yazacak yorum da yok zaten, güle güle Yılmaz.![]()
Hande Soral gayet güzel görünüyor vallahi, ismi de Ümit olmasaydı tam olurmuş... Züleyha iki arada bir derede kalıyordu, artık iki ara da kalmadı gibi. Züleyha'ya da bir erkek oyuncu gelseymiş.Fragmanı da izle.
Geldi yeni kadın oyuncumuz 😏
Evet Güzel görünüyor ama Demir böyle her saçını savurana aşık mı olacak?Hande Soral gayet güzel görünüyor vallahi, ismi de Ümit olmasaydı tam olurmuş... Züleyha iki arada bir derede kalıyordu, artık iki ara da kalmadı gibi. Züleyha'ya da bir erkek oyuncu gelseymiş.
Bu arada Fikret ve Müjgan iyi çift oluyorlar, sevdim ben.![]()
79 bölümde Züleyha dışında ilk kez birine tutulmuş canım, olsun o kadarı da.Evet Güzel görünüyor ama Demir böyle her saçını savurana aşık mı olacak?
Züleyha'yı deli gibi seven bir adam bu saatten sonra başkasına bakmamalı
Müjgan'ın yüzü gülsün artık yeter
Fikret ile Sevda aynı mekana girip sırt sırta durmuşlardı karşılaşmadan. Orda şüphelenmiştim. Fekelli'ye başka yerlerde de amca diyor (başkaları ile telefonda konuşunca) ve oyüzden biraz kafam karışık79 bölümde Züleyha dışında ilk kez birine tutulmuş canım, olsun o kadarı da.Fikret, Adnan Yaman'ın mezar taşını kırıyor. Ciddi ciddi Sevda'nın oğlu galiba. Sevda'nın fragmanda çocukla ilgili sözleri de işaretleri veriyor gibi sanki?
Bu gidişle yeni sezon gelecek gibi, vah başıma gelenler.
Fragman biraz saç baş yolduran cinstenBu gidişle yeni sezon gelecek gibi, vah başıma gelenler.
Ay yok daha izlemedim, şu sıralar yoğunum hafta sonuna anca izlerim bölümleri.![]()
Yeni isimlerle yeni senaryo geliyorsa yeni sezon da gelir desene o zaman?Fragman biraz saç baş yolduran cinsten
Dizi köklü bir değişime gidiyor yavaştan.
Açık ara yapan bir diziye illa ki yeni sezon çekilirYeni isimlerle yeni senaryo geliyorsa yeni sezon da gelir desene o zaman?![]()
Ay dur sezon sonuna kadar beraber götürelim, sezon sonu final yaparsa beraber tamamlarız yapmazsa da beraber bırakırız.Açık ara yapan bir diziye illa ki yeni sezon çekilirbir kaç haftaya bırakırım diziyi gibi. Şuan aslında entrika dozu artıyor ama ne bileyim, garip geliyor. Behice'yi sonuna kadar izleyeceğim
![]()