Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Bu kadın beni sonunda delirtecek. Arkadaş Serkan ve Feris'i çift yaptın ama hâlâ Kıraç ve Mayda ile üçgen kuruyorsun. Bu kadın Serkan'ı gram Hicham olarak görmüyor. Bundan sonra birisi daha Serkan Hicham'a benzer derse büyük ters düşeriz onunla. Bırak kardeşim menajer hikayesi yazmayı bundan sonra paso aşk sahneleri yaz sende kurtul bizde kurtulalım.

19. Bölüm Konusu;

Barış’la Dicle arasında yaşanan romantik yakınlaşma, onlar için yeni bir başlangıç gibi görünse de işleri o kadar kolay olmaz. Kıraç yılbaşı akşamı duyduğu haberi sindirmeye çalışırken, Serkan hiç vakit kaybetmeden Ego Ajans’ta yeni bir dönemi başlatır. Feris ve Kıraç bir oyuncu ve bir yönetmenin eskiye dayanan küslüğünü çözmeye çalışırken, Dicle ise sürpriz bir çıkış yapar. Dicle’nin bu hamlesinden sonra işler iyice çıkmaza girer ve bunun bedeli Ego Ajans için ağır olur. Bütün hayatını değiştirecek bir teklif karşısında Emir’in bir seçim yapması gerekir. Kıraç’ın Serkan’la gizemli geçmişi adım adım peşinden gelirken, Kıraç sonunda hayatının en büyük hatasıyla yüzleşmeye karar verir. Kıraç’ın itirafı Ego’daki herkesi şoke ederken Dicle’yi de çok zor durumda bırakır.

Sanırım orjinalindeki babası olduğunu öğrendiği bölüm işlenecek. Ortaya çıkması gerekiyordu, ben sezon sonuna doğru bu hamleyi yaparlar diyordum ama reytingler istedikleri seviyeye çıkmayınca sonunda en büyük kozlarını oynayacaklar sanırım.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bu saatte verilmesi biraz sinir bozucu olsa da güzel fragman. :Z Son sahneye de şimdilik yükselmiyorum çünkü (orijinalin aksine) "kızım gibi" diye bir yere bağlayacağını düşünüyorum hala. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Bu sefer fragmana laf falan atmayın gayet güzel olmuş. :A @Özgür @mesmeso61 @hayret bi şey

Fragman yine aşk üçgeninden geçilmiyor da sonda güzel bitiş olmuş. Dizi geçen haftaki gelen seyirciyi kaçırmamak için en büyük kozunu oynamak zorunda kalmış. Bundan sonra da baba kız sahneleri bol olan dram ağırlık bir bölüm gelmezse hatırım kalır. :d

Bugün 18. Bölümü izledim. Chaby'i için bu bölümü baya izledim.
Bölüm güzel başladı ama sonrasında açıkçası baya sıkılıp atladım zaman zaman.
Yeni bölüm fragmanı güzel ama son sahnede olacaktır. Asıl olayları 20. Bölüm görürüz

Bölüm gerçekten güzel gidiyor yeniden orijinale dönülmesi harika oldu. :Z Perihan Savaş konusu, junior menajerlik olayları derken 2. sezon birebir uyarlanmaya devam ediyor böyle devam. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem and STAR
Vay be 20. bölüme de geldik demek ki. Bir yandan erken final yapma tehlikesini atlatıp buralara kadar gelmiş olmasına seviniyorum ama diğer yandan da tedirginim çünkü Ay Yapım için şu 20-30 aralığı uğursuz bir dönem. Kuzgun (21 bölüm), Babil (20 bölüm), Çarpışma (24 bölüm) vs. derken Menajerimi Ara'yı da 30'u göremeden kaybetmesek bari. :( Umarım şu itiraf sürecinin reytinglere katkısı olur. 🙏

DicFer de diziyi izlemeyenler tarafından sahiplenilmiş. :A Yerim ben bunları. :bhr:

Dünkü bölümde güzeldi. Mayda'nın olmaması ve Beren'in az görünmesi dizide olumlu etkiler bıraktı.

Konuk hikayemiz güzeldi. Perihan Savaş, Çukur'dan sonra romantik komedi tarzından bir yapımda almasını isterim. İçindeki eğlenceli taraf güzeldi.

Jülide & Çınar ikilimizin konusu yavaş ama güzel gidiyor. Dizide baştan beri olumlu giden tek olay. Senarist yapabildiği en iyi şey olan aşk üçgenini şimdi istediği gibi yapsın.

Genç menajerlik olayı güzel işlendi ama bizim Emrah'ımız çok saf yazılıyor. Herve bu kadar saf birisi değildi. Emrah'ın Dicle'ye kızabileceğini bile düşünmüyorum. Gülin'e aman nazar değmesin. Tam rayına oturdu bence. Güzelim karakteri çok itici gösteriyorlardı.

Peride dizide neden var? Ciddi olarak soruyorum bu karakter neden dizide? Kadını iki bölümde kullandılar ondan sonra figüran gibi devam ediyor. Kadını sakinleştirici gibi kullanıyorlar. Köstebek hikayesini tamamlasaydı bari.

Serkan ve Kıraç arasında bir aşk üçgeni olmadığı belli oldu gibi. Şimdi uzun bir süre çantanın sırrı vurgulanır. Serkan ve Feris kimya olarak çok güzeller ama hikaye gelişimi açısından aşırı saçma bir çift oldu. Daha güzel bir temel yapılabilirdi.

Dicle ve Barış çifti hakkında fazla bir şey yazmak istemiyorum. Süreyi doldurmak için yazılan saçma sahneler olarak görüyorum ikisinin flörtünü. İlk günden beri ikisinin yan yana sahnesi olunca başka şeylerle ilgilenmeye başlıyorum.

Kıraç sonunda güzel bir açıklama yaptı bize. Bölümü de güzel yerde bitirdiler. Haftaya bol ağlamalı klasik bir bölümle seyirci çalmak için uğraşırlar muhtemelen. Tabii Barış'ın omzunda da ağlama sahnesi olacaktır. Ahsen Eroğlu ağlayınca çok güzel oluyor demiş miydim?

Dizi en büyük kozunu oynadı ama reytinglere etki yapmadı. İşi bundan sonra daha zor. Bundan sonra yapılacak en ufak hata büyük sıkıntı yaratır.