Sen serikatili destekliyordun değil mi?
"Seri katil" diye Barbaros'a diyorduk sanki...Estağfurullah,hızlı cevap vermen ile telafi ettin. Ah seni gidi seni
Sen serikatili destekliyordun değil mi?
"Seri katil" diye Barbaros'a diyorduk sanki...Estağfurullah,hızlı cevap vermen ile telafi ettin. Ah seni gidi seni
Tuh gözün kör olmaya nasıl bir geri vitestir bu. Serhat a dediğine kalıbımı basarım."Seri katil" diye Barbaros'a diyorduk sanki...
Serhat'ın lakabı en başından beri "ALFA"... O yüzden öyle dedim. "Seri katil" ise geldiği ilk gün yaptığı şovlardan ötürü Barbaros'a deniyordu diye biliyorum. Hatta @DarkLegenD bile övmüştü kendisini o şov sonrası... @Maskeli FedaiTuh gözün kör olmaya nasıl bir geri vitestir bu. Serhat a dediğine kalıbımı basarım.
Finalin ilk partı varmış bugün, şampiyon ALFA Serhat... @Maskeli Fedai
@The_Erinch @mesmeso61 @Hazem ve Barbaros'un şampiyon olacağını söyleyen ama sanırım yarışmayı düzenli olarak izlemeyen @Dosi...
Bu yüzden Barbados dedim şimdi anketteBarbados mu ne öyle biri vardı, o adam bu sezonun reyting olarak parlayacak ismi, bu Eray ile de arkadaşlar galiba. O Barbados aşırı zeki ve stratejik davranmayı bilen biri olarak geldi bana
Burada hiç Barbaros övmemişim. Sadece Kayhan fanı olmuşum. Yarışma başladığından beri Kayhan, Barbaros ve Eray'ı destekledik, o ayrı konu...Serhat'ın lakabı en başından beri "ALFA"... O yüzden öyle dedim. "Seri katil" ise geldiği ilk gün yaptığı şovlardan ötürü Barbaros'a deniyordu diye biliyorum. Hatta @DarkLegenD bile övmüştü kendisini o şov sonrası... @Maskeli Fedai
Serhat'ın lakabı en başından beri "ALFA"... O yüzden öyle dedim. "Seri katil" ise geldiği ilk gün yaptığı şovlardan ötürü Barbaros'a deniyordu diye biliyorum. Hatta @DarkLegenD bile övmüştü kendisini o şov sonrası... @Maskeli Fedai
N'oldu?
Bu yorumunu biliyorum, geçen gün de konuşmuştuk. Kaliteli bir saptama olmuş bu da. Fakat bir şeyi merak ediyorum, neden inatla "Barbados" diyorsun Barbaros'a...Yarışmada kim daha yetenekli hiç bir fikrim yok ama ilk kez izlediğim bir bölümde şu yorumu yazmışım 4 ay önce:
Bu yüzden Barbados dedim şimdi ankette
Vizyonsuzluğunu gittim ve yerinde gördüm... CW dizileri seni bu hale getirdi...Burada hiç Barbaros övmemişim. Sadece Kayhan fanı olmuşum. Yarışma başladığından beri Kayhan, Barbaros ve Eray'ı destekledik, o ayrı konu...
Sonradan "ALFA" demeye başladık işte reise, Barbaros ise "seri katil" oldu.N'oldu?
Kayhan fanı olduktan 1-2 dakika sonra Barbaros'a ve Eray'a sardık işte, daha ne istiyorsunuz? Vallahi billahi ileri görüşlülüğüme, analiz yeteneğime ve pirincin taşını ayıklama hassasiyetime laf ettirmem... Ben, Hertha Berlin maçı izlemeye gidiyorum.Bu yorumunu biliyorum, geçen gün de konuşmuştuk. Kaliteli bir saptama olmuş bu da. Fakat bir şeyi merak ediyorum, neden inatla "Barbados" diyorsun Barbaros'a...
Vizyonsuzluğunu gittim ve yerinde gördüm... CW dizileri seni bu hale getirdi...
Bilmiyorum neden öyle diyorum 😱 4 ay önce bile öyle yazmışım 😱Bu yorumunu biliyorum, geçen gün de konuşmuştuk. Kaliteli bir saptama olmuş bu da. Fakat bir şeyi merak ediyorum, neden inatla "Barbados" diyorsun Barbaros'a...
Sonradan "ALFA" demeye başladık işte reise, Barbaros ise "seri katil" oldu.
Çevir kazı yanmasın, kıvır yoldaşım kıvır aşağıdan, yukarıdan Bülent Halamız bile böyle dönüş görmemiştir.Görse hayran kalırdı.Bu yorumunu biliyorum, geçen gün de konuşmuştuk. Kaliteli bir saptama olmuş bu da. Fakat bir şeyi merak ediyorum, neden inatla "Barbados" diyorsun Barbaros'a...
Sonradan "ALFA" demeye başladık işte reise, Barbaros ise "seri katil" oldu.
Eray nerede... Özgül'e de elenmezsin... @Maskeli FedaiKayhan fanı olduktan 1-2 dakika sonra Barbaros'a ve Eray'a sardık işte, daha ne istiyorsunuz? Vallahi billahi ileri görüşlülüğüme, analiz yeteneğime ve pirincin taşını ayıklama hassasiyetime laf ettirmem... Ben, Hertha Berlin maçı izlemeye gidiyorum.
Ahahahaha tahminden doğru basıyordun herhalde dikkat etmeden, ondan öyle demek ki.Bilmiyorum neden öyle diyorum 😱 4 ay önce bile öyle yazmışım 😱
Kalvyeme de kayıt olmuş artık öyle
Dur dur asıl sebebini buldum.Eray nerede... Özgül'e de elenmezsin... @Maskeli Fedai
Ahahahaha tahminden doğru basıyordun herhalde dikkat etmeden, ondan öyle demek ki.
Hiç beklemiyordum böyle bir neden, şaşırtıcı oldu.Dur dur asıl sebebini buldum.
Ben çocukken bu grup çok popülerdi ve isimleri Barbados ordan alışkanlık demek ki.
Yalnız 4 ayak üstüne düşmüş oldumHiç beklemiyordum böyle bir neden, şaşırtıcı oldu.
İkiside baştan sevemediğim iki tip olasada 6 ay önceden bu seneryo belliydi.Finalin ilk partı varmış bugün, şampiyon ALFA Serhat... @Maskeli Fedai
@The_Erinch @mesmeso61 @Hazem ve Barbaros'un şampiyon olacağını söyleyen ama sanırım yarışmayı düzenli olarak izlemeyen @Dosi...
Emir için neler düşünüyorsun? Elenmesine çok üzüldüm.İkiside baştan sevemediğim iki tip olasada 6 ay önceden bu seneryo belliydi.
Serhatın Ultra Yürüyen Egosu beni rahatsız ediyor;
Yoksa gerçekten Chef olmayı hakediyor. Herşeyin fazlası zarar bana göre.
Barboda çok konuşuyor.
Ama ikiside hakediyor ama tabiki Barboyu tutuyorum.