Evet ama bence ona uygun olanı somer şef sence
Ne bilim çiğdeme sor
Evet ama bence ona uygun olanı somer şef sence
Buraya kadar düştü demek. .ss
Hoşt be. .ss Sana yakışır bu.
Abi WP’den yazmıştım sana ben de.Barbaros Evrimin yanında mum oldu @dreamy
Evet yaaa...Döktüler.Abi WP’den yazmıştım sana ben de.
Barbaros’un eski halini bilmiyorum ama normal karşıladım şu an. Biraz önce yemeği döktüler nazar değdi.
Ne giymiş öyle bir de gözüm kanadı.Evet yaaa...Döktüler.
------
Seda Sayan çıktı...Gördüğüm en gereksiz sunum.
bakmıyorum o çıktığındaNe giymiş öyle bir de gözüm kanadı.
Abi zaten haftada yeterince konu açıyorsun, etkinlik yapmamanın acısını çıkarıyorsun bence. Merak ettim neyle alakalı olduğunu benim ilgimi çekecek bir şeydir umarım.bakmıyorum o çıktığında
yeni bir konu var kafamda ama açmaya üşendim acaba senle yazışıyorum diye mi üşengeçlik geldi
bu arada bir aksilik çıkmazsa 1 Ocak 2021 Sahalara Dönme planım var İsotcum, Overlok Makinası ayağınıza geldi Bir etkinlik düzenleme vakti geldi
Ben Barbaros'u tutuyorum.Finalin ilk partı varmış bugün, şampiyon ALFA Serhat... @Maskeli Fedai
@The_Erinch @mesmeso61 @Hazem ve Barbaros'un şampiyon olacağını söyleyen ama sanırım yarışmayı düzenli olarak izlemeyen @Dosi...
Sen serikatili destekliyordun değil mi?Finalin ilk partı varmış bugün, şampiyon ALFA Serhat... @Maskeli Fedai
@The_Erinch @mesmeso61 @Hazem ve Barbaros'un şampiyon olacağını söyleyen ama sanırım yarışmayı düzenli olarak izlemeyen @Dosi...
Barbaros şampiyon olur zaten, biz yine loser taraftayız.Ben Barbaros'u tutuyorum.
Estağfurullah,hızlı cevap vermen ile telafi ettin. Ah seni gidi seniBarbaros şampiyon olur zaten, biz yine loser taraftayız.
Bu arada yoldaşım @12.Adam seni unutmuşum etikette, özür diliyorum.