bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Aynen Disney'in yapımlarını ben de bekletiyorum gelince izleyeceğim diye. Geleceklerine inancım tam.Geçen ay Netflix 2020 verilerini paylaşınca Disney delirdi zaten. Adamlar açılma işinde hızlandırmaya gittiler. Umarım planlandığı gibi Şubat aylarında burada olurlar. Sırf gelecekler diye yapımlarını kaçaktan izlemiyorum.
HBO Max hem çok kötü politika izliyor hem de çok yavaşlar. O muhteşem arşivle hepsinin önünde olabilirdi ama cidden açılmak için çok geç kaldılar.
HBO Max için çok haklısın. Yeterince iyi kullanamıyorlar dev içeriklerini... Şu sıralar daha yeni PS4'e uygulama falan çıkarıyorlar anca. Görüntü kalitesi bile 4K değilmiş neredeyse hiçbir içeriklerinde. Muhtemelen önce teknik açıdan tüm dertlerini çözüp, ABD'de belli bir kitle edinip öyle güçlü şekilde yayılmaya çalışacaklar... Tabii yayılmayı dert etmeme sebeplerinden biri de hali hazırda yurtdışından çok iyi gelir sahibi olmaları. Hemen her ülkede yıllardan beri devam eden sağlam anlaşmaları var, ya tutmaz da onlardan gelen paradan da oluruz diye korkuyor olabilirler...