bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,838
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Yani hiç başlamamak daha iyi gözüküyor şu durumda. Gereksiz bir ön yargın olmuş.Hiç başlamamaktan iyidir ama.![]()
Yani hiç başlamamak daha iyi gözüküyor şu durumda. Gereksiz bir ön yargın olmuş.Hiç başlamamaktan iyidir ama.![]()
İçerikleri alt yazılı veya dublajlı izlemeyi tercih etmiyorum.Yani hiç başlamamak daha iyi gözüküyor şu durumda. Gereksiz bir ön yargın olmuş.![]()
Ya bırakSix Feet Under adamdır artık izlememiz lazım sanki...
------
Kapitalizm'in en büyük düşmanıyım ben be yoldaşım...
Bizi oldukça iyi tanımışsın, duygulandım...Six Feet Under izlememeye eşlik etmek olur o daha çok.
Bırakın biz zar zor izliyoruz onu daha hafif bir şeyler lazım ilk etapta.![]()
Bu kadar yerli dizi iyi bir alışkanlık değil, seni arındıracağız bu kötü alışkanlığından merak etme.İyi olurdu ama şu sıralar izlediğim ve izlemem gereken yerli diziler var.![]()
Biz başlayana kadar sayın admin 342348324 ay ara vere vere diziyi bitirdi...Six Feet Under adamdır artık izlememiz lazım sanki...![]()
Hepimiz ruhumuzu sattık, kabul edelim bu gerçeği artık...Ya bırakBlu TV'ye üye olmak için sıraya girmişsin be yoldaşım.. (Kendisi de üyeydi..)
Friends 10 sezon ama bölümler 22 dk5 sezonmuş Six Feet Under... 😱 Kalsın.@Sherlock
Zamanla alışılacak şeyler. Dublaj zaten sakın izleme. Ben şimdi yerli dizi ve filmleri izlerken bile bazen altyazı olmadığı için tuhaf geliyor.5 sezonmuş Six Feet Under... 😱 Kalsın.@Sherlock
İçerikleri alt yazılı veya dublajlı izlemeyi tercih etmiyorum.Ama başka yöntem de kalmıyor.
Alt yazısı hızlı geçiyor bazen, dublaj yapınca da oyuncunun ağzı farklı oynuyor sinir bozuyor.![]()
Yaşasın hainlik..Bizi oldukça iyi tanımışsın, duygulandım...@MEnes
Bu da haklı bir tespit, daha hafif dizilerle başlaması kendi adına da daha doğru olur.İlk kez yabancı dizi izlemeye başlayanlar genelde Prison Break, Lost falan tercih ediyor. Sürükleyici oldukları için sonuna kadar gider herhalde izlemeye başlarsa.
Onlara bakabilirsin.
@Emre Ozansoy
Bu kadar yerli dizi iyi bir alışkanlık değil, seni arındıracağız bu kötü alışkanlığından merak etme.SABAR ekibi gerekeni yapacak... @MEnes @Maskeli Fedai
Biz başlayana kadar sayın admin 342348324 ay ara vere vere diziyi bitirdi...@bazinga
Hepimiz ruhumuzu sattık, kabul edelim bu gerçeği artık...
Ahahahaha bazı şeyler kaçınılmaz oluyor be yoldaşım... Evet sisteme ve düzene en büyük isyanı başlatanlarız ancak o sistemin çarklarının içinde bazen yürümek zorunda kalıyoruz... Aaah ah, çok dertliyim bazı konularda...Ya bırakBlu TV'ye üye olmak için sıraya girmişsin be yoldaşım.. (Kendisi de üyeydi..)
Güzel tespitler yapmışsın yoldaşım, seni takdir ve tebrik ediyorum...Bizi oldukça iyi tanımışsın, duygulandım...@MEnes
Bu da haklı bir tespit, daha hafif dizilerle başlaması kendi adına da daha doğru olur.İlk kez yabancı dizi izlemeye başlayanlar genelde Prison Break, Lost falan tercih ediyor. Sürükleyici oldukları için sonuna kadar gider herhalde izlemeye başlarsa.
Onlara bakabilirsin.
@Emre Ozansoy
Bu kadar yerli dizi iyi bir alışkanlık değil, seni arındıracağız bu kötü alışkanlığından merak etme.SABAR ekibi gerekeni yapacak... @MEnes @Maskeli Fedai
Biz başlayana kadar sayın admin 342348324 ay ara vere vere diziyi bitirdi...@bazinga
Hepimiz ruhumuzu sattık, kabul edelim bu gerçeği artık...
Hainlik kanımıza zuhur etmiş be yoldaşım... Olunca da olmuyor, olmadan da olmuyor...Yaşasın hainlik..@MEnes
Tekrar yabancı dizi izlemeye başlarsam önerilerini dikkate alacağım, hatta ilk onları izleyebilirim. Sürükleyici ise sorun yok rahat bir şekilde bitiririm.Bizi oldukça iyi tanımışsın, duygulandım...@MEnes
Onlara bakabilirsin.
@Emre Ozansoy
Bölüm sürelerini hesaba katmadan attım o mesajı.Friends 10 sezon ama bölümler 22 dk
Losttan başlayabilirsin, survivor'ın dizi versiyonu gibi düşünebilirsin, adada geçiyor. Çok sürükleyici.![]()
Para verseler yine dubjalı seyretmem.Zamanla alışılacak şeyler. Dublaj zaten sakın izleme. Ben şimdi yerli dizi ve filmleri izlerken bile bazen altyazı olmadığı için tuhaf geliyor.![]()
Ben de @Aserat nerede kaldı diyordum.En ufak sansür korkusundan bile geri adım atan, sahibinin Twitter'dan diğer platformlara laf atma hakkını kendinde gördüğü, her şeyi eline yüzüne bulaştıran bir platformun böyle ucuz jestlerle göz boyamaya çalışması adice geliyor kimse kusura bakmasın.
Warner Media millete taşeronluk yapacağına HBO Max'i açsın burada.Çok iyi fırsat, kaçırmayın bence. Son transferlerle (özellikle Friends, TBBT ile) içeriği çok güçlendi. Anlaşılan Warner Media ile kapsamlı bir yeni anlaşma yaptılar ve oradan içerik yağmaya devam edecek.
Benim Ağustos sonuna kadar başka bir indirimde denk geldiğim üyeliğim var ama eğer şimdi almak onu Ağustos 2022'ye uzatacaksa 1 yıl daha uzatmayı düşünüyorum. Bir daha bu fiyattan bulmak zor olabilir.
------
Yerlilerle sınırlı kalma Friends'e The Big Bang Theory'ye, HBO dizilerine bekleriz.![]()
Blu Tv'de de 1 kişiden fazla kişi aynı anda izleyebiliyor mu?Öyleyse alacam hemen.
Tam olarak anlamadım aslındaEkli dosyayı görüntüle 97311
Ne yazık ki.
Şimdilik açmamakta ısrarlılar. Tamamen Amerika'ya odaklanmış durumdalar. En az iki yıl daha gelmezler, en azından tüm içeriklerini komple BluTV'ye verseler müthiş olacak...Warner Media millete taşeronluk yapacağına HBO Max'i açsın burada.![]()
Geçen ay Netflix 2020 verilerini paylaşınca Disney delirdi zaten. Adamlar açılma işinde hızlandırmaya gittiler. Umarım planlandığı gibi Şubat aylarında burada olurlar. Sırf gelecekler diye yapımlarını kaçaktan izlemiyorum.Şimdilik açmamakta ısrarlılar. Tamamen Amerika'ya odaklanmış durumdalar. En az iki yıl daha gelmezler, en azından tüm içeriklerini komple BluTV'ye verseler müthiş olacak...
Disney Plus geliyor zaten 2021'de o da epey oyalar bizi.![]()