cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,951
- Puanı
- 1,060
Anca böyle işte... Ağzının payını verdirttin yine zorla.
Yine hayal dünyasında yaşamaya devam.Anca böyle işte... Ağzının payını verdirttin yine zorla.
O dünyada sen yaşıyorsun yalnızca.Yine hayal dünyasında yaşamaya devam.
büyük selçuklu heycanlıydı oyun ustune oyun ve savaş sahneleri heycanmlıydı.tabnıkı 1.ci olcak TRT
Reyting sonuçları belli oldu.
Geçen haftayı Total'de 2.sırada tamamlayan Uyanış Büyük Selçuklu bu kez her üç grupta da günü zirvede tamamladı.
Çukur ve Yasak Elma arasındaki rekabet devam etti.
Total ve ABC'de Çukur 2.sırada yer alırken Yasak Elma ise AB grubunda geçen haftaya göre yükseliş yaşadı ve 2.sırada kendine yer edindi
Selçuk Tepeli ile FOX Haber başarılı grafiğine devam etti
Sefirin Kızı ise geçen haftaya göre sıralamasını büyük ölçüde korudu.
Evet, Twitter'da baya yorum vardı onunla alakalı. Şaşırmadım yükselişinebüyük selçuklu heycanlıydı oyun ustune oyun ve savaş sahneleri heycanmlıydı.tabnıkı 1.ci olcak TRT
VAYBE DESENE BAYA İZLEYİCİSİ VAR..VALLA BEN HER HAFTA İZLİYOM ..Evet, Twitter'da baya yorum vardı onunla alakalı. Şaşırmadım yükselişine
Bİ GRUPDA 10 BARAJI GEÇMİŞ DOSIEvet, Twitter'da baya yorum vardı onunla alakalı. Şaşırmadım yükselişine
Aynen, sevilen bir dizi Uyanış.VAYBE DESENE BAYA İZLEYİCİSİ VAR..VALLA BEN HER HAFTA İZLİYOM ..
DEMEKI DAHA ÖNCEDEN BEĞENMESEYDIN DAHADA ARTACAKTIAynen, sevilen bir dizi Uyanış.
Bu arada ben Yasak Elma'yı beğenmedikçe dizi artış yaşıyor @serhatt @phoebebuffay
Dünkü bölüm önceki haftalara kıyasla biraz daha iyiydi. Hapishane sahnelerinin çekimlerine başlanıyormuş sanırım. Bence bu bölümlerle yine atağa kalkacak dizi.Aynen, sevilen bir dizi Uyanış.
Bu arada ben Yasak Elma'yı beğenmedikçe dizi artış yaşıyor @serhatt @phoebebuffay
Bu şekilde devam et.Aynen, sevilen bir dizi Uyanış.
Dün izledim 1 saat falan ama sanki bambaşka bir dizi izliyordum. Çok beğenmedim. Ender ve Asuman'ın masadaki atışma sahnelerini izledim Ender bu hale girecek kadınmıydıDünkü bölüm önceki haftalara kıyasla biraz daha iyiydi. Hapishane sahnelerinin çekimlerine başlanıyormuş sanırım. Bence bu bölümlerle yine atağa kalkacak dizi.
Aynen öyle yapmaya devam. Hâlâ ilgimi çekmiyor çünküBu şekilde devam et.
Gelecek haftadan itibaren çekmeye başlar bence.Dün izledim 1 saat falan ama sanki bambaşka bir dizi izliyordum. Çok beğenmedim. Ender ve Asuman'ın masadaki atışma sahnelerini izledim Ender bu hale girecek kadınmıydı
İyi bari hapishane olayı kaynamayacak demek ki
------
Aynen öyle yapmaya devam. Hâlâ ilgimi çekmiyor çünkü
Umarım Şahika'yı çıkarmazlar bu sahnelerden sonraGelecek haftadan itibaren çekmeye başlar bence.