Çıkaramazlar çünkü o da hapse girecek.Umarım Şahika'yı çıkarmazlar bu sahnelerden sonra
Çıkaramazlar çünkü o da hapse girecek.Umarım Şahika'yı çıkarmazlar bu sahnelerden sonra
Yok be ben hapise girme sahnesinden sonra diyorum. Misal Yıldız ve Ender hapisten çıkar. Şahika kalıcı olup diziden çıkar.Çıkaramazlar çünkü o da hapse girecek.
Dün izledim 1 saat falan ama sanki bambaşka bir dizi izliyordum. Çok beğenmedim. Ender ve Asuman'ın masadaki atışma sahnelerini izledim Ender bu hale girecek kadınmıydı
İyi bari hapishane olayı kaynamayacak demek ki
------
Aynen öyle yapmaya devam. Hâlâ ilgimi çekmiyor çünkü
En son Ender'i eve bırakıyordu. Sonrasına bakmadımBen gece izledim bölümü sonu kaldı sadece masa sahnesi çok eğlenceliydi
Olmasın zaman atlaması ya Halitcan çok tatlı.Yok be ben hapise girme sahnesinden sonra diyorum. Misal Yıldız ve Ender hapisten çıkar. Şahika kalıcı olup diziden çıkar.
Bu arada yine zaman atlaması olur ve bakalım Halitcan büyüyecek mi bu kez @Özgür
-Uyanış beklediğim gibi güzel reyting almış,bölüm efsaneydi sezon finali gibi bir bölüm yapmışlar.fragman güzeldi bakalım reytinglerde TOTALde 9 barajını geçecek mi AB ve ABC1 10 bekliyorum bu bolüm için
Şahika kalıcı olmaz onda o göz var mı?Yok be ben hapise girme sahnesinden sonra diyorum. Misal Yıldız ve Ender hapisten çıkar. Şahika kalıcı olup diziden çıkar.
Bu arada yine zaman atlaması olur ve bakalım Halitcan büyüyecek mi bu kez @Özgür