Öyle olsa esas kız evde diğerini görünce niye rahatsız olsun ki.Oğlanı ketenpereye getirmişler.Büyük bir kumpasın içine düşmüş.![]()
Bilmiyorum kii Lori Lori dinle bcjchdjfhf @Emre Ozansoy
Onu zaten dinliyorum, ama ŞT'de bolca çalıyordu bu.Bilmiyorum kii Lori Lori dinle bcjchdjfhf @Emre Ozansoy
Beğenmedim ben ya pekOnu zaten dinliyorum, ama ŞT'de bolca çalıyordu bu.Dün izlerken denk geldim, normalde sevmem ama 5 - 10 kere dinlemişimdir geceden bu yana.
![]()
Onu zaten dinliyorum, ama ŞT'de bolca çalıyordu bu.Dün izlerken denk geldim, normalde sevmem ama 5 - 10 kere dinlemişimdir geceden bu yana.
![]()
Bunların da hepsi güzel, bazı dizilerin şarkısı normal şarkıcıların şarkılarından daha iyi ve dinlemek aşırı keyifli.Beğenmedim ben ya pek
Benim favorilerim çok![]()
Dimi ya Yücel Arzen'le kanka olmak istiyorumBunların da hepsi güzel, bazı dizilerin şarkısı normal şarkıcıların şarkılarından daha iyi ve dinlemek aşırı keyifli.![]()
Tek çözüm bu canlar.Oğlanı ketenpereye getirmişler.Büyük bir kumpasın içine düşmüş.![]()
@dreamyTek çözüm bu canlar.
şarkı olarak muhteşem, klip olarak ise çakma bir christopher nolan yönetmenin aslı güngör çalışması.
şarkıyı ne zaman dinlesem hep farklı bir duygu katar da klibi izleyince şarkıya odaklanamıyorum. burada elemanı deniyorlar mı yoksa şeytan kadın bir ilişkinin mısına koyup gidiyor mu onu çözemedim. ama şu bir gerçek ki ortak iş çevriliyor olsa bir telefon mesajıyla bitmezdi bu iş.
neyse klibe dönelim.bir ihtimal de sarışın kızımız yollu kızımıza durumu çaktırmadan farklı bir yalan söylerek arabasına binmiş ve klibin ikinci kısa filminde onu boğazlayarak otoban kıyısına atacaktır kim bilir..
neyse bu güzel şark ı için ne kadar teşekkür ediyorsam aslı güngör'e bu karmaşık klip için de bir o kadar kızıyorum. şu güzelim şarkıya yaptırdığı yorumlara bak yani. neyse olayı yüzde yüzde çözen biri varsa anlatsın da biz de bilelim.
Ben demiştim yüzleşmek ve intikam almak için kızın arabasına binmiş olabilir diye. Crishtopher Nolan filmi gibi sonu cidden yorumlara açık, güzel benzetme.Tek çözüm bu canlar.
şarkı olarak muhteşem, klip olarak ise çakma bir christopher nolan yönetmenin aslı güngör çalışması.
şarkıyı ne zaman dinlesem hep farklı bir duygu katar da klibi izleyince şarkıya odaklanamıyorum. burada elemanı deniyorlar mı yoksa şeytan kadın bir ilişkinin mısına koyup gidiyor mu onu çözemedim. ama şu bir gerçek ki ortak iş çevriliyor olsa bir telefon mesajıyla bitmezdi bu iş.
neyse klibe dönelim.bir ihtimal de sarışın kızımız yollu kızımıza durumu çaktırmadan farklı bir yalan söylerek arabasına binmiş ve klibin ikinci kısa filminde onu boğazlayarak otoban kıyısına atacaktır kim bilir..
neyse bu güzel şark ı için ne kadar teşekkür ediyorsam aslı güngör'e bu karmaşık klip için de bir o kadar kızıyorum. şu güzelim şarkıya yaptırdığı yorumlara bak yani. neyse olayı yüzde yüzde çözen biri varsa anlatsın da biz de bilelim.------
@dreamy
3 gün kafayı buna taktık, lanet olsun şu yönetmene.Ben demiştim yüzleşmek ve intikam almak için kızın arabasına binmiş olabilir diye. Crishtopher Nolan filmi gibi sonu cidden yorumlara açık, güzel benzetme.![]()
Derdimize bak ya.3 gün kafayı buna taktık, lanet olsun şu yönetmene.![]()
Ne bu??Yıl sonu gelince hatırlarım hep keşke geri gelse, her yılın sonunu heyecanla beklerdim.
Her sene sonu hit şarkılarla beraber mashup yapılırdı ve müzik kanallarında yayınlanırdı. Tabii Pop Danthology varken mashup diye bir terim yoktu henüz. Bu işin ilklerinden yani.Ne bu??![]()
Daha önce hiç rastlamamıştım. Müzik kanallarında yayınlanacak kadar önemsenmesine şaşırdım.Her sene sonu hit şarkılarla beraber mashup yapılırdı ve müzik kanallarında yayınlanırdı. Tabii Pop Danthology varken mashup diye bir terim yoktu henüz. Bu işin ilklerinden yani.Şarkılar o kadar güzel kombine edilmiş ki, eski MP4'ümde görünce duygulandım.
![]()
Yoo aklımda kalan hiti kalmamış, dinlemiyordum çünkü.Daha önce hiç rastlamamıştım. Müzik kanallarında yayınlanacak kadar önemsenmesine şaşırdım.2014 Taylor Swift’in yılıydı, sadece söylemek istedim..
![]()