Ben de sizle aynı yazmışım son iki maçı@MEnes ile aynı skoru yazmışız son kalan 2 maçta aramızdaki fark 3 olarak garanti oldu ve ilk kez bir hafta beni geçmiş oluyor
Ben de sizle aynı yazmışım son iki maçı@MEnes ile aynı skoru yazmışız son kalan 2 maçta aramızdaki fark 3 olarak garanti oldu ve ilk kez bir hafta beni geçmiş oluyor
Beşiktaş bizi yakacakBen de sizle aynı yazmışım son iki maçı
Beşiktaş yakmaz korkmayınBeşiktaş bizi yakacak
Edit: derken geldi 1 puan
1-0 bitse yine yakar beni hasanca 3 puan alırBeşiktaş yakmaz korkmayın
Eeee bu durum bir yerde değişmiş olacaktı ki öyle de oldu sonunda... Arkandayım demiştim ama artık önündeyim ve bir daha geriye bakmam...@MEnes ile aynı skoru yazmışız son kalan 2 maçta aramızdaki fark 3 olarak garanti oldu ve ilk kez bir hafta beni geçmiş oluyor
Sen bana uğurlu geldin. İkimizinde böyle devam etmesini diliyorum...Eeee bu durum bir yerde değişmiş olacaktı ki öyle de oldu sonunda... Arkandayım demiştim ama artık önündeyim ve bir daha geriye bakmam...
hasanca ensendeEeee bu durum bir yerde değişmiş olacaktı ki öyle de oldu sonunda... Arkandayım demiştim ama artık önündeyim ve bir daha geriye bakmam...
Hayırlısı be, umarım böyle devam ederiz...Sen bana uğurlu geldin. İkimizinde böyle devam etmesini diliyorum...
Artık herkes ensemde, bakalım nereye kadar gidebileceğim...hasanca ensende
Ah ah 3. sıraya geriledik
Altta kaldım diye üzülme üste çıktım diye sevinme demişler. Bakalım senin baronluğunda ne olacakHayırlısı be, umarım böyle devam ederiz...
Artık herkes ensemde, bakalım nereye kadar gidebileceğim...
Aynen öyle doğru demişler... Her dönemin adamı olarak çok saygılı ve barış dolu bir ortam vaat ediyorum...Altta kaldım diye üzülme üste çıktım diye sevinme demişler. Bakalım senin baronluğunda ne olacak
Yapma dostum barış romantiklerin işiAynen öyle doğru demişler... Her dönemin adamı olarak çok saygılı ve barış dolu bir ortam vaat ediyorum...
Yarın maç yok, o yüzden bir günlük dinlenme olsun ve yarın açılır yeni hafta, o esnada sen haftanın sonuçları tablosunu paylaşırsın.@Tolstoyevski yarına başlıyorsa maçlar, ya gece aç yada sabah erkenden
Gece aç aslında. Rakipler tahmin yapsın
Haftanın sonucu kısmı sende olsun. Yorma beni sırada bekleyen konularım var dahaYarın maç yok, o yüzden bir günlük dinlenme olsun ve yarın açılır yeni hafta, o esnada sen haftanın sonuçları tablosunu paylaşırsın.
15.hafta da ben de katılayım o zaman puanlar sıfırlanıyor mu? anlamadım tam?@Tolstoyevski yarına başlıyorsa maçlar, ya gece aç yada sabah erkenden
Gece aç aslında. Rakipler tahmin yapsın
Yok sıfırlamıyor ama herşey değişebilir. Bir haftada 15 puan alanda oluyor. Bugünden üye ol ve hemen tahminlerini yap. Daha önümüzde çok hafta var. Unutmadan devam edersen üstlere rahatlıkla gelirsin15.hafta da ben de katılayım o zaman puanlar sıfırlanıyor mu? anlamadım tam?
duruma göre bakarım belki katılırım belki katılmam söz vermeyeyim. toplam puanları nereden görüyoruz?Yok sıfırlamıyor ama herşey değişebilir. Bir haftada 15 puan alanda oluyor. Bugünden üye ol ve hemen tahminlerini yap. Daha önümüzde çok hafta var. Unutmadan devam edersen üstlere rahatlıkla gelirsin
Bir kaç haftalık tahminleride önden yapabilirsin.
Konuda var ve o sayfaya üye olunca ordada görünüyorduruma göre bakarım belki katılırım belki katılmam söz vermeyeyim. toplam puanları nereden görüyoruz?