Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Ben yine Survivor başlayana kadar final yapmaz diyorum.
Bence de Star iyi değil daha sabırlı olur.

Sıkıntı Barış da değil asıl sıkıntı Emir karakteri girdikten sonra hem Barış hem de Dicle'nin karakter yapısının 180 derece döndürülmesi. Burak Tozkoparan'la ilgili sıkıntım yok ama Emir karakteri uğursuz bir karakter benim için :D Şu menajerlik işine Emir ile girmesi falan aşırı yaz dizisi moduna bağlıyor artık. Geçtiğimiz bölüm üçgenden vazgeçti diye sevinmiştim ama vazgeçmemiş senarist hanım.

Birde Serkan-Kıraç savaşı var. Bana hiç haz vermiyor, bende onları izlerken telefonla oynuyorum :D

Kısaca diziye renk katar diye sonradan soktukları iki oyuncu da şuan işe yaramıyor, hatta onlar için olan karakterlerin baştaki tutarlılığı bile değiştirildi ve bu yeni oyuncular sürekli kendini tekrar eden karakterler (Serkan'ın sürekli her şeyden haberi olması gibi) oldukları için artık sıkıcı da olmaya başladılar. Reytinglerin düşmesine en büyük iki etken bu iki karakterin gereksiz sahneleri , ek olarak konuk hikayelerinin ve konukların çok özenle seçilmemesi. Mesela dün en güzel hikaye Yetkin Dikinciler'in baba hikayesiydi ama oldu bittiye getirilmiş. Hayrettin de fena değildi ama bir konu bütünlüğü yoktu sanki onda.

Kısaca son bölümlerimiz olabilir ekranda :D Böyle giderse 26 final diyorum ben :D
Evet doğru ilk başta sıkıntı yokken çiftler arasında şimdi acayip sıkıcı mantıksız buluyorum.

• Güldürdün
Reactions: Aserat
  • Harika
Reactions: serhatt
Geçen bölümde de Ushan Çakır’dan bahsedilirken öyle olmuştu. Zaten dün yazmıştım bu olayı. :A Sahneler karışık çekildiği için belli ki önceden senaryoda planlanan ve çekimlerde söylenilen isim ile dizide gördüğümüz isim farklı çıkıyor. :A 2 haftadır üst üste böyle sıkıntıların olması çok ilginç cidden. Belli sahnelerde oluyor, sonrasında düzeliyordu. Mesela bu bölümde ajans sahnelerinde hep bu dublajları duyduk. :F Diğer kısımlarda Erhan Yazıcıoğlu isminde sıkıntı yok gibiydi. :A

Geçen bölümde de Ushan Çakır’dan bahsedilirken öyle olmuştu. Zaten dün yazmıştım bu olayı. :A Sahneler karışık çekildiği için belli ki önceden senaryoda planlanan ve çekimlerde söylenilen isim ile dizide gördüğümüz isim farklı çıkıyor. :A 2 haftadır üst üste böyle sıkıntıların olması çok ilginç cidden. Belli sahnelerde oluyor, sonrasında düzeliyordu. Mesela bu bölümde ajans sahnelerinde hep bu dublajları duyduk. :F Diğer kısımlarda Erhan Yazıcıoğlu isminde sıkıntı yok gibiydi. :A
Ay Yapım'ın ilk kez bu kadar rezil iş yaptığını görüyorum. :d

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bende gördüm biraz önce. İsmi tek yazıyor ama bir kaç kişilik ekibi de vardır muhakkak. Şimdi Star'ın tüm dizilerinin senaristlerine bakıcam :A
Akrep olduğunu zannetmiyorum. Daha yeni başladı. Ya Menajerimi Ara, yada Sefirin Kızı. Başka seçenek yok gibi.

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey