Kendi isteğiyle diziden ayrılmışnedenkı
SAOL TSKLER ..EN SON İZLEDİĞİMDE İZMİRE TAŞINACAKLARDI .TUH ÜZÜLDÜM AYRILAN AYRILANAKendi isteğiyle diziden ayrılmış
DİLİDE SİVRİ DİLİ GİBİBir bölüm izlemeyeyim dedim, hala gelmiş. 1 hafta adı geçti, sonunda kendisini görebildik.
Renk katmış diziye Özlem Tokaslan.
Evet, öyle. İzledin mi dün?DİLİDE SİVRİ DİLİ GİBİ
EVET İ,ZLEDİM DÜN GUZELDİ BÖLÜM KOMIKTI.. ESKI BÖLÜMLERİ İZLEYE EZBERLEDİMEvet, öyle. İzledin mi dün?
360'ta bütün tekrarları izledim, hala daha izliyorum. İki kere TRT'de yayınlandı tekrarlar onları da baştan sona bitirdim. Rahat 15 kere izlemişimdir baştan sona ben.EVET İ,ZLEDİM DÜN GUZELDİ BÖLÜM KOMIKTI.. ESKI BÖLÜMLERİ İZLEYE EZBERLEDİM
2013TEN BERİ VARDI TEKRARLARI..İKİ KERE VERMEMİŞTİR ..Bİ ARA 360 TAYKEN VARDI TRT DE TEKRARLARI ..YANIU TOPLAM TRT 4 5 KERE VERMİŞTİR..15 KERE BAŞTAN SONA ABOW MAŞALAH360'ta bütün tekrarları izledim, hala daha izliyorum. İki kere TRT'de yayınlandı tekrarlar onları da baştan sona bitirdim. Rahat 15 kere izlemişimdir baştan sona ben.
Yok, izlemedim. Sen izledin mi?@emreemreu izledin mi bu hafta ki bölümleri? İzlediysen halayı nasıl buldun?
İzledim, biraz abartı ama güzel bir renk olmuş diziye. "Söylemeyeyim söylemeyeyim" diyor, ama her şeyi söylüyor. Biraz takıntılı.Yok, izlemedim. Sen izledin mi?
Feticim'in hoşuna gitmemiştir bu durum.İzledim, biraz abartı ama güzel bir renk olmuş diziye. "Söylemeyeyim söylemeyeyim" diyor, ama her şeyi söylüyor. Biraz takıntılı.
Bir iki haftaya çocuğu ve kocası da çıkar ortaya.
Feticim'den çok Rukiye'nin hoşuna gitmedi hiç. Onun işine daha çok karışıyor. Bulaşıklarda leke var, meyeveleri iyi seçmedin, yemek yapamıyorsun. diyor.Feticim'in hoşuna gitmemiştir bu durum.
Zannetmem. Koca platoyu başka yere inşa etmezler yeniden.@emreemreu dizinin çekim yeri değişiyor diyorlar, doğru mu bir bilgin var mı senin?
Bende görünce ilk başta inanmadım, ama benzeri yapılmış gibi.Zannetmem. Koca platoyu başka yere inşa etmezler yeniden.
Oha, Elazığ ne alaka ya? Niye böyle bir şey yaptılar ki acaba?Bende görünce ilk başta inanmadım, ama benzeri yapılmış gibi.
TRT 1’de Yayınlanan Seksenler Dizisi Artık Elazığ’da Çekilecek
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir beğeniyle takip edilen Seksenler dizi artık Elazığ’da çekilmeye başlanacak. Dizinin Elazığ’da çekilebilmesi için TOKİ’nin de destekleriyle Güney Çevre Yolu’nun üst tarafında o döneme uygun yeni konutlar yapıldı. Yakın zamanda çekimlerin başlaması...www.elazigsonhaber.com
Anlamadım ben de vallahi onu. Sabah Instagram'da dizinin sayfasında ki yorumlardan gördüm, baktım böyle şeyler çıktı.Oha, Elazığ ne alaka ya? Niye böyle bir şey yaptılar ki acaba?
Oyuncuların hepsinin de oraya taşınması gerekecek o zaman.
Acaba pandemiden kaçmak adına mı böyle yapıyorlar. Yani orada daha az sorun olur.Anlamadım ben de vallahi onu. Sabah Instagram'da dizinin sayfasında ki yorumlardan gördüm, baktım böyle şeyler çıktı.
Eğer doğruysa öyle olur, hepsi Elazığ'a gider. Birde Faruk Sofuoğlu tweet atmış sabah.