TRT 1 Seksenler - Dizi Yorumları

Hala devam ediyor muymuş bu dizi ya. Kaçıncı sezon oldu ben bile izliyordum ilk başlarını. :D

Dizi 1980'den beri devam ediyor :A Konu uplanmasa böyle bir dizinin varlığından haberim olmayacaktı :)

Nazlı ve Ergun bu bölümde evleniyormuş. Dizinin ilk sezonunda günümüzü de gösteriyordu Nazlı diğer adamla evliydi ama o adam da diziden ayrıldı, nasıl bağlayacaklar merak ediyorum. :D

Cfj5mr9VAAAb0cX.jpg:large
Asıl davetiye bu. :A

CflklCPWcAA3n1z.jpg

78 dakika sürdü ilk bölüm.

Gülme efekti aşırı kaçıyor. Azaltmaları lazım.

Fehmi'nin serbest piyasa esprisi çok fazla yapıldı. Bir icat çıkarma olamayacağı aşikar. :D

Ergun'un flashback sahnesi bile güzeldi. Dizide yer alsa güzel olurdu.

Seyirciyi çekmek için her şeyin ucunu meraka dayatmışlar. Keşke haftada 1 gün olsa. Her gün takip etmek zor ve iş saatine denk geliyor zaten. :)

78 dakika sürdü ilk bölüm.

Gülme efekti aşırı kaçıyor. Azaltmaları lazım.

Fehmi'nin serbest piyasa esprisi çok fazla yapıldı. Bir icat çıkarma olamayacağı aşikar. :D

Ergun'un flashback sahnesi bile güzeldi. Dizide yer alsa güzel olurdu.

Seyirciyi çekmek için her şeyin ucunu meraka dayatmışlar. Keşke haftada 1 gün olsa. Her gün takip etmek zor ve iş saatine denk geliyor zaten. :)
Dizi nasıl gidiyor günlük, merak ettim?

Dizi nasıl gidiyor günlük, merak ettim?

Saat 18'e alınınca daha izleyemedim. Haftasonu izledim, izleyemediklerimi. :)

Eski tadının olmadığı aşikar. Yönetmen Müfit Can Saçıntı'yken daha güzeldi. :)

Günlük olması çok daha kötü. Yakında tek güne indirileceğini ya da saatinin 20'ye alınacağını düşünüyorum. :)

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Saat 18'e alınınca daha izleyemedim. Haftasonu izledim, izleyemediklerimi. :)

Eski tadının olmadığı aşikar. Yönetmen Müfit Can Saçıntı'yken daha güzeldi. :)

Günlük olması çok daha kötü. Yakında tek güne indirileceğini ya da saatinin 20'ye alınacağını düşünüyorum. :)

Reytingleri artmaya başladı, bence 1 - 2 ay bu saatte kalır.