Aradığın entrikayı Akrep gibi kasvet yumağında bulman ne acı.Akrep bitince geçtim ona merak etme.
Sanmıyorum, bana entrika lazım. Akrep de doyuruyor o açıdan.
Aradığın entrikayı Akrep gibi kasvet yumağında bulman ne acı.Akrep bitince geçtim ona merak etme.
Sanmıyorum, bana entrika lazım. Akrep de doyuruyor o açıdan.
İnsanlar: Kırmızı Oda’daki Meliha’nın dizisi başlıyormuş biraz da ona bakalım.Daha üç ay olmasına rağmen o kadar rakip geldi geçti Kırmızı Oda kimseye aman vermedi. Asıl starın oyuncular değil hikaye olduğunu her hafta anlamak istemeyen sektör elemanlarının başına güzelce çakıyor olması bile yeter tebrikler. Bu arada kıyaslamak istemezdim ama bu hafta da AB'de Sadakatsiz'i geçmiş yılın dizisi. @kerem
Akrep bayağı şaşırttı. Hafta boyunca tekrarları da bayağı ilgi çekmişken (reytingleri iyiydi) bu kadar düşmesi ilginç. Üstelik günün en çok izlenen dizisi adeta 20.00-21.15 arasını ona teslim etmişken. Anlaşılan insanlar ilk bölüme biraz da Kırmızı Oda'dan tanıdıkları Meliha var refleksiyle merak edip baktı ama beklediğini bulamadı. En iyisi Star bir kurşun döktürsün bu kadar şanssızlık hayra alamet değil.
Akrep de bekleneni veremediği için Son Yaz'ın tutunması adına hala umut var ama o da 4-5 küsürden yukarı çıkacak bir iş gibi gelmiyor açıkçası. AB kitlesi için alternatif bir projenin daha yüzü gülebilir.
Aynen öyle.İnsanlar: Kırmızı Oda’daki Meliha’nın dizisi başlıyormuş biraz da ona bakalım.
Bayılıyorum senin bu kendi düşüncelerini herkes düşünüyor diye aktarmana.Aynen öyle.
Ne kasveti be Ferda dün hepsini parmağında oynattı yine.Aradığın entrikayı Akrep gibi kasvet yumağında bulman ne acı.
Herkes diye bir şey demiyorum düşünenler olmuştur diyorum. Bunları nasıl aynı şey olarak düşündüysen.Bayılıyorum senin bu kendi düşüncelerini herkes düşünüyor diye aktarmana.
------
Ne kasveti be Ferda dün hepsini parmağında oynattı yine.
Entrika'nın kralını görmek istiyorsan ben sana seve seve gösteririm.Bayılıyorum senin bu kendi düşüncelerini herkes düşünüyor diye aktarmana.
------
Ne kasveti be Ferda dün hepsini parmağında oynattı yine.
Daha fazlasını kaldıramam.Entrika'nın kralını görmek istiyorsan ben sana seve seve gösteririm.
Bünyen buna müsait değil zaten, haklısın.Daha fazlasını kaldıramam.
Hiçbir şey yapamazsın, yemezler.Bünyen buna müsait değil zaten, haklısın.
@Aserat ben Cumartesi Reyting konusu açacağım. Sana zahmet oranları ekleHiçbir şey yapamazsın, yemezler.
Hiçbir şey yapamazsın, yemezler.
Yine mi eklememiş. 😱 Daha diyecek bir şeyim kalmadı.@Aserat ben Cumartesi Reyting konusu açacağım. Sana zahmet oranları ekle
Ben birileri çoktan eklemiştir sanıyordum kaç kez dedim beni beklemeyin diye.@Aserat ben Cumartesi Reyting konusu açacağım. Sana zahmet oranları ekle
Anca böyle gülersin.
Sizler gibi beni güldürenler çok olunca ağlayacak değilim ya.Anca böyle gülersin.
Son gülen iyi güler canım.Sizler gibi beni güldürenler çok olunca ağlayacak değilim ya.
Yine mi eklememiş. 😱 Daha diyecek bir şeyim kalmadı.
Senin elinden almak gerekiyor artık suyun bırak ısınmayı, kaynıyor artıkSonuçlar eklendi!
Ben birileri çoktan eklemiştir sanıyordum kaç kez dedim beni beklemeyin diye.
Bir de beni beklemeyin diyor, oldu canım başka.Senin elinden almak gerekiyor artık suyun bırak ısınmayı, kaynıyor artık
Özellikle dokunuyorum senin konulara. Öğrenmen gerekiyor bunu.