- Reaksiyon puanı
- 114,046
- Puanı
- 1,060
Dalga geçer gibiBir de beni beklemeyin diyor, oldu canım başka.
Dalga geçer gibiBir de beni beklemeyin diyor, oldu canım başka.
Eskiden direkt reytinglere bakıp yorumlamaya o kadar alışmıştım ki bu düzene geçtiğimizden beri hala bocalayabiliyorum yoksa öğrenecek bir şey yok.Senin elinden almak gerekiyor artık suyun bırak ısınmayı, kaynıyor artık
Özellikle dokunuyorum senin konulara. Öğrenmen gerekiyor bunu.
Ben hep kazanan tarafım unutma.Son gülen iyi güler canım.
Kesinlikle şu tarz programlar niye bu kadar izleniyor anlamıyorum. Buna Müge Anlı da dahil. Çoğunun kurgu olduğunu düşünüyorum ben.Bu Esra Erolda Totalde 6.96 alacak kadar napılıyor gerçekten merak ediyorum
Exxen için çekeceği talk show programının çekimleri. İçinde skeçler de olacak.Konu ile alakasız ama merak ettiğim için soruyorum. Enis Arıkan Kırmızı Oda'nın çekildiği yerden hikayeler atmış. Diziye konuk mu olacak acaba? @Aserat
Aa evet mantıklı. İlk bölüm konuklarından birisi Binnur Kaya galibaExxen için çekeceği talk show programının çekimleri. İçinde skeçler de olacak.
O da olabilir, ama stüdyo kuruldu diye biliyorum ben. En kötü skeçtir.Aa evet mantıklı. İlk bölüm konuklarından birisi Binnur Kaya galiba
Exxen için çekeceği talk show programının çekimleri. İçinde skeçler de olacak.
Storylerinden birinde "ilk çekim günü" yazmış demek ki bir süre devam edecek. Skeç kısacık şey zaten bir günde biter.Aa evet mantıklı. İlk bölüm konuklarından birisi Binnur Kaya galiba
Ben de sen söyleyince bakıp açtım büyük ihtimalle diziye geliyor gibi.Konu ile alakasız ama merak ettiğim için soruyorum. Enis Arıkan Kırmızı Oda'nın çekildiği yerden hikayeler atmış. Diziye konuk mu olacak acaba? @Aserat
Evet diziye konuk olsa fragman çıkana kadar hikaye atmasına izin vermezlerdi Buraya skeç için konuk olmuştur inşallah, talk showunu burada çekerse olmaz çünkü. Koca Acun bir stüdyo kurmuştur Enis içinO da olabilir, ama stüdyo kuruldu diye biliyorum ben. En kötü skeçtir.
Kırmızı Oda'ya konuk olan isimlerin hiç biri hikaye atmamıştı bugüne kadar, Enis'in öyle bir şey yapacağını zannetmem.
Aynen, sır gibi saklıyorlar ya fragman ile öğreniyoruz yada fragmandan bir gün önce.Evet diziye konuk olsa fragman çıkana kadar hikaye atmasına izin vermezlerdi Buraya skeç için konuk olmuştur inşallah, talk showunu burada çekerse olmaz çünkü. Koca Acun bir stüdyo kurmuştur Enis için
Bakalım diziye mi konuk olacak yoksa Talk show için skeç mi çekiyor. Belli olur 1 haftayaStorylerinden birinde "ilk çekim günü" yazmış demek ki bir süre devam edecek. Skeç kısacık şey zaten bir günde biter.
------
Ben de sen söyleyince bakıp açtım büyük ihtimalle diziye geliyor gibi.
Talk show'unun içinde böyle skeçler filan olacaksa çok eğlenceli olur gibiAynen, sır gibi saklıyorlar ya fragman ile öğreniyoruz yada fragmandan bir gün önce.
Orada çekeceğini zannetmiyorum ben. Ama belli olur bir iki güne.
Bana hala dizi gibi geliyor ama her ihtimale karşı konumu sileyim ortalığı karıştırmayalım hemen.Bakalım diziye mi konuk olacak yoksa Talk show için skeç mi çekiyor. Belli olur 1 haftaya
Talk show'unun içinde böyle skeçler filan olacaksa çok eğlenceli olur gibi
Aynen. İbrahim Selim'in programı gibi olacak denildi ilk başta ama sonra karar değiştirildi diye biliyorum ben. İçerisinde skeçler olacakmış tıpkı Beyaz Show'un zamanında yaptığı gibi.Bakalım diziye mi konuk olacak yoksa Talk show için skeç mi çekiyor. Belli olur 1 haftaya
Talk show'unun içinde böyle skeçler filan olacaksa çok eğlenceli olur gibi
Bu cümleye cevap alamadım yalnız. Hani tebrik. @keremDaha üç ay olmasına rağmen o kadar rakip geldi geçti Kırmızı Oda kimseye aman vermedi. Asıl starın oyuncular değil hikaye olduğunu her hafta anlamak istemeyen sektör elemanlarının başına güzelce çakıyor olması bile yeter tebrikler. Bu arada kıyaslamak istemezdim ama bu hafta da AB'de Sadakatsiz'i geçmiş yılın dizisi. @kerem
Akrep bayağı şaşırttı. Hafta boyunca tekrarları da bayağı ilgi çekmişken (reytingleri iyiydi) bu kadar düşmesi ilginç. Üstelik günün en çok izlenen dizisi adeta 20.00-21.15 arasını ona teslim etmişken. Anlaşılan insanlar ilk bölüme biraz da Kırmızı Oda'dan tanıdıkları Meliha var refleksiyle merak edip baktı ama beklediğini bulamadı. En iyisi Star bir kurşun döktürsün bu kadar şanssızlık hayra alamet değil.
Akrep de bekleneni veremediği için Son Yaz'ın tutunması adına hala umut var ama o da 4-5 küsürden yukarı çıkacak bir iş gibi gelmiyor açıkçası. AB kitlesi için alternatif bir projenin daha yüzü gülebilir.
Dizi için değilmiş, programı için skeç çekimiymiş. Dün hikayesinde bahsetmiş.Bana hala dizi gibi geliyor ama her ihtimale karşı konumu sileyim ortalığı karıştırmayalım hemen.
Forumumuzun Birsen Altuntaş 'ı doğru tahmin yapmışsın. Enis Arıkan programı için skeç çekmeye gitmiş Kırmızı Oda setine. Dünde Talk show' unun jenerik çekimini yapmış, bugün programın çekimleri yapılacakmış. Stüdyosu da çok güzel olmuşAynen. İbrahim Selim'in programı gibi olacak denildi ilk başta ama sonra karar değiştirildi diye biliyorum ben. İçerisinde skeçler olacakmış tıpkı Beyaz Show'un zamanında yaptığı gibi.