Mantı hakkında hiç bilmediğim şeyler duydumKüçükken hiç sevmediğim ama sonra en sevdiğim yemekler arasına girmiş lezzetli bir yemektir. Sade haşlama harici soslu suda kaynatılıp üstüne sarımsaklı yoğurt dökerek yemeyi daha çok severim
Tavuk göğsü ile yapılanıda çok lezzetlidir
Biz kıymalıdan çok içine tavuk göğsü koyarız soğan ve tavuk göğsüMantı hakkında hiç bilmediğim şeyler duydum
Tavuk göğüslü mantı ve sade haşlama mantı
Benim bildiğim sade suda haşlamış gibi olanı ama sade diye yemiyoruz biz onuBiz kıymalıdan çok içine tavuk göğsü koyarız soğan ve tavuk göğsü
Sade haşlama derken işte makarna gibi kaynayan, ama öyle olmayanı tereyağı salça sosu direk kızartılır mantıyı koyarım ve üstüne su döküp kaynatırım (annem böyle yapmaz) ve onun üstüne sarımsaklı yoğurt dökerim.
Bak bu sade suda haşlanmış:
Bu da soslu suda haşlanmış:
İşte o sadenin üstüne sarımsaklı yoğurt dökülür ve üserine sos kızartılır ama o diğer sosluya sadece sarımsaklı yoğurt ve nane serpilirBenim bildiğim sade suda haşlamış gibi olanı ama sade diye yemiyoruz biz onu
Aferin gece gece iyi iş yaptınİşte o sadenin üstüne sarımsaklı yoğurt dökülür ve üserine sos kızartılır ama o diğer sosluya sadece sarımsaklı yoğurt ve nane serpilir
Off be yeminle şuan yemişim gibi tadını alıyorum
Nerden bileyim şu saat ayakta olacağını bende senden farksız değilimYaa @Dosi yapılacak şeymi yani bu saatte adaşım yaaa heee olcak şeymi
HAYALLER :
Ekli dosyayı görüntüle 96380
HAYATLAR :
Niye sinir bozucu attın iştahın mı çekti? Hangisini?Aferin gece gece iyi iş yaptın
İkisi de aynı kapıya çıkıyor pek farkı yok bence Ha önceden atmışsın ha mantıyla birlikte yaniNerden bileyim şu saat ayakta olacağını bende senden farksız değilim
------
Niye sinir bozucu attın iştahın mı çekti? Hangisini? : Aynı
İkincisini çok daha lezzetli buluyorumİkisi de aynı kapıya çıkıyor pek farkı yok bence Ha önceden atmışsın ha mantıyla birlikte yani
Denemek lazımİkincisini çok daha lezzetli buluyorum
Diğerinden aynı tadı alabilmek için yoğurtu üstüne dökeceğime mantıyı sarımsaklı yoğurt ve sosa koyup tam karıştırıyorum. Farklı tatlar bunlar