En çok beğendiğim yemeklerde İlk 3'e mutlaka girer.
Üstüne sarımsaksız yoğurt ve sos da dökünce tadından yenmez. Canım çekti şimdi.
Üstüne sarımsaksız yoğurt ve sos da dökünce tadından yenmez. Canım çekti şimdi.
2 3 gün üst üste yiyince bende aynı öyle
Eskiden çok severdim şimdi de seviyorum ama eski tat yok gibi büyük ihtimalle kardeşim seviyor diye annenin sürekli yapmasından kaynaklı
İki üç gün değilde eskiden en az ayda bir yapılırdı insan özlerdi son yıllarda kardeşim seviyor diye annem mantıdır vs. hamur işi dediğimiz yemeklerden sık sık yapıyor ondan eski lezzetim yok2 3 gün üst üste yiyince bende aynı öyle
Ben valla hergün yesem bıkmam ama üstüne yağ döküp yiyince baş ağrısı yapıyor bende ondan yağsız yiyorum2 3 gün üst üste yiyince bende aynı öyle
Çok severim bir ömür yesem bıkmam canım çekti dışarı çıkınca alıp yapacam ama üstüne yağ döküp yiyince baş ağrısı yapıyor bende ondan yağsız yiyorumTavuklu olanı hiç yemedim hangi yöreye özgü ve bence tavuklusu da müthiştir mantıyı zaten çok severim
İşte bizde öyle kardeşim istiyor süreklü aynen dediğin gibi ayda 1 mantıklı bence ama sürekli yersem cidden lezzeti gider her gün yediğim için bıkarımİki üç gün değilde eskiden en az ayda bir yapılırdı insan özlerdi son yıllarda kardeşim seviyor diye annem mantıdır vs. hamur işi dediğimiz yemeklerden sık sık yapıyor ondan eski lezzetim yok
Ben uzun zamandır bu kadar çok yememiştim o yüzdennn yemem artık sık sıkBen valla hergün yesem bıkmam ama üstüne yağ döküp yiyince baş ağrısı yapıyor bende ondan yağsız yiyorum
------
Çok severim bir ömür yesem bıkmam canım çekti dışarı çıkınca alıp yapacam ama üstüne yağ döküp yiyince baş ağrısı yapıyor bende ondan yağsız yiyorum
Offf daha kahvaltı etmedimCanım memleketimin meşhur yemeğidir Mantı çok severim o yüzden tombiş olduğum doğrudur aynı bu resimdeki gibi keser sıkarız benim sıkma şeklim fotodaki gibi böyle sıkıyorum ben Ekli dosyayı görüntüle 96400
biz böyle pişiriz ama nane de atabilirsiniz isteğe göre yani
Ekli dosyayı görüntüle 96401
Buda kayserinin meşhur yağ mantısıdır diğer adıda sosyete mantısıdır bizim evde hiç yapılmadı bundan hep küçük mantımızdan yaparız biz
Ekli dosyayı görüntüle 96403
Buda bize bir saat uzaklıktaki ilçemiz Tomarza nın meşhur tepsi mantısı bu şekil yapılır tepsiye dizilir fırında pişer salçalı sos sarımsaklı yoğurtla yiyebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 96404
Offf daha kahvaltı etmedim
Sizin pişirme şekliniz işte benim sevdiğim sos ile kaynatma dediğim şekil
Bir konu edasında olmuş. Eline sağlık
@The_Erinch sana laf atabilir