Doğum Günün Kutlu Olsun 12.Adam :)

Yummy,Harika görünüyor.Foruma dağıtalım da hepimizin ağzı tatlansın. :Z
------

Dikkat çekici bir detay var o da dünkü uyarının üstüne gelmesi. :A
Zaten ondan dolayı oldu :A
Çok fazla yapan olunca ve burun kıvırmalar olunca sisteme bağladık :A Sizinde aklınız karşmaz, bizimde :A
Bende dün detaylı çok kişiye anlattım ve yoruldum :A
Artık sistem yapacağı için modum bu
iran.jpg

@Tolstoyevski

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Doğum günün kutlu olsun Berk hocam, nice sağlıklı, mutlu yaşlara ve Fenerbahçe şampiyonluklarına :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx
Melekciğim, çok Teşekkürler ederim.Hep beraber Forumca daha nicelerini kutlamayı rabbim nasip etsin.Tahminimi yanıltmadın,konuyu senin açacağını biliyordum.Hediyelerinde fevkaladenin fevkinde.Ayrıca sabar ayrıntısını atlamaman ince bir detay. 🤩
------

Çok teşekkürler 😊
------

Teşekkürler 😊 Hayretttin, hayrettin beni çok mutlu ettin.
------

@Dosi forumun detaycılığıyla ünlenen moderatörü çok saol.Hediyen çok anlamlı ve çok özel.Hep beraber bu forumda kutlamak dileğiyle...
------

Teşekkür ederim.😊
------

@Staran kardeşim sana da teşekkürlerimi sunuyorum
------

Bu onore edici sözlerine çoooook teşekkürler.Amin, Hep beraber abim.
------

Çok teşekkürler, var ol Selahattin'im .

Beğenmene çok sevindim sen Sabar ekibini çok seviyorsun sevdiğin birşeyi atlamak olmazdı :D

• Harika
Ortağımın doğum günüymüş, e bize de bol hediyelerle bunu kutlamak düşer. Yeni yaşında sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir yıl geçirmen dileğiyle. Umarım unutulmayacak yıllarından biri olur bu. Doğum günün kutlu olsun :D

Sizi siz yapan siz...
752x395-alex-de-souzadan-ali-koc-paylasimi-1528056962200.jpg

Efsaneler birleşirse ne olur'un örneği...

Hediyelerini beğenmişsindir umarım. :Z @12.Adam

• Harika
Ortağımın doğum günüymüş, e bize de bol hediyelerle bunu kutlamak düşer. Yeni yaşında sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir yıl geçirmen dileğiyle. Umarım unutulmayacak yıllarından biri olur bu. Doğum günün kutlu olsun :D

Sizi siz yapan siz...
752x395-alex-de-souzadan-ali-koc-paylasimi-1528056962200.jpg

Efsaneler birleşirse ne olur'un örneği...

Hediyelerini beğenmişsindir umarım. :Z @12.Adam
Hediyelerine Bayıldım, canım ortağım farkını herzaman olduğun gibi belli etmişsin. Efsaneler birleşleşirse ortaya damak çatlatan lezzetli bir müzik resitali ortaya çıkar. :Z Alaman pastam hazır mı?:A
------

Beğenmene çok sevindim sen Sabar ekibini çok seviyorsun sevdiğin birşeyi atlamak olmazdı :D
Keratalar,Sevilmeyecek gibi değiller. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: kerem and Angelica