The_Erinch
Favori Üye
Fox dizisi olduğu halde dizi sipariş ediyor abi. Böyle olunca da birilerini harcıyor.Ben gerçekten bu kadar hızlı dizi harcayan bir kanal görmedim.
Başka kanallar 3-4 ratingle dizi devam ettiriyor...
Adamlar 4-5 ratingli dizisini bitiriyor...
Gerçekten bu insalar o setlerde sabahdan akşama kadar çalışıyor...
Nasıl acımasız bir sektör.
Aklıma Hekimoğlu geldi 3 ratingle yaşıyor Az sana dokunayımFox dizisi olduğu halde dizi sipariş ediyor abi. Böyle olunca da birilerini harcıyor.
Sen niye sevindin bu duruma Yasak Elma var o kanalda beFOX yeni Kanal D olma yolunda hızla ilerliyor, bir iki sene içinde bu günlerini mumla arayacak.
Reytingleri kötü ve ilk 20'ye bile zar zor girebiliyor 4 küsür alan Çocukluk bitiyorsa o da tabii ki bitecek. Ha içerik olarak rezalet bir dizi ama burada konumuz içeriği değil düşük reytingleri. Gerçi takdir ediyorum en azından sevdiğin diziyi açıkça savunuyorsun sadece kalp atıp kaçanların aksine.Ay toplu herkese yanıt veremeyeceğim Zümrüdüanka devam ediyor siz izlediğiniz dizilere bakın izlemediklerinizi eleştirmeyin sizin izlediğiniz bazı diziler de bizlere göre rezalet , rezillik , berbatttt ha senaryo size uygun olmayabilir ama müzik ve oyuncu açısından gayet harika ORTAMİ BİLE YETER
Dört dakikadan daha hızlısı şöyle bir şey oluyor zaten.Bugün herkesi şoka uğrattım
Herşey bir kelebek etkisi ile oldu.
Haber paylaşıldıktan 4 dakika sonra açtım. Performansımı beğenmedim yinede @Özgür
Ara ara uğrarım bu bölüme
1-2 sene içinde dedim, Yasak Elma biter o zamana kadar.Sen niye sevindin bu duruma Yasak Elma var o kanalda be
Bu cümleye imzamı atıyorum.Gerçi takdir ediyorum en azından sevdiğin diziyi açıkça savunuyorsun sadece kalp atıp kaçanların aksine.
Bir püf nokta keşfettim bugün, o vesile ile konuyu kaptım. Özgür'de açmış bu konuyu ama olmadı kendisine engin bilgilerimi aktardım. O artık daha fazla konu kapar bundan sonra @ÖzgürDört dakikadan daha hızlısı şöyle bir şey oluyor zaten.
@Özgür beyciğim için yaktık... 🚬 O da bilgisayarının azizliğine uğramış sanırım, kendisine çeşitli programlar önereceğim.
Makine gibi konu açacaksınız demek ki bundan sonra. @ÖzgürBir püf nokta keşfettim bugün, o vesile ile konuyu kaptım. Özgür'de açmış bu konuyu ama olmadı kendisine engin bilgilerimi aktardım. O artık daha fazla konu kapar bundan sonra @Özgür
Sen de diğer problemine derman olursun. Ben geçici çözüm bulmuştum ona
Haberi çıktı onunda zaten ay sonunda finalmişZümrüdüanka da final olacak 30 aralıkta...(bence)
canım çocuklarımın da kıymeti bilinmedi siz gidin halen ARKA SOKAKLAR falan izleyin pes! 😡 @Angelica
Bende izliyorum hekimoglu'nu bir Annenin Günahı dizisini bitirip gün değişikliği olabilir aslındaAklıma Hekimoğlu geldi 3 ratingle yaşıyor Az sana dokunayım
Yak gitsin be...Dört dakikadan daha hızlısı şöyle bir şey oluyor zaten.
@Özgür beyciğim için yaktık... 🚬 O da bilgisayarının azizliğine uğramış sanırım, kendisine çeşitli programlar önereceğim.
Hadi inşallah.Makine gibi konu açacaksınız demek ki bundan sonra. @Özgür
Ben yine de fazla umutlanmayayım ben.Ben ara sıra açarım, benim mekan başka yerler malum ve mobilden sık sık başarılı olamam @Özgür beyden bir patlama bekliyorum artık