'Çocukluk' Final Yapıyor!

Tutma ihtimalini kesin olarak görüyorduk ama sezonun en büyük hüsranlarından biri oldu. Oysa konusu da tam Türk izleyicisine göreydi ve bu potansiyeli değerlendirememek ilginç.

Son Yaz da anlaşılan cuma olacak zira Akrep'in reytingleriyle birlikte yeni bir dizinin cuma günü tutunabileceğini gördük. Zümrüdüanka rezilliğinden de çok yakında haber gelir 2021'e sarkacağını sanmıyorum.

Şimdi deneyeceğim. :Z

O dizinin bu oranlarla hala devam ediyor olması o kadar ilginç ki. :A Yılbaşından önce biter diyorum ama bakalım bu hafta duyarız bence final haberini. :A
Çözülürse anlatırsın. Olmazsa, Ben anlatmaya çalışırım bir şekilde :A
Zümrüdüanka final haberi haftaya gelir gibi :A

Ben kesin tutar diye düşünüyordum, konusu ilgi çekebilecekti bir işti. Demek ki tam olarak yansıtılamadı, bilemiyorum. Cuma günü boşluğunda iyi iş çıkarabilirdi, ilk bölüm de güzel açmıştı oysa ki. Tüm ekibin emeklerine sağlık, maalesef son reytinglerden sonra beklenen bir karardı.
4 reyting üstü almıyormuydu? Neden sanki 2 reyting alıyormuş gibi yorumlar yapılıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Sildim şimdi, biraz daha hızlı oldu sanki. :A Teşekkür ederim. :Z

Bence de gelmeli artık. :A Çok bile dayandı. :A
Tarayıcıdan mı yaptın? Benim dediğim 'benim bilgisayarım' adı her ne ise Türkçede, ordan girip yapılıyor :A
Ve ara sıra dene o yöntemi :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Geçen hafta yükselmişti aslında ama yeterli gelmedi demek. Ben yine de Zümrüdüanka'dan önce bitmez diyordum. Belki ondan da final kararı gelir artık. O reytinglerle devam etmesi çok mantıksız.

Cuma'ya Son Yaz gelir.
Bende öyle düşünüyordum ilk zümrüdüanka gider diye düşünmüştüm
Bu zümrüdüanka denen çağ dışı dizi 2 reytingle final kararı almazken 4 reyting alan çocukluğun ondan önce final yapacak olması üzücü. Final yaptıktan direkt bir sonraki hafta son yaz başlayacak demek ki yoksa bu kararın hiçbir mantıklı tarafı yok.
Bu hafta daha da düşerse haftaya final haberi gelir :A bencede öğretmenin ardından kefareti başlatmıştı kanal
Cuma günüde oldukça zorlu. Eğer Son Yaz dizisi bu güne gelirse işler karışacak.
Yalnız Zümrüdüanka değilde bu dizisinin final yapması garip durdu :A Reytingi daha iyiydi @Aserat @Özgür
Onun da bence finali gelir haftaya falan :A
Final yapacağı belliydi de bence Zümrüdüanka'dan önce final yapması saçmalıkta son nokta.
Bencede
Zümrüdüanka da final olacak 30 aralıkta...(bence)
Bence ferhat ile şirin gibi yayından kaldırılmasa bari :A

Fox bu sene harbi nefretimsin. Zümrüdüanka denen saçmalık devam ederken Öğretmen ve Çocukluk'u bitirdin. Erdal Beşikçioğlu bundan sonra televizyona iş yapmaz umarım.
Ortada haber olmadığına bakma Zümrüdüanka da 30 Aralık'ta biter. Her yıl yılbaşı öncesi birkaç dizi için temizlik yapılıyor zaten. :A

Ay toplu herkese yanıt veremeyeceğim Zümrüdüanka devam ediyor siz izlediğiniz dizilere bakın izlemediklerinizi eleştirmeyin sizin izlediğiniz bazı diziler de bizlere göre rezalet , rezillik , berbatttt ha senaryo size uygun olmayabilir ama müzik ve oyuncu açısından gayet harika ORTAMİ BİLE YETER

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Evet Chrome'dan yaptım. :A Dediğin yöntemi bilmiyorum ki. 😱 Araştırayım en iyisi. :A
Chorme işe yaradıysa yeterli. Diğeri karşık biraz :A

Ay toplu herkese yanıt veremeyeceğim Zümrüdüanka devam ediyor siz izlediğiniz dizilere bakın izlemediklerinizi eleştirmeyin sizin izlediğiniz bazı diziler de bizlere göre rezalet , rezillik , berbatttt
Şşşt sakin, ben dizinin kendisi değil, reyting oranını değerlendirdim. 2 reytingden az olan oranlı bir diziyi değilde, 4 küsür oranlıyı yayından kaldırmak tuhaf geliyor haliyle ,😊

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Aserat and Özgür
canım çocuklarımın da kıymeti bilinmedi siz gidin halen ARKA SOKAKLAR falan izleyin pes! 😡 :T @Angelica
O kadar dizi varken buradan Arka Sokaklar'a laf atmak nerden çıktı. Arka Sokaklar'ın bir kitkesi hep ondan izleniyor. Çocukluk ile Kırmızı Oda'nın aynı gün olmayacağı belliydi. Başka kanalda olsa kesin devam ederdi. Zümrüdüanka bitmedi diyenler bence o da yıl başında bitecek.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem and Dosi
O kadar dizi varken buradan Arka Sokaklar'a laf atmak nerden çıktı. Arka Sokaklar'ın bir kitkesi hep ondan izleniyor. Çocukluk ile Kırmızı Oda'nın aynı gün olmayacağı belliydi. Başka kanalda olsa kesin devam ederdi. Zümrüdüanka bitmedi diyenler bence o da yıl başında bitecek.
Bencede devam ederdi başka kanalda olsa çocukluk en azından sezon sonunu görürdü

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Chorme işe yaradıysa yeterli. Diğeri karşık biraz :A

Şşşt sakin, ben dizinin kendisi değil, reyting oranını değerlendirdim. 2 reytingden az olan oranlı bir diziyi değilde, 4 küsür oranlıyı yayından kaldırmak tuhaf geliyor haliyle ,😊
Yani çok yeterli değil ama eskisine göre biraz daha iyi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi