'Çocukluk' Final Yapıyor!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
116,083
Puanı
1,060
12266314-728xauto.jpg

FOX'un sevilen dizisi 'Çocukluk'tan kötü haber geldi.

Yapımcılığını Medyapım ile MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız, Burcu Özberk ve Selen Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizinin 11. bölümde final yapacağı öğrenildi.

'Çocukluk' final bölümüyle 25 Aralık Cuma 20.00'da FOX'ta

Kaynak: Birsen Altuntaş

Geçen hafta yükselmişti aslında ama yeterli gelmedi demek. Ben yine de Zümrüdüanka'dan önce bitmez diyordum. Belki ondan da final kararı gelir artık. O reytinglerle devam etmesi çok mantıksız.

Cuma'ya Son Yaz gelir.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Ahahah bence gayet iyi bir performans sergilemişsin. :A Ben fotoğraf eklerken 40 saatte ekledi, sinir oldum. :A
İşin püf noktasını buldum. Sana çıtlatırım sonra :A :A bundan sonra o çileden kurtulursun :Z
Ben arada açan biriyim. Sen daha fazla açarsın :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
İşin püf noktasını buldum. Sana çıtlatırım sonra :A :A bundan sonra o çileden kurtulursun :Z
Ben arada açan biriyim. Sen daha fazla açarsın :A
Benim bilgisayarım çok yavaşladı ya. :( Fotoğraf falan eklerken çok kasıyor. Halbuki daha 1 yılı bile dolmadı ama tarayıcıda falan her şey geç yükleniyor. :A

Merak ettim şimdi. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu zümrüdüanka denen çağ dışı dizi 2 reytingle final kararı almazken 4 reyting alan çocukluğun ondan önce final yapacak olması üzücü. Final yaptıktan direkt bir sonraki hafta son yaz başlayacak demek ki yoksa bu kararın hiçbir mantıklı tarafı yok.

Benim bilgisayarım çok yavaşladı ya. :( Fotoğraf falan eklerken çok kasıyor. Halbuki daha 1 yılı bile dolmadı ama tarayıcıda falan her şey geç yükleniyor. :A

Merak ettim şimdi. :Z
Çerezleri sil (ismi böyle galiba). Bilgisayarda gezindiğin sayfalar hafızaya bir şekilde yükleniyor ve ayarlardan silersen baya rahatlar. Benim eski bilgisayarımı o yöntem ile uzun sene kullanmıştım. Türkçesini bilsem direk şuray buraya gir diyeceğimde, bilgisayar dilini Türkçe pek bilmiyorum :A

• Harika
Reactions: Özgür
12266314-728xauto.jpg

FOX'un sevilen dizisi 'Çocukluk'tan kötü haber geldi.

Yapımcılığını Medyapım ile MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız, Burcu Özberk ve Selen Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizinin 11. bölümde final yapacağı öğrenildi.

'Çocukluk' final bölümüyle 25 Aralık Cuma 20.00'da FOX'ta

Kaynak: Birsen Altuntaş
Belliydi zaten final olacağı büyük ihtimalle son yaz bu güne gelecek

• Beğendim
Reactions: Dosi
Belliydi zaten final olacağı büyük ihtimalle son yaz bu güne gelecek
Cuma günüde oldukça zorlu. Eğer Son Yaz dizisi bu güne gelirse işler karışacak.
Yalnız Zümrüdüanka değilde bu dizisinin final yapması garip durdu :A Reytingi daha iyiydi @Aserat @Özgür

Ben kesin tutar diye düşünüyordum, konusu ilgi çekebilecekti bir işti. Demek ki tam olarak yansıtılamadı, bilemiyorum. Cuma günü boşluğunda iyi iş çıkarabilirdi, ilk bölüm de güzel açmıştı oysa ki. Tüm ekibin emeklerine sağlık, maalesef son reytinglerden sonra beklenen bir karardı.

Yalnız Zümrüdüanka değilde bu dizisinin final yapması garip durdu :A Reytingi daha iyiydi @Aserat @Özgür
Senaryo uzasaydi iyice batardi toparlayıp bitirmeleri mantıklı bence zümrüdü anka da bitecek illaki yani diğer dizi olan yaşı 19 u nereye alacak ya değilse

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem and Dosi
Çerezleri sil (ismi böyle galiba). Bilgisayarda gezindiğin sayfalar hafızaya bir şekilde yükleniyor ve ayarlardan silersen baya rahatlar. Benim eski bilgisayarımı o yöntem ile uzun sene kullanmıştım. Türkçesini bilsem direk şuray buraya gir diyeceğimde, bilgisayar dilini Türkçe pek bilmiyorum :A
Şimdi deneyeceğim. :Z
O dizinin bu oranlarla hala devam ediyor olması o kadar ilginç ki. :A Yılbaşından önce biter diyorum ama bakalım bu hafta duyarız bence final haberini. :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem and Dosi
Tamam anlaşıldı final bölümüyle 25 ARALIK Cuma 20.00'de..(Daha YENİ biraz toparlarken ve yeni bir dizi karşısına gelmişken bölüm yayınlamamak olur mu..Sırf final yapmak için bir adım atılmış çok belli...)
Ben bunu salı günü söylemiştim... Çok belliydi

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem