'Çocukluk' Final Yapıyor!

Ben gerçekten bu kadar hızlı dizi harcayan bir kanal görmedim.

Başka kanallar 3-4 ratingle dizi devam ettiriyor...
Adamlar 4-5 ratingli dizisini bitiriyor...

Gerçekten bu insalar o setlerde sabahdan akşama kadar çalışıyor...
Nasıl acımasız bir sektör.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ben gerçekten bu kadar hızlı dizi harcayan bir kanal görmedim.

Başka kanallar 3-4 ratingle dizi devam ettiriyor...
Adamlar 4-5 ratingli dizisini bitiriyor...

Gerçekten bu insalar o setlerde sabahdan akşama kadar çalışıyor...
Nasıl acımasız bir sektör.
Fox dizisi olduğu halde dizi sipariş ediyor abi. Böyle olunca da birilerini harcıyor.

• İlginç
Reactions: The_Erinch
Fox dizileri harcamak için bahane arıyor. Direk final yapmak yerine senaryoda değişiklik ve kadroya takviye yapıp birkaç hafta daha şans verebilirdi. Onca set çalışanının emeğine yazık.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Zümrüdüanka dururken bu dizinin final yapıyor olmasına mı şaşırayım, konuyu @Dosi’nin açmış olmasına mı bilemedim... :A
Bugün herkesi şoka uğrattım :F
Herşey bir kelebek etkisi ile oldu.
Haber paylaşıldıktan 4 dakika sonra açtım. Performansımı beğenmedim yinede :A @Özgür

Ara ara uğrarım bu bölüme :A

Ay toplu herkese yanıt veremeyeceğim Zümrüdüanka devam ediyor siz izlediğiniz dizilere bakın izlemediklerinizi eleştirmeyin sizin izlediğiniz bazı diziler de bizlere göre rezalet , rezillik , berbatttt ha senaryo size uygun olmayabilir ama müzik ve oyuncu açısından gayet harika ORTAMİ BİLE YETER
Reytingleri kötü ve ilk 20'ye bile zar zor girebiliyor 4 küsür alan Çocukluk bitiyorsa o da tabii ki bitecek. Ha içerik olarak rezalet bir dizi ama burada konumuz içeriği değil düşük reytingleri. Gerçi takdir ediyorum en azından sevdiğin diziyi açıkça savunuyorsun sadece kalp atıp kaçanların aksine. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Özgür and serhatt
Bugün herkesi şoka uğrattım :F
Herşey bir kelebek etkisi ile oldu.
Haber paylaşıldıktan 4 dakika sonra açtım. Performansımı beğenmedim yinede :A @Özgür

Ara ara uğrarım bu bölüme :A
Dört dakikadan daha hızlısı şöyle bir şey oluyor zaten. :A

The Flash Running GIF

@Özgür beyciğim için yaktık... 🚬 O da bilgisayarının azizliğine uğramış sanırım, kendisine çeşitli programlar önereceğim. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi

The Flash Running GIF

@Özgür beyciğim için yaktık... 🚬 O da bilgisayarının azizliğine uğramış sanırım, kendisine çeşitli programlar önereceğim. :A
Bir püf nokta keşfettim bugün, o vesile ile konuyu kaptım. Özgür'de açmış bu konuyu ama olmadı :A kendisine engin bilgilerimi aktardım. O artık daha fazla konu kapar bundan sonra:A @Özgür
Sen de diğer problemine derman olursun. Ben geçici çözüm bulmuştum ona :A

Bir püf nokta keşfettim bugün, o vesile ile konuyu kaptım. Özgür'de açmış bu konuyu ama olmadı :A kendisine engin bilgilerimi aktardım. O artık daha fazla konu kapar bundan sonra:A @Özgür
Sen de diğer problemine derman olursun. Ben geçici çözüm bulmuştum ona :A
Makine gibi konu açacaksınız demek ki bundan sonra. :A @Özgür

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi

The Flash Running GIF

Yak gitsin be...

Merakla bekliyorum o programları Sherlock beyciğim. :Z
Makine gibi konu açacaksınız demek ki bundan sonra. :A @Özgür
Hadi inşallah. :A
Ben ara sıra açarım, benim mekan başka yerler malum ve mobilden sık sık başarılı olamam :A @Özgür beyden bir patlama bekliyorum artık :A
Ben yine de fazla umutlanmayayım ben. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi