Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,077
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bir günde beni tut be çok mu şey istiyorum...
Bırak başkalarını tutsun @12.Adam , bir tek beni tutunca haftayı zirve kapadım. Size ters etki yapıyor tutması
Bırak başkalarını tutsun @12.Adam , bir tek beni tutunca haftayı zirve kapadım. Size ters etki yapıyor tutması![]()
Eline sağlık @Sherlock sayende 3 puanı kıl payı alamadı @bazingaVe Kasımpaşa-Denizlispor maçı uzatmalarda Denizli'nin attığı penaltı golüyle birlikte 3-2 bitti... Karşılaşmadan 3 puan alan kimse çıkmazken @bazinga bu uzatma golüyle birlikte 3 puanı kıl payı kaçırdı...
Çekemiyorsun değil mi?Bırak başkalarını tutsun @12.Adam , bir tek beni tutunca haftayı zirve kapadım. Size ters etki yapıyor tutması![]()
Tam aksine, sizi tutması benim işime geliyorÇekemiyorsun değil mi?![]()
Bu kez Şeytanın bacağını kıracağımı düşünüyorum.Tam aksine, sizi tutması benim işime geliyorkaybeden tuttuğu kişi oluyor
![]()
Yani?@Dosi , az önce kendin itiraf ettin.Beni desteklediği haftayı zirvede kapandım diye..
Hangi Hafta tutmuştu?Yani?
Diyorum ki şuana kadar kimi tuttuysa o hafta kötü gitti ama totemi bana işlemedi ve seni düşündüğüm için boşver seni tutmasın, puan kaybetme dedim. Daha önce tutmuştu seni ve sonra puan kaybın oldu![]()
Nazar değmesin tahminlerine, bu hafta liderliği kapıyorsun gibi ve desteğim sana ve @12.Adam aYani?
Diyorum ki şuana kadar kimi tuttuysa o hafta kötü gitti ama totemi bana işlemedi ve seni düşündüğüm için boşver seni tutmasın, puan kaybetme dedim. Daha önce tutmuştu seni ve sonra puan kaybın oldu![]()
Lan, Hepiniz bana oynuyorsunuz ? Sözleşip mi geldiniz ?
Hatırlamıyorum ama seni tuttuğunu dediğinde baya sevinmiştin, ben de güvenme herkesi tutuyor demiştimHangi Hafta tutmuştu?
Teşekkürler
Ben şok. İlk defa uydurma tahminlerim kimsenin puan alamadığı maçta bana 1 puan kazandırdı.Cumartesi gününün öğlen etabı sonuçları belli oldu. Genel olarak düşük puanların söz konusu olduğu haftanın sürprizlerinden biri Kayseri-Trabzonspor maçının berabere bitmesi oldu ve sadece @slhttnmtl o maçtan 1 puan alırken, o maça dair beraberlik tahminini son dakikada değiştiren @Dosi ise kıl payı 1 puanı kaçırdı...
Ekli dosyayı görüntüle 96241