Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

İyi bu sezon rahatız, Haziran'a kadar böyle gider 30-35. bölümde final yaparsa hafızalarda yer kazınır. Tıpkı Anne gibi. :Z

Nazar değmesin, çatlasın kıskananlar. Gelecek haftalar yapacağım ben asıl reyting kıyaslamasını. :Z @Aserat
Yalnız o zaman atlamasından sonra sadece 4 bölüm kalıyor finale :A ve saçmalayacak senaryo :A bir bölüm var 1 sahne, herkesin yağı eriyecek :A Uyarlamaya bu 4 bölüm 6-7 bölüm olur anca. Sonrası muamma :A

RTÜK bol bol devreye girebilir bu arada bire bir gidilirse :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Yalnız o zaman atlamasından sonra sadece 4 bölüm kalıyor finale :A ve saçmalayacak senaryo :A bir bölüm var 1 sahne, herkesin yağı eriyecek :A Uyarlamaya bu 4 bölüm 6-7 bölüm olur anca. Sonrası muamma :A

RTÜK bol bol devreye girebilir bu arada bire bir gidilirse :A
Kore uyarlaması da varmış. Oradan da 6-7 bölüm kaparlarsa tamamdır. :A RTÜK takmış zaten diziyi kafasına, reytingler iyi giderse sıkıntı yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Adını Feriha Koydum ve Anne dizilerinde olduğu gibi senaryo kısıtlamasına girince zaman atlaması yaşanmış. Gerçi orjinalinde böyle miydi bilmiyorum ama umarım bozmaz diyelim, sezon sonuna kadar böyle devam edip final yaparsa kafi. :Z

Orjinal de de zaman atlaması varmış @Dosi demişti bunu hatta :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Volkan ne yaparsan yap, ne sen ne Derin asla bir Asya olamayacaksınız. Gönül karakteri de sinir bozuculuğuyla tiksindiriyor resmen. Ayrıca hem Bahar hem Derya'nın partiye gitmesine şaşırdım, iki yıl geçmiş ama kimse değişmemiş. Deniz Yıldızı'ndaki İkbal diziye konuk olmuş, bende kim bu kadın diye düşünüyordum. :A

Volkan ne yaparsan yap, ne sen ne Derin asla bir Asya olamayacaksınız. Gönül karakteri de sinir bozuculuğuyla tiksindiriyor resmen. Ayrıca hem Bahar hem Derya'nın partiye gitmesine şaşırdım, iki yıl geçmiş ama kimse değişmemiş. Deniz Yıldızı'ndaki İkbal diziye konuk olmuş, bende kim bu kadın diye düşünüyordum. :A

Eee Volkan zengin oldu tabii yanında olacaklar :D

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem