Netflix Love & Anarchy - Dizi Yorumları

3. Bölüm
Fena olmayan bir bölümdü.
Film ile ilgili kısımları beğendim. Friedrich gerçekmi fenalaştı yoksa filmin sonu izlenmesinmi diye tam anlamadım.
Yayın evi satıldı. Bakalım neler olacak

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
@Dosi ne durumdasın. :A Son bölümüm kaldı benim sadece. :A
Yorumların nerde?
En son 6daydım :A yalnız Kalifat'ı da eş zamanlı izlediğim için uçurum fark var :A ve bu ne be aşırı cıbıldak dizi ve gözümü kapadığım sahneler var, hele o kitap furarı bölümü. Onu es geçeceğim yorumda :A
4. Bölüm en keyifli bölümdü çünkü eli yüzü düzgün bölümdü :F (herkes uslu yani)

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Yorumların nerde?
En son 6daydım :A yalnız Kalifat'ı da eş zamanlı izlediğim için uçurum fark var :A ve bu ne be aşırı cıbıldak dizi ve gözümü kapadığım sahneler var, hele o kitap furarı bölümü. Onu es geçeceğim yorumda :A
4. Bölüm en keyifli bölümdü çünkü eli yüzü düzgün bölümdü :F (herkes uslu yani)
Pc’ye geçince yapacam yorumları. :A Mobilden üşeniyorum. :F

Evet cidden çok aşırı sahneler var. :A Hele 7.bölümde öyle bir sahne var ki bu diziyi önerdiğim için bana kızabilirsin ama nerden bilebilirdim. :A Geçenlerde trendlerde görünce ve farklı konusu nedeniyle ilgimi çekmişti ama garip bir dizi. :A

Evet cidden çok aşırı sahneler var. :A Hele 7.bölümde öyle bir sahne var ki bu diziyi önerdiğim için bana kızabilirsin ama nerden bilebilirdim. :A Geçenlerde trendlerde görünce ve farklı konusu nedeniyle ilgimi çekmişti ama garip bir dizi. :A
Son 3 bölüm kalmıştı, şimdi başladığımız işi bitirelim 3 bölüm kala ayıp olmasın diye fırsat bulunca aradan çıkarayım bari.. :A Maksat disiplinli bir şekilde görevi tamamlamak, sadece bu başka hiçbir şey değil. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Özgür
Son 3 bölüm kalmıştı, şimdi başladığımız işi bitirelim 3 bölüm kala ayıp olmasın diye fırsat bulunca aradan çıkarayım bari.. :A Maksat disiplinli bir şekilde görevi tamamlamak, sadece bu başka hiçbir şey değil. :A @Dosi
Ahahah süre kısa olduğu için çabucak bitiyor neyse ki. :A Bence de devam et, aradan çıksın. :A

• Güldürdün

Neeee, daha mı fena 😡 ben zaten şimdiden kızıyorum sana :A

ismail-abi-gif-14.gif

1x4 1x5 1x6 1x7 yorumlarını yapmamıştım kısa kısa yapayım bari. :A

1x4
Fena olmayan bir bölümdü. Meydan okumalar güzel oluyor, bu bölümde de Sofie'nin geri geri yürümesi ve Max'in kalıcı bir işi olması keyifliydi. :D Ama beklediğim gibi gitmiyor dizi. :/
6/10

1x5

Kitap fuarı kısmı oldukça eğlenceliydi. Max'in tatlıların içine ot koymasıyla işler çığrından çıktı. :A Ve beklenen oldu Sofie ile Max beraber oldu. Sofie'nin evliliğinde sorun falan da yok yani eşini aldatması ve banyoda kaçamak yaptığı sahneler falan bana o kadar saçma geldi ki. Eşiyle beraber de oluyor sonuçta o 3.bölümde gördük. Cinsellik ihtiyacını karşılayan bir eşi var ne gerek var bu aksiyonlara anlamadım. :A
7/10

1x6

Yayınevindeki olaylar git gide sıkıcı olmaya başladı. :D Ama yine de izletiyor dizi ya da kendimi izlemek zorunda hissediyorum bilmiyorum. :A Sofie'nin Max'i eşine tamirci olarak tanıtması sonrasında Max'in yaptığı tavır haklıydı ama kısa sürdü hemen birlikte oldular yine. :A Sofie'nin babasına üzüldüm. :(
7/10

1x7

Max'in annesine sinir oldum. Her şeyi Max'ten bilmesi aşırı sinir bozucuydu. Max ve son sahnedeki çıplak hali şok etkisi yarattı. :A Frederich'in şu Ayahuasca sahneleri ve gördüğü hayaller sıkıcıydı. Neyse ki son 1 bölüm kaldı. :A
6/10

• Beğendim
Reactions: Dosi
4. Bölüm.
Keyifli bir bölümdü. Denise'nin lezbiyen olduğunu önceki bölümde yazar ile foto çekerken hissetmiştim. Bu bölüm nihayet aykırı sahneler yoktu :A bu arada kızın öğretmeni Kefaret dizisinde Suleika'nın annesi rolündeydi.

5. Bölüm yorumsuz :A

• Güldürdün
Hele 7.bölümde öyle bir sahne var ki bu diziyi önerdiğim için bana kızabilirsin ama nerden bilebilirdim. :A
@Özgür !!!!!! :F:F:F
Tolstoyevski'yi heyecanlandırdın bu mesajla :F :F
Ve o malum doğum günü sahnesini izledim :A
Tols 6'yı da izlememişti. Ondan memnun kalır :A

Bitirdim diziyi. Final fena değildi.

Max'in annesinin evi çok iyi yerde. Manzara harika. O fotoğraf sahnesi beklenmedik bir durum oldu :A gerçi Sofie'nin havuzdaki sahnesinden farksızdı.
Sofie'nin kocası baya kırıcı davrandı karısına ve en sonunda Sofia vazgeçti taşınmadan. Bu dizide nezaman toplantı olsa işler karışıyor :A eğlenceliydi o kısım. Kadını delirttiler :A

Diziye genel puanım 5/10

Max'in annesinin evi çok iyi yerde. Manzara harika. O fotoğraf sahnesi beklenmedik bir durum oldu :A gerçi Sofie'nin havuzdaki sahnesinden farksızdı.
Sofie'nin kocası baya kırıcı davrandı karısına ve en sonunda Sofia vazgeçti taşınmadan. Bu dizide nezaman toplantı olsa işler karışıyor :A eğlenceliydi o kısım. Kadını delirttiler :A

Diziye genel puanım 5/10

6.bölümü izledim ve göreceğimi gördüm daha sonraki bölümler pek "senaryo olarak "iç açıcı değil gibi spoilere göz attım da :A

Yalnız kadın defalarca aldattı eşini ve bunu gayet şirin normal gibi gösteriyorlar, eşi kırıcı olduysa eh olsun bir zahmet karısı gibi onu aldatmamış en azından bildiğim kadarıyla? :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
6.bölümü izledim ve göreceğimi gördüm daha sonraki bölümler pek "senaryo olarak "iç açıcı değil gibi spoilere göz attım da :A

Yalnız kadın defalarca aldattı eşini ve bunu gayet şirin normal gibi gösteriyorlar, eşi kırıcı olduysa eh olsun bir zahmet karısı gibi onu aldatmamış en azından bildiğim kadarıyla? :A
7 daha fena ama :A şuana kadarki kısımlarda uç nokta :A 8 eli yüzü düzgün bölüm sayılır :A

7 daha fena ama :A şuana kadarki kısımlarda uç nokta :A 8 eli yüzü düzgün bölüm sayılır :A
Erkek cıbıldaklığı filan yok değil mi :A Ona göre sırf genel kültürümü arttırmış olmak, farklı bir coğrafyadan bir dilden bir şey izlemiş olmak adına şey edecektim yoksa biliyorsun işte aşk olsun.. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Dosi
Erkek cıbıldaklığı filan yok değil mi :A Ona göre sırf genel kültürümü arttırmış olmak, farklı bir coğrafyadan bir dilden bir şey izlemiş olmak adına şey edecektim yoksa biliyorsun işte aşk olsun.. :A
yazın bir foto atmıştım göl kenarı, Max bir yere gidecek, ailesine, o göl kenarına benziyor. O kısımlar güzel. Doğum günü nasıl kutlanıyor görürsün. Tipik İsveçli aile izleri var dizide o bölümde. 18 yaşına girdikten sonra aile bağlarının nasıl olduğunu görürsün

Diziye genel puanım 5/10
Ahaha ben de finali dün izledim ama sonrasında başyapıt etkinliğindeki filmlere dalınca pek uğrayamadım foruma. :F

Max'in annesinin evinin olduğu yer ve manzarası cidden çok güzeldi. :bhr:

Final yorumum da yapayım. :A

Güzel bir final oldu. Son sahneden anladığım 2.sezon gelebilir. :A Sofie'nin yaptığı şeyin yanlış olduğunu fark etmesi iyiydi ama pişmanlığı kısa sürdü. :A Taşınıp gitseydi hiç mutlu olmayacaktı ama bir an gerçekten gidecek gibi hissettim. :A Kocasının havuzdaki tavrı falan hiç hoş değildi zaten adam bayağı baskı yapıyor. :T:

Sofie toplantıya geldi ve iyice mahvetti işleri. :F

Son sahnede Sofie ve Max'in konuştuğu terasta kamera yükseldi ya, o binalar, o evler ne güzeldi öyle. :bhr: Hayran kaldım. Güzel yermiş İsveç. :A

Diziye genel puanım 6/10 :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ahaha ben de finali dün izledim ama sonrasında başyapıt etkinliğindeki filmlere dalınca pek uğrayamadım foruma. :F

Max'in annesinin evinin olduğu yer ve manzarası cidden çok güzeldi. :bhr:

Final yorumum da yapayım. :A

Güzel bir final oldu. Son sahneden anladığım 2.sezon gelebilir. :A Sofie'nin yaptığı şeyin yanlış olduğunu fark etmesi iyiydi ama pişmanlığı kısa sürdü. :A Taşınıp gitseydi hiç mutlu olmayacaktı ama bir an gerçekten gidecek gibi hissettim. :A Kocasının havuzdaki tavrı falan hiç hoş değildi zaten adam bayağı baskı yapıyor. :T:

Sofie toplantıya geldi ve iyice mahvetti işleri. :F

Son sahnede Sofie ve Max'in konuştuğu terasta kamera yükseldi ya, o binalar, o evler ne güzeldi öyle. :bhr: Hayran kaldım. Güzel yermiş İsveç. :A

Diziye genel puanım 6/10 :A
Yukarda Tols'un yorumlara baksana :A :A zorla 7'yi izlettirdim :F

Evet manzara olarak buralar çok güzel :D

Artık Kalifat'a bekleniyorsun :Z

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Yukarda Tols'un yorumlara baksana :A :A zorla 7'yi izlettirdim :F

Evet manzara olarak buralar çok güzel :D

Artık Kalifat'a bekleniyorsun :Z
Gördüm, bayağı sinirli emoji atmış. :A Herhalde Max'in o halini gördü. :A

Hayran kaldım yapılarına. :bhr:

Bir iki film daha kaldı izlemek istediğim, belki gece Kalifat'a başlarım. :A