'Sen Çal Kapımı' Yarın Akşam Özetsiz! | FOX

Afili Aşk ile aynı kaderi paylaşıyor. :A

Sadece Afili Aşk gibi iki kere gün değiştirmeyecek o kadar. Yeni yılı görürse Şubat - Mart gibi gider bu dizide.
Bence yeni yılı bile göremeyecek Fox'un durumlardan o kadar saçmalığa rağmen Afili Aşk iyi gitti bence marta kadar :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bence yeni yılı bile göremeyecek Fox'un durumlardan o kadar saçmalığa rağmen Afili Aşk iyi gitti bence marta kadar :A
Yeni gününde en çok izlenen ikinci dizi olursa, ilk 3 içinde olursa bir şekilde götürür. Yurt dışı satışı da var baya, ama bilmiyorum. :A

Afili Aşk cidden iyi devam etti, TRT 1 gibi idare etti Kanal D'de. :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Elinde yapım olmadığı için devam ettirdi, Hizmetçiler geldi ama yine tutmadı. Perşembe'ye geçti, Yeni Hayat geliyor diye bitti. :A

Resmen fanların ahı tuttu. :F
Yapım yoktu bir de bildiğim kadarıyla 39 a kadar anlaşma vardı onu da öne çekti :A Zaten kurtarmak için gün değiştirdi ama tanıtım sıfır. Gün değiştirdi bir hafta ara vermeyi bırak aynı hafta yayınlandı. Çarşamba tanıtımı trendlerde duruyor ama ilk başta yazın çok iyi tanıtım yaptı hakkını yemeyim Hizmetçiler ilk bölüm nasıl bir şey diye baktım hiçbir şey anlamadım çok kötü uyarlamışlar bence :A

Yapım yoktu bir de bildiğim kadarıyla 39 a kadar anlaşma vardı onu da öne çekti :A Zaten kurtarmak için gün değiştirdi ama tanıtım sıfır. Gün değiştirdi bir hafta ara vermeyi bırak aynı hafta yayınlandı. Çarşamba tanıtımı trendlerde duruyor ama ilk başta yazın çok iyi tanıtım yaptı hakkını yemeyim Hizmetçiler ilk bölüm nasıl bir şey diye baktım hiçbir şey anlamadım çok kötü uyarlamışlar bence :A
39'a kadar anlaşması olduğunu bilmiyorum ama acele ile yaptıkları kesin. Gün değişikliğinde aynı hafta iki bölüm yayınlamakta çok saçma, yayınlandığı gün doğru düzgün özetini yada kolajını koy, bol bol reklamını yap yeni bölüm yeni gününde diye.

Kanalın sosyal medya yönetimi tamamen 'sıfır'. Dediğin gibi trendlerde olan videoları siliyorlar, tekrar tekrar yüklüyorlar yada dizilerin hesaplarında ilgi çekici doğru düzgün paylaşımlar yapılmıyordu.

Zaten Kanal D'nin huyu o, ilk bölüm için reklamını hiç olmadığı kadar iyi yapıyor, ama o sonrasında hiç bir şey yok. Dizi için sanırım ilk bu çıkmıştı. Bunu baya paylaştılar, sonra fragman çıktı falan.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Hafta başında gün değişikliği yapıldığında özetsiz yayınlanacağı duyurulsaydı daha iyi olurdu gibi. Ama bu kararın alınmasında ki sebep sokağa çıkma yasağı da olabilir.

Oyuncular artık özetsiz olarak duyurur önümüzde ki 24 saat. :A Zaten Twitter'da TT listesinde 8. sırada dizi şuan.

Ekran Alıntısı.JPG

39'a kadar anlaşması olduğunu bilmiyorum ama acele ile yaptıkları kesin. Gün değişikliğinde aynı hafta iki bölüm yayınlamakta çok saçma, yayınlandığı gün doğru düzgün özetini yada kolajını koy, bol bol reklamını yap yeni bölüm yeni gününde diye.

Kanalın sosyal medya yönetimi tamamen 'sıfır'. Dediğin gibi trendlerde olan videoları siliyorlar, tekrar tekrar yüklüyorlar yada dizilerin hesaplarında ilgi çekici doğru düzgün paylaşımlar yapılmıyordu.

Zaten Kanal D'nin huyu o, ilk bölüm için reklamını hiç olmadığı kadar iyi yapıyor, ama o sonrasında hiç bir şey yok. Dizi için sanırım ilk bu çıkmıştı. Bunu baya paylaştılar, sonra fragman çıktı falan.
Dediğin gibi ilk baş iyi sonra yok tanıtım. Ondan dizileri uzun ömürlü değil bunu genel konuşuyorum. Benim kastettiğim gün değiştirdi cumartesi oldu çarşamba fragmanı duruyordu hem de trendlerde ondan millet çarşamba sanıyordu bence orada bir an önce anlaşılan bölümü bitirmeye yeni dizilerini koymak için gün aramaya başladı. Zaten çok maliyetli değildi

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy