Umarım, izleyip göreceğiz...Bu hamle çok mantıklı ama duyurulması için geç kalındı. Sokağa çıkma yasağının başladığı saatte yayına girecek, umarım bu hamleler diziyi olumlu etkiler.
Umarım, izleyip göreceğiz...Bu hamle çok mantıklı ama duyurulması için geç kalındı. Sokağa çıkma yasağının başladığı saatte yayına girecek, umarım bu hamleler diziyi olumlu etkiler.
Zümrüdüanka yüzüne böyle diyorsan, o zaten senaryo yüzünden kendi kendini bitirecekti. Kanal elinde hazır projesi yokken bir anda iki diziden olmamak için böyle bir değişiklik yaptı.Umarım olumsuz yönde etkiler
Afili Aşk ile aynı kaderi paylaşıyor.Afili Aşk da benzer bir şey yapmıştı gün değişikliği yapınca
Bence yeni yılı bile göremeyecek Fox'un durumlardan o kadar saçmalığa rağmen Afili Aşk iyi gitti bence marta kadarAfili Aşk ile aynı kaderi paylaşıyor.
Sadece Afili Aşk gibi iki kere gün değiştirmeyecek o kadar. Yeni yılı görürse Şubat - Mart gibi gider bu dizide.
Yeni gününde en çok izlenen ikinci dizi olursa, ilk 3 içinde olursa bir şekilde götürür. Yurt dışı satışı da var baya, ama bilmiyorum.Bence yeni yılı bile göremeyecek Fox'un durumlardan o kadar saçmalığa rağmen Afili Aşk iyi gitti bence marta kadar
Ya aslında bir bölüm izlemezsen alışıyor insan ben çoğunu bıraktım
Kanalın da iyi idare ettiğini söylemem ama neyseYeni gününde en çok izlenen ikinci dizi olursa, ilk 3 içinde olursa bir şekilde götürür. Yurt dışı satışı da var baya, ama bilmiyorum.
Afili Aşk cidden iyi devam etti, TRT 1 gibi idare etti Kanal D'de.
Elinde yapım olmadığı için devam ettirdi, Hizmetçiler geldi ama yine tutmadı. Perşembe'ye geçti, Yeni Hayat geliyor diye bitti.Kanalın da iyi idare ettiğini söylemem ama neyse
Yapım yoktu bir de bildiğim kadarıyla 39 a kadar anlaşma vardı onu da öne çekti Zaten kurtarmak için gün değiştirdi ama tanıtım sıfır. Gün değiştirdi bir hafta ara vermeyi bırak aynı hafta yayınlandı. Çarşamba tanıtımı trendlerde duruyor ama ilk başta yazın çok iyi tanıtım yaptı hakkını yemeyim Hizmetçiler ilk bölüm nasıl bir şey diye baktım hiçbir şey anlamadım çok kötü uyarlamışlar benceElinde yapım olmadığı için devam ettirdi, Hizmetçiler geldi ama yine tutmadı. Perşembe'ye geçti, Yeni Hayat geliyor diye bitti.
Resmen fanların ahı tuttu.
39'a kadar anlaşması olduğunu bilmiyorum ama acele ile yaptıkları kesin. Gün değişikliğinde aynı hafta iki bölüm yayınlamakta çok saçma, yayınlandığı gün doğru düzgün özetini yada kolajını koy, bol bol reklamını yap yeni bölüm yeni gününde diye.Yapım yoktu bir de bildiğim kadarıyla 39 a kadar anlaşma vardı onu da öne çekti Zaten kurtarmak için gün değiştirdi ama tanıtım sıfır. Gün değiştirdi bir hafta ara vermeyi bırak aynı hafta yayınlandı. Çarşamba tanıtımı trendlerde duruyor ama ilk başta yazın çok iyi tanıtım yaptı hakkını yemeyim Hizmetçiler ilk bölüm nasıl bir şey diye baktım hiçbir şey anlamadım çok kötü uyarlamışlar bence
Dediğin gibi ilk baş iyi sonra yok tanıtım. Ondan dizileri uzun ömürlü değil bunu genel konuşuyorum. Benim kastettiğim gün değiştirdi cumartesi oldu çarşamba fragmanı duruyordu hem de trendlerde ondan millet çarşamba sanıyordu bence orada bir an önce anlaşılan bölümü bitirmeye yeni dizilerini koymak için gün aramaya başladı. Zaten çok maliyetli değildi39'a kadar anlaşması olduğunu bilmiyorum ama acele ile yaptıkları kesin. Gün değişikliğinde aynı hafta iki bölüm yayınlamakta çok saçma, yayınlandığı gün doğru düzgün özetini yada kolajını koy, bol bol reklamını yap yeni bölüm yeni gününde diye.
Kanalın sosyal medya yönetimi tamamen 'sıfır'. Dediğin gibi trendlerde olan videoları siliyorlar, tekrar tekrar yüklüyorlar yada dizilerin hesaplarında ilgi çekici doğru düzgün paylaşımlar yapılmıyordu.
Zaten Kanal D'nin huyu o, ilk bölüm için reklamını hiç olmadığı kadar iyi yapıyor, ama o sonrasında hiç bir şey yok. Dizi için sanırım ilk bu çıkmıştı. Bunu baya paylaştılar, sonra fragman çıktı falan.