MD'nin yeni böiüm fragmanına bak ve ağla zirveyi kaptırmıyoruz.
MD'nin yeni böiüm fragmanına bak ve ağla zirveyi kaptırmıyoruz.
Kendini kandır.MD'nin yeni böiüm fragmanına bak ve ağla zirveyi kaptırmıyoruz.![]()
Ben çok tatmin olmadım Demir ve diğerlerinin ilk gördükleri zamanki sahnelerinden. Yada bugün çok yuğun bir gün geçirdim diye kendimi tam veremedim ama şuanki sahneler baya iyi.Yarın baya yüksek reytingler gelir.
Ben şu an 70. bölümü izliyorum, yetişeceğim inşallah kısa sürede.Bölüm başta sıkıcı geldi fakat sonra tempo yine arttı, hele son sahne.... Güldüm@Yiğitt çok iyi sahneler oldu sonlarda.
Bu bölüme Züleyha damga vurdu, hem Sevda'nın kapısındaki sahne hemde Behice'ye kafa tutması çok iyiydi. Behice ne kadar tehlikeli olduğunu iyice belli etti. Yılmaz bu olayların içinde hâlâ kaçalım diyor. Behice dayak yerken çok iyiydi. Sonda o köpeğin gelmeside iyi oldu![]()
Biliyorum, ondan o kısmı buzladımBen şu an 70. bölümü izliyorum, yetişeceğim inşallah kısa sürede.(Spoilere bakmıyorum ondan)
Bir cenazeden üç bölüm reyting kasmaya çalıştığınız için şaşırmıyorum.Biliyorum, ondan o kısmı buzladım![]()
yine zirve almışız
@Aserat harap oldu yazık.
Oranlara bakmadım daha![]()
Reyting kasma derdimiz olsa cenazeyi 2 bölüme sığdırırdıkBir cenazeden üç bölüm reyting kasmaya çalıştığınız için şaşırmıyorum.![]()
Onu da çevirdi sonradan, Müjgan ortaya döker diye düşünmüştüm, umutlanmıştım bi an.
Bence doğrudur, Yılmaz ile tam yakınlaşmışken bu haberi duyan Yılmaz tüm gemileri yakar. Ortalığı karıştırmak için güzel bir hamle.73. Bölüm Fragmanı
Umarım Züleyha hamile değildiryeter gayri
bence başka bir durumdur.
İyide Züleyha, Demir ile arası aylardır kötü, aynı evde bile kalmadılar. Döndüğünde de Demir bir süre evde yoktu, Demir gelince de ayrı kaldılar hepBence doğrudur, Yılmaz ile tam yakınlaşmışken bu haberi duyan Yılmaz tüm gemileri yakar. Ortalığı karıştırmak için güzel bir hamle.![]()