'Sen Çal Kapımı' ve 'Zümrüdüanka' Gün Değiştirdi! | FOX

Zümrüdüanka asla tutunamaz çarşamba :A 1.50 reytingi zor alır gibime geliyor :A Sen Çal Kapımı ise 3.00 3.50 tan başka birşey alamaz o bile fazla bence :Azümrüdüanka 2,3 bölüme biter sen çal kapımı da 3,4 bölüme biter yeni yılı görmeden 2 dizide biter uzun lafın kısası saçma sapan her yaz aynı senaryosu olan bir yaz dizisi için öğretmeni harcadı :T: ve @Aserat fox çok seviyor yaz dizilerine torpil geçmeyi Bir Aile Hikayesini tekrar vermeden reytingleri düşük diye boş bir yaz dizisi için bitirmişti yaz dizisi de 5 bölüm mü ne gitmişti :T:

Son düzenleme:
Zümrüdüankaya babay diyeceğiz maalesef çarşamba izlenmez ama sçk izlenir o devam eder

sen kuzey yıldızı izliyorsun tabii benim yeğende izliyor ya kuzey yıldızını çok sevmiş :A bana diyor hala sen niye izlemiyorsun diyor :A
Kuzey Yıldızı'nı bırakıp Gönül Dağı'na geçtim, ama dayanamadım o diziyi bırakıp tekrar döndüm KYİA'ya. Aşırı iyi dizi abla, bence sende bak. :Z İsmail Demirci ve Aslıhan Güner harika, yan rollerin hikayesi de baya iyi dizide.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kuzey Yıldızı'nı bırakıp Gönül Dağı'na geçtim, ama dayanamadım o diziyi bırakıp tekrar döndüm KYİA'ya. Aşırı iyi dizi abla, bence sende bak. :Z İsmail Demirci ve Aslıhan Güner harika, yan rollerin hikayesi de baya iyi dizide.

başta izliyordum aslında ya sonra bırakmıştım ya

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy