Sçk herkesi harcayacak bu gidişleSçk yüzünden harcanıcak ya cidden üzücü
Sçk herkesi harcayacak bu gidişleSçk yüzünden harcanıcak ya cidden üzücü
Hadi inşallah duamız tutsunÇarşamba inanıyorum Zümrüdüanka yine 4 ve üstü alacak göreceksiniz
Klasik yaz dizisi seneye gene gelir ama bu dizi cidden farklı müzik olsun farklı şeyler olsun senaryo töre konulu olabilir ama daha değişik daha açık işlendi bu dizide bazı şeyler o yüzden heyecan verici umarm final yapmaz temennim buSçk herkesi harcadı zaten
NedennİnşAllahh ben bakamıcam o ayrı tabii
Kendimi teselli etmeye çalışırken ben.Çarşamba inanıyorum Zümrüdüanka yine 4 ve üstü alacak göreceksiniz
Haa ben hem melek hem zümrüteOsmana bakıyorum ya ben
Çok zor çarşamba iyi almasıtöre konak sevmediğim türde olduğu için bakmıyorumKlasik yaz dizisi seneye gene gelir ama bu dizi cidden farklı müzik olsun farklı şeyler olsun senaryo töre konulu olabilir ama daha değişik daha açık işlendi bu dizide bazı şeyler o yüzden heyecan verici umarm final yapmaz temennim bu
Belki izlerler bilemiyorum kiÇok zor çarşamba iyi almasıtöre konak sevmediğim türde olduğu için bakmıyorum
İlk zamanki senaristi kalsaydı dizinin 7 8 alırdı bu dizi malesef izleyici sıkıldı ama kanal bunu hep yapıyorİzlediğim diziler değil ama Çarşamba günü 8-12 Rating bandında giden iki dizinin karşısına 3-5 arası ratingle giden bir diziyi atmak demek ondan ümidi kesmektir..Kanal yolunu yapıyor.....
Zaten diziyi senarist batırdı. Şimdi tekrar değişti ama maalesef geç kalındı bu değişiklik için, haftaya bölüm yayınlandıktan sonra final diye bildirirler ekibe.İlk zamanki senaristi kalsaydı dizinin 7 8 alırdı bu dizi malesef izleyici sıkıldı ama kanal bunu hep yapıyor
Öyle olucak büyik ihtimalZaten diziyi senarist batırdı. Şimdi tekrar değişti ama maalesef geç kalındı bu değişiklik için, haftaya bölüm yayınlandıktan sonra final diye bildirirler ekibe.
Neyse, Güneş Tutulması ve Bir Doğu Masalı'nı bekleriz bizde.Öyle olucak büyik ihtimal
Senaristi değişti galiba yeniİlk zamanki senaristi kalsaydı dizinin 7 8 alırdı bu dizi malesef izleyici sıkıldı ama kanal bunu hep yapıyor
Yeni olan daha iyi eskiden bahsettim ben hani kendi karakterlerini getireninki de iyidi bsn beğenmiştim ama izleyiciler beğenmedi toparlanması zor oldu yaSenaristi değişti galiba yeni
Doğu masalı pastel in değil kiNeyse, Güneş Tutulması ve Bir Doğu Masalı'nı bekleriz bizde.
Olsun, 25 Film de iyi iş çıkarır.Doğu masalı pastel in değil ki