Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

22.25 reklam.

Daha önce de yazdığım gibi uzun zamandır ilk defa bu şekil tempolu ve sıkmayan bir şekilde başlamamıştı. Tüm menajerler ilk defa bu kadar çok gösterildi ilk kısımda. Sadi Celil Cengiz kısımları da iyi gitti. Yeni senaristin tek yapamadığı şey aşk işleri sanırım. :A Daha çok menajerleri ve asistanları görüp Mayda ve Beren'in rolleri azalırsa dizi daha çok iyi bir yola girer bence. Hala Beren ve Mayda izliyoruz. İsimleri de jenerikte gerilerde ama sanki baş roller...

Bir şey öğrendi bence ama ne? Kimin köstebek olduğunu öğrendi gibi geldi bana.

Beren'in ezilmesi bir bana mı zevk veriyor? Yoksa herkes aynı fikirde mi? :A @Aserat @Özgür

Feris bu bölüm yargı modunu açmış :D
Veriyor vermesine de Dicle yüzünden ajanstan kovulmaktan kurtulacak gibi.ss

• Güldürdün
Reactions: hayret bi şey
22.25 reklam.

Daha önce de yazdığım gibi uzun zamandır ilk defa bu şekil tempolu ve sıkmayan bir şekilde başlamamıştı. Tüm menajerler ilk defa bu kadar çok gösterildi ilk kısımda. Sadi Celil Cengiz kısımları da iyi gitti. Yeni senaristin tek yapamadığı şey aşk işleri sanırım. :A Daha çok menajerleri ve asistanları görüp Mayda ve Beren'in rolleri azalırsa dizi daha çok iyi bir yola girer bence. Hala Beren ve Mayda izliyoruz. İsimleri de jenerikte gerilerde ama sanki baş roller...
Bence de artık rollerinin azaltılması lazım bölümün neredeyse yarısında varlardı Barış'tan bile çok göründüler.

Bir şey öğrendi bence ama ne? Kimin köstebek olduğunu öğrendi gibi geldi bana.

Beren'in ezilmesi bir bana mı zevk veriyor? Yoksa herkes aynı fikirde mi? :A @Aserat @Özgür

Feris bu bölüm yargı modunu açmış :D
Bence eskiden aşık olduğu adam ölmüş onun haberini aldı gibi geldi bana....

Beren daha kötü şeyler yapmasın ajanstan atılırsa...

Bence de artık rollerinin azaltılması lazım bölümün neredeyse yarısında varlardı Barış'tan bile çok göründüler.
Aynen

Bence eskiden aşık olduğu adam ölmüş onun haberini aldı gibi geldi bana....

Beren daha kötü şeyler yapmasın ajanstan atılırsa...
Olabilir, ama inşallah o değildir. Orjinalinde onun konusu çok güzel çünkü.

Beren son yıllardaki en gıcık TV karakterlerinden birisi olma yolunda birinciliğe koşuyor resmen :D

O da iyilik meleği kesildi iyice başımıza, biraz şeytanlık yapsa keşke :A
Başkasının mutsuzluğu üzerine kendi mutluluğumu kuramam diyen biri için beklenen davranış aslında. :A

Bu arada yeni senaristin eleştirilecek yönleri var tabii ama Peride'ye eskisine göre daha çok sahne yazılması güzel bir gelişme çünkü önceden orijinalindeki gibi kenar süsü niyetine tutuyorlardı. Bence sevdiği adamın öldüğünü öğrendi. :D

Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz diyen biri için beklenen davranış aslında. :A

Bu arada yeni senaristin eleştirilecek yönleri var tabii ama Peride'ye eskisine göre daha çok sahne yazılması güzel çünkü önceden orijinalindeki gibi kenar süsü niyetine tutuyorlardı. Sevdiği adamın öldüğünü öğrenmiş olabilir gibi geldi. :D
İnşallah başka bir şeydir. Eski sevgilisinin hikayesi çok güzel çünkü. Ayrı bir bölüm çıkar ona :D

• Beğendim
Reactions: Aserat
Bölüm beklediğim kadar kötü değil şimdilik. Tabi Beren-Mayda ve Emir’i saymazsak.

Kıraç-Dicle sahnesi güzeldi. Ama bölümün en güzel hikayesi Peride’nin gibi. Ayşenil Şamlıoğlu’nu zaten çok severim anlattığı hikayeden etkilendim.

Şımarık Beren’i daha az görürsek güzel olur.

@Aserat bak beğenince beğendiğimi söylüyorum. :) :)

• Beğendim
Reactions: mesmeso and STAR
Beren niye hep dört ayak üstüne düşüyor onu anlamıyorum. Haksızken ondan özür dileniyor birde.

Dicle'den özür dilesin artık şu kız.

Al işte her yerden çıkıyor, her konuşulanı duyuyor sonra gel de sinirlenme şu Beren’e.