Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

@mesmeso61 bizim duygularımıza tercüman olan bir yazı buldum. :A Neredeyse her cümlesine katılıyorum. Keşke herkes farkına varsa.

• Harika
Reactions: mesmeso
@mesmeso61 bizim duygularımıza tercüman olan bir yazı buldum. :A Neredeyse her cümlesine katılıyorum. Keşke herkes farkına varsa.
Sen yine tepkini göster de diziden bağımsız o güzel çift için diss atmana gerek yoktu. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Sen yine tepkini göster de diziden bağımsız o güzel çift için diss atmana gerek yoktu. :A
Nesi güzel? Kime göre, neye göre güzel? Ben Emir karakterini sevemedim diziye yakıştıramadım o yüzden diss attım ne yapacağımı da mı söyleyeceksin. :A

Ay git sinirini başka yere sakla zaten bölüm sonunda yine carlayacak gibi görünüyorsun. :A
Carlamıyorum canım severek izlediğim işin beğenmediğim yanlarını eleştiriyorum sadece. Senin gibi önüme her sunulanı kabul etmiyorum. :A

Yalnız şu kısımda çok ama çok haklı ek olarak Ayşenil Şamlıoğlu'nu da katsa süper olacakmış :D

Ahsen Eroğlu’nun Dicle’sine bayılıyorum. Canan Ergüder’in Feris’i inandırıcı ve çekici. Fatih Artman’ın Çınar’ı beklediğimin çok üzerinde. Sırf üçünü görmek istediğim için izlemeye devam ediyorum

• Harika
Carlamıyorum canım severek izlediğim işin beğenmediğim yanlarını eleştiriyorum sadece. Senin gibi önüme her sunulanı kabul etmiyorum. :A
Benim her şeyi kabul ettiğim nereden malum. :A Sadece daha ılımlı yaklaşmayı tercih ediyorum hemen yargıda bulunmak yerine. :A
Yalnız şu kısımda çok ama çok haklı ek olarak Ayşenil Şamlıoğlu'nu da katsa süper olacakmış :D
Orası öyle ama zaten ustalığı bilinen bir oyuncu olduğu için ekstra övgüye ihtiyacı yok. :A

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Benim her şeyi kabul ettiğim nereden malum. :A Sadece daha ılımlı yaklaşmayı tercih ediyorum hemen yargıda bulunmak yerine. :A

O zaten ustalığı bilinen bir oyuncu ekstra övgüye ihtiyacı yok. :A
Ben hemen yargıda bulunmuyorum. İyiyse iyi, kötüyse kötü ne varsa söylüyorum. Gidişat az çok belli oldu bu 2 bölümde. Bu akşam da aynı şekilde devam edilirse zaten izlemeyi düşünmüyorum haliyle yorum da yapmam. Sen de konuya gönül rahatlığıyla uğrayıp ılımlı(!) yorumlarına devam edersin. :A

Evet cidden öyle. Ayşenil Şamlıoğlu kısacık sahnelerinde bile keyifle izletiyor. :bhr:
Orjinalinde bir bölüm vardı alzaymır olan bir yaşlı oyuncu Peride'nin eski sevgilisi mi neydi. Tam hatırlamıyorum ama o bölümü iple çekiyorum. Bol bol Peride görürüz umarım :D Alzaymır olan oyuncu Haluk Bilginer olur inşallah :D

• Harika
Orjinalinde bir bölüm vardı alzaymır olan bir yaşlı oyuncu Peride'nin eski sevgilisi mi neydi. Tam hatırlamıyorum ama o bölümü iple çekiyorum. Bol bol Peride görürüz umarım :D Alzaymır olan oyuncu Haluk Bilginer olur inşallah :D
Evet o bölüm çok iyiydi ve uyarlanmasını ben de bekliyorum. :bhr: Keşke Haluk Bilginer olsa ama sanmıyorum. :A

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey