Bu ecünnü buna gitsin Barış bana kalsın.
Bu ecünnü buna gitsin Barış bana kalsın.
Sen yine tepkini göster de diziden bağımsız o güzel çift için diss atmana gerek yoktu.@mesmeso61 bizim duygularımıza tercüman olan bir yazı buldum. Neredeyse her cümlesine katılıyorum. Keşke herkes farkına varsa.
Menajerimi Ara: Akıntıya kapılmak neden?
Uyarlama dizilere ön yargıyla yaklaşmam. Aksine o yolculuğu çok severim. Öte yandan yerelleşirken değişen, kimi zaman gelişen çoğu zamansa geriye düşen aşk ilişkileri; belki de uyarlama dizilerim...www.ranini.tv
Nesi güzel? Kime göre, neye göre güzel? Ben Emir karakterini sevemedim diziye yakıştıramadım o yüzden diss attım ne yapacağımı da mı söyleyeceksin.Sen yine tepkini göster de diziden bağımsız o güzel çift için diss atmana gerek yoktu.
Ahsen ve Burak uyumu güzel demek istiyorum yoksa karakterini sev veya sevme ne yapayım.Nesi güzel? Kime göre, neye göre güzel? Ben Emir karakterini sevemedim diziye yakıştıramadım o yüzden diss attım ne yapacağımı da mı söyleyeceksin.
Demek ki ben Ahsen ve Burak uyumunu sevmedim ki atıyorum. Ya da sevdim ama yine de atıyorum sanane.Ahsen ve Burak uyumu güzel demek istiyorum yoksa karakterini sev veya sevme ne yapayım.
Ay tamam ne yapıyorsan yap yeter ki atarını benden uzak tut.Demek ki ben Ahsen ve Burak uyumunu sevmedim ki atıyorum. Ya da sevdim ama yine de atıyorum sanane.
Çok meraklıydım ben de sana. Ben eleştiriyorum ya da ifade atıyorum sadece. Atlayan sensin.Ay tamam ne yapıyorsan yap yeter ki atarını benden uzak tut.
Ay git sinirini başka yere sakla zaten bölüm sonunda yine carlayacak gibi görünüyorsun.Çok meraklıydım ben de sana. Ben eleştiriyorum ya da ifade atıyorum sadece. Atlayan sensin.
Carlamıyorum canım severek izlediğim işin beğenmediğim yanlarını eleştiriyorum sadece. Senin gibi önüme her sunulanı kabul etmiyorum.Ay git sinirini başka yere sakla zaten bölüm sonunda yine carlayacak gibi görünüyorsun.
@mesmeso61 bizim duygularımıza tercüman olan bir yazı buldum. Neredeyse her cümlesine katılıyorum. Keşke herkes farkına varsa.
Menajerimi Ara: Akıntıya kapılmak neden?
Uyarlama dizilere ön yargıyla yaklaşmam. Aksine o yolculuğu çok severim. Öte yandan yerelleşirken değişen, kimi zaman gelişen çoğu zamansa geriye düşen aşk ilişkileri; belki de uyarlama dizilerim...www.ranini.tv
Ahsen Eroğlu’nun Dicle’sine bayılıyorum. Canan Ergüder’in Feris’i inandırıcı ve çekici. Fatih Artman’ın Çınar’ı beklediğimin çok üzerinde. Sırf üçünü görmek istediğim için izlemeye devam ediyorum
Benim her şeyi kabul ettiğim nereden malum. Sadece daha ılımlı yaklaşmayı tercih ediyorum hemen yargıda bulunmak yerine.Carlamıyorum canım severek izlediğim işin beğenmediğim yanlarını eleştiriyorum sadece. Senin gibi önüme her sunulanı kabul etmiyorum.
Orası öyle ama zaten ustalığı bilinen bir oyuncu olduğu için ekstra övgüye ihtiyacı yok.Yalnız şu kısımda çok ama çok haklı ek olarak Ayşenil Şamlıoğlu'nu da katsa süper olacakmış
Evet cidden öyle. Ayşenil Şamlıoğlu kısacık sahnelerinde bile keyifle izletiyor.Yalnız şu kısımda çok ama çok haklı ek olarak Ayşenil Şamlıoğlu'nu da katsa süper olacakmış
Ben hemen yargıda bulunmuyorum. İyiyse iyi, kötüyse kötü ne varsa söylüyorum. Gidişat az çok belli oldu bu 2 bölümde. Bu akşam da aynı şekilde devam edilirse zaten izlemeyi düşünmüyorum haliyle yorum da yapmam. Sen de konuya gönül rahatlığıyla uğrayıp ılımlı(!) yorumlarına devam edersin.Benim her şeyi kabul ettiğim nereden malum. Sadece daha ılımlı yaklaşmayı tercih ediyorum hemen yargıda bulunmak yerine.
O zaten ustalığı bilinen bir oyuncu ekstra övgüye ihtiyacı yok.
Orjinalinde bir bölüm vardı alzaymır olan bir yaşlı oyuncu Peride'nin eski sevgilisi mi neydi. Tam hatırlamıyorum ama o bölümü iple çekiyorum. Bol bol Peride görürüz umarım Alzaymır olan oyuncu Haluk Bilginer olur inşallahEvet cidden öyle. Ayşenil Şamlıoğlu kısacık sahnelerinde bile keyifle izletiyor.
Evet o bölüm çok iyiydi ve uyarlanmasını ben de bekliyorum. Keşke Haluk Bilginer olsa ama sanmıyorum.Orjinalinde bir bölüm vardı alzaymır olan bir yaşlı oyuncu Peride'nin eski sevgilisi mi neydi. Tam hatırlamıyorum ama o bölümü iple çekiyorum. Bol bol Peride görürüz umarım Alzaymır olan oyuncu Haluk Bilginer olur inşallah
Ay Yapım yaşlı aktörler konusunda bayağı şanslı, iyi birisini bulmaları gerekiyor aslındaEvet o bölüm çok iyiydi ve uyarlanmasını ben de bekliyorum. Keşke Haluk Bilginer olsa ama sanmıyorum.
Süpriz konuk olarak gelebilir yakında. BekliyorumBu kadının hala bu diziye konuk alınmaması.. Ne var Feris'in oyuncusu olsa.
Ekli dosyayı görüntüle 94277
Belki Alev Alev başlamadan önce PR amacıyla çok kısa görünebilir ama öyle istemem ben.Süpriz konuk olarak gelebilir yakında. Bekliyorum