Star Menajerimi Ara - Dizi Yorumları

Off şu Beren dizide ölsün lütfen. Dizide üzerine meteor falan düşsün, normal ayrılığı beni kesmez artık :F

• İlginç
Reactions: STAR
Yazan Beren’dir kesin çok belli. :A “Peri Masalım’dan Buse’yi kovdur, yoksa Kıraç’ın kızı olduğunu herkes öğrenir” başka kim atar ki. :F

Ben sahneleri azalsın dedikçe kız başımıza bela oluyor. 🤮🤮🤮

Yazan Beren’dir kesin çok belli. :A “Peri Masalım’dan Buse’yi kovdur, yoksa Kıraç’ın kızı olduğunu herkes öğrenir” başka kim atar ki. :F

Ben sahneleri azalsın dedikçe kız başımıza bela oluyor. 🤮🤮🤮
Ben de deminden beri ne yazıyordu diye çırpınıyordum teşekkür ederim...Çok şaşırdım...
Biri şu Bereni öldürsün...:bhr:

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ben de deminden beri ne yazıyordu diye çırpınıyordum teşekkür ederim...Çok şaşırdım...
Biri şu Bereni öldürsün...:bhr:
Rica ederim. :A Hızlı geçti yazı ama ben TV’de tam okuyamayınca netten canlı yayını açıp durdurdum ve öyle okudum. :F

• Harika
Reactions: STAR
Peride’nin hikayesi, Feris’in Dicle’ye inanması ve Kıraç-Dicle sahnesi dışında yine eh iştelik bir bölüm. :A Yani tam “hah güzel gidiyor” diyorum bir olayla mahvoluyor.

Sadi’nin hikayesi gereksizdi yani ne anlattınız allah aşkına?

Jülide ve Çınar bu bölüm yakınlaşır gibi olacak sandım ama yine bir şeyler olmadı. :( Senarist hanım ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Twitter’da biri senarist daire çiziyor ve onun etrafında dönüp dolanıyor diyordu gerçekten haklı.

Beren tarafı hala aynı. Sürekli birilerini dinlemesi, haksız olmasına rağmen kendisinden özür dilenmesi, hala 3.sınıf entrikalardan vazgeçmemesi sıktı, bıktırdı. Keşke klişe yerine iki kardeş olabilseler Dicle ile.

Yine de geçen haftadan daha iyi gibiydi. En azından geçen haftaki gibi yazmamıştı. Geçen bölümde takıldığım bir nokta da yeni senaristin bazı orijinal karakterlerin o orijinalliklerini yazamamasıydı. Mesela her duruma ve olaya harika tespitleri, tavrı ve replikleri olan Emrah 8 ve 9.bölümde dümdüz yazılmıştı ama bu bölüm yine eski enerjisindeydi. Yine Alfa dediğimiz Feris geçen bölümlerde Nejat için çanta falan karıştırdı, peşinden koştu bayağı ama bu bölüm aşkı da gücü de dengedeydi.

Hem bölümün temposu hem de konuk oyuncu hikayesi son haftaların en iyisiydi. Konuk oyuncu hikayesi de yaratıcıydı ama biraz daha komik sahne yazılabilirdi üzerine. Ama konuk hikayeleri bir Tuba Büyüküstün ve Nüket Duru-Nebahat Çehre'li bölümleri kadar iyi değildi.

Ve tabi ki Beren. Yine krize soktu herkesi.

Tuba Büyüküstün'lü bölüme 10 puan veriyorsam buna da 4.5'ten 5 veririm :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Özgür
Sevmesem de ilk defa doğru konuşuyor hayret ettim. :A Uzak kalması yaramış beyimize. :A
Şu yan karakterleri uyuz olarak değil de iyi yazsalar dizi daha da yüksek alır bence. Her yerde kötüler olmak zorunda değil aslında. Mesela Beren-Dicle birbirine destek çıkan kız kardeşler gibi, Gülin bu kadar kötümser olmasa vs. Ajansta çıkan her soruna ekip olarak koştursalar falan daha eğlenceli şeyler görürüz. Ama şimdi yazan kişi daha önce Kavak Yelleri'ni yazdığı için bu ihtimallere pek olasılık vermiyorum :F Umarım oradaki gibi herkes birbiriyle kombinasyonlu olarak sevgili olmaz :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Özgür
Ah ah Yelda Eroğlu ve ekibi gerçekten gün kurbanı oldu. :( Çok güzel bölümler Masumlar Apartmanı'nın yarattığı sükse yüzünden harcandı ve hiçbir zaman senarist değiştirmeyen Ay Yapım'ın da ne hikmetse burada değiştiresi tuttu. Oysa senaryodan önce gün değişseydi bu iş sorunsuz gitmeye devam edecekti ama reytingler yükselince senarist mesajı çok yanlış aldı. Hala güzel sahneler var ve bu diziye olan sevgim baki ama diğer izleyicilerin bu kadar toleransı yok o yüzden her diziye nasip olmayacak bu ikinci şansın böyle çar çur edilmesini istemiyorum. Emeklere sağlık.

Şu yan karakterleri uyuz olarak değil de iyi yazsalar dizi daha da yüksek alır bence. Her yerde kötüler olmak zorunda değil aslında. Mesela Beren-Dicle birbirine destek çıkan kız kardeşler gibi, Gülin bu kadar kötümser olmasa vs. Ajansta çıkan her soruna ekip olarak koştursalar falan daha eğlenceli şeyler görürüz. Ama şimdi yazan kişi daha önce Kavak Yelleri'ni yazdığı için bu ihtimallere pek olasılık vermiyorum :F Umarım oradaki gibi herkes birbiriyle kombinasyonlu olarak sevgili olmaz :F
+1 diyorum. :A Dediklerin benim de aklımdan geçen şeyler. :A

• Harika
Reactions: hayret bi şey
@Özgür @hayret bi şey @Aserat bana fazla yazacak birşey bırakmamışsınız.
Uzun bir aradan sonra canlı izledim (aramızda artık 2 saat olmanın avantajı ile sonuna kadarda baktım nihayet. 'erken bitti'.

Çok iyi bir başlangıç yaptı ama şu Beren'in başka entrika çevirme olayları soğutuyor. Fazla basit planları var.
Dicle bu 'bir dost' mesajını umarım Kıraç ile paylaşır. Bir düşman diye yazdaydı bari. Dost olan tehtid mi eder :A
Bunlar yetmezmiş gibi ön izlemede de bro ile başladık :A
bu arada İsveççice bro köprü demek, bror ise erkek kardeş. Bu detayıda vermiş olayım :A

Eh güya kısa kesecektim. Neyse bu kadar işte :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961