hayret bi şey
Emekli
Ben de deminden beri ne yazıyordu diye çırpınıyordum teşekkür ederim...Çok şaşırdım...Yazan Beren’dir kesin çok belli. “Peri Masalım’dan Buse’yi kovdur, yoksa Kıraç’ın kızı olduğunu herkes öğrenir” başka kim atar ki.
Ben sahneleri azalsın dedikçe kız başımıza bela oluyor. 🤮🤮🤮
Rica ederim. Hızlı geçti yazı ama ben TV’de tam okuyamayınca netten canlı yayını açıp durdurdum ve öyle okudum.Ben de deminden beri ne yazıyordu diye çırpınıyordum teşekkür ederim...Çok şaşırdım...
Biri şu Bereni öldürsün...
İyiki öyle yapmışsın..Rica ederim. Hızlı geçti yazı ama ben TV’de tam okuyamayınca netten canlı yayını açıp durdurdum ve öyle okudum.
YENİ BÖLÜM ÖN İZLEME!
@Özgür @hayret bi şey @Yiğitt @Dosi @Hazem @mesmeso61 @STARAN @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Aydın'ın kafasına saksı mı düşmüş yoksa numaradan akıl vermeye mi çalışıyor?Hikayemizin olmazsa olmazı Aydın bro da döndü şimdi tam oldu.
Sevmesem de ilk defa doğru konuşuyor hayret ettim. Uzak kalması yaramış beyimize.Aydın'ın kafasına saksı mı düşmüş yoksa numaradan akıl vermeye mi çalışıyor?
Şu yan karakterleri uyuz olarak değil de iyi yazsalar dizi daha da yüksek alır bence. Her yerde kötüler olmak zorunda değil aslında. Mesela Beren-Dicle birbirine destek çıkan kız kardeşler gibi, Gülin bu kadar kötümser olmasa vs. Ajansta çıkan her soruna ekip olarak koştursalar falan daha eğlenceli şeyler görürüz. Ama şimdi yazan kişi daha önce Kavak Yelleri'ni yazdığı için bu ihtimallere pek olasılık vermiyorum Umarım oradaki gibi herkes birbiriyle kombinasyonlu olarak sevgili olmazSevmesem de ilk defa doğru konuşuyor hayret ettim. Uzak kalması yaramış beyimize.
Güzel bir ön izleme ama yeni bölüme dair ipucu yok.YENİ BÖLÜM ÖN İZLEME!
@Özgür @hayret bi şey @Yiğitt @Dosi @Hazem @mesmeso61 @STARAN @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Saçma ön izleme ve fragman vermeye başladılar...Güzel bir ön izleme ama yeni bölüme dair ipucu yok.
Fragmanlara lafım yok da ön izlemeler saçma.Saçma ön izleme ve fragman vermeye başladılar...
+1 diyorum. Dediklerin benim de aklımdan geçen şeyler.Şu yan karakterleri uyuz olarak değil de iyi yazsalar dizi daha da yüksek alır bence. Her yerde kötüler olmak zorunda değil aslında. Mesela Beren-Dicle birbirine destek çıkan kız kardeşler gibi, Gülin bu kadar kötümser olmasa vs. Ajansta çıkan her soruna ekip olarak koştursalar falan daha eğlenceli şeyler görürüz. Ama şimdi yazan kişi daha önce Kavak Yelleri'ni yazdığı için bu ihtimallere pek olasılık vermiyorum Umarım oradaki gibi herkes birbiriyle kombinasyonlu olarak sevgili olmaz