Yarına daha da yükselirim merak etme.@slhttnmtl kendi kendini bitirdi gibi... Umarım diğer günlerde fark atar artık.
Yarına daha da yükselirim merak etme.@slhttnmtl kendi kendini bitirdi gibi... Umarım diğer günlerde fark atar artık.
İnşallah.Yarına daha da yükselirim merak etme.
O iş bizde hiç merak etme sen.Ben riskli tahminler yapmaya çalışıyorum. Bugün de öyle yapacağım
Bakın sizi eleyip cumadan finale çıkarsam final haftası çirkeflik modumu açıp hepinizi sabote ederim Kazanmak için her türlü taht oyununu yaparım. O yüzden beni eleyin @Veteran @Yiğitt @slhttnmtl
Genel puanda yükseğim, no problem.Gün geldi @Yiğitt'ten yüksek aldım umarım bu böyle de devam eder.
9 puan bu, zamanla o da kapanır.Genel puanda yükseğim, no problem.
Yarına ben 12 puanı kapatıp zirveye oturacağım, yine de sen bilirsin.9 puan bu, zamanla o da kapanır.
@hayret bi şey yedirme zirveni.Yarına ben 12 puanı kapatıp zirveye oturacağım, yine de sen bilirsin.
Bu laf şimdi benim kötülüğümü istemek mi kendi kötülüğünü istemek mi?@hayret bi şey yedirme zirveni.
Aman benden iş geçti, uzatmalara kalırım ben, senin kötülüğün için.Bu laf şimdi benim kötülüğümü istemek mi kendi kötülüğünü istemek mi?
9 puan zor geldi demek, olsun.Aman benden iş geçti, uzatmalara kalırım ben, senin kötülüğün için.
@Yiğitt Bu hafta da farklı gruplardayız.. Farklı takımlara gittiğimizden beri 1. olamıyorum...9 puan zor geldi demek, olsun.
Yarına ben 12 puanı kapatıp zirveye oturacağım, yine de sen bilirsin.
Kabul ettin yani benim finale çıkacağımı@hayret bi şey yedirme zirveni.
Ciğerim finalde son ikide buluşacağız, hissediyorum.@Yiğitt Bu hafta da farklı gruplardayız.. Farklı takımlara gittiğimizden beri 1. olamıyorum...
Bilmiyorum yani.
Kabul ettin yani benim finale çıkacağımı
Seni geçsem önümde @hayret bi şey var yoksa 9 puanın neresi zor.9 puan zor geldi demek, olsun.
Hadi inşallah...Bu kadar zorlu rakiplerden çıkarsak elimizi öpüp başımıza koymamız lazım..Ciğerim finalde son ikide buluşacağız, hissediyorum.
Biz daha zorluyuz, boşver.Hadi inşallah...Bu kadar zorlu rakiplerden çıkarsak elimizi öpüp başımıza koymamız lazım..
Biz daha zorluyuz, boşver.
Dikkat edin de bir kötü tahminle elenmeyinSeni geçsem önümde @hayret bi şey var yoksa 9 puanın neresi zor.
Batuş sen mi eleyeceksin bizi?Dikkat edin de bir kötü tahminle elenmeyin