Aynen bende çuvallamışım.Rezalet bugün.
Biri şu reytinglere dur desin...
Aynen bende çuvallamışım.Rezalet bugün.
Zirveye benim oturmam. Yalnız bizim grup çok çekişmeli.@Yiğitt aradaki fark gittikçe kapanıyor.
Bu arada dün @hayret bi şey' e zirveni kaptırma dediğimin ertesi günü zirveyi kaptırması 0/10 hareket.
Mükemmel.Zirveye benim oturmam. Yalnız bizim grup çok çekişmeli.
Kendini hemen eleme 2 günde ne olup biteceği belli değil.Herkesi tebrik ederim ... Yapım çok olunca artık puanlar 100'ü aşıyor...
(Biz bunda zorlanıyoruz final haftasında yarısacaklara Allah yardım etsin )
Yok canım kendimi elemem ... Bugüne kadar o kadar tahmin yaptım...Kendini hemen eleme 2 günde ne olup biteceği belli değil.
Sizin grupta kimin ne puan alacağı belli değil ...Bir gün sonuncu oluyonuz bir gün 1. oluyonuz...Bakalım kim turlayacak üst tura bizden, ufak bir hata ya da ufak bir risk tüm dengeyi değiştirebilir...
Öyle bir hale geldik ki 1 puan bile çok önemli.Bakalım kim turlayacak üst tura bizden, ufak bir hata ya da ufak bir risk tüm dengeyi değiştirebilir...
Ben açık ara zirvede olsaydım ne güzel olurdu işte.Sizin grupta kimin ne puan alacağı belli değil ...Bir gün sonuncu oluyonuz bir gün 1. oluyonuz...
2 günün var yapabilirsin...Ben açık ara zirvede olsaydım ne güzel olurdu işte.
Cumartesi günü tahmin yapmaya hazır ol, bizim gruptan birinci çıkmayacak gibi duruyor@Veteran aşko zirveye oturmuşuz.
Aşk olsun ben ne güne duruyorum.Cumartesi günü tahmin yapmaya hazır ol, bizim gruptan birinci çıkmayacak gibi duruyor
Kem gözlü Şevket gibisin resmen@Yiğitt aradaki fark gittikçe kapanıyor.
Bu arada dün @hayret bi şey' e zirveni kaptırma dediğimin ertesi günü zirveyi kaptırması 0/10 hareket.