İyi insanda lafının üstüne damlarmış.İnşaat mühendisiyim, 3 yıldır çalışmaktayım.
İyi insanda lafının üstüne damlarmış.İnşaat mühendisiyim, 3 yıldır çalışmaktayım.
Yok be ne makarası 2017'de mezun oldum Nişantaşı Üniversitesi'nden. 3 yıldır özel sektörde sürünüyoruz...@MEnes Makara yapmıyorsun değil mi? Hangi üni ?
Vaay be adaşım duygulandıran bir kutlama mesajı olmuş gerçekten... OÇANİŞECE'nin ve SABAR'ın bize yansıttığı ışığın yolumuzu aydınlatması bize bu olanağı sağladı... Bu kültürlerin dünyaya getireceği iyiliği her daim koruyacağız... Forum halkının da bundan faydalanması bizi ancak mutlu eder...Vay vay vay, demek adaşım foruma üye olalı tam beş yıl olmuş... İyi ki de olmuş... Bana bir adaş, birçok insana SANATSAL bir dost, forumumuza ise SABAR ve OÇANİŞECE kültürlerini kazandırmış bu üye oluş... Tebrik ediyorum adaşım, aramızda var olmaya devam edeceğin nice yıllara... @MEnes
Sana şimdi birbirinden SABARSAL hediyeler bırakacağım...
Ekli dosyayı görüntüle 94045
POLONYA'mızın gururu... TENİS'imizin geleceği...
Ekli dosyayı görüntüle 94046
4+1...
Ekli dosyayı görüntüle 94047
MAKISE KURISU... Ah ah, ne cefalar çekildi kendisi için...
Destansı olacağı kesin olan finale yaklaştığımız şu günlerde iyi gider...
1 milyar olmasına yardımcı olalım...
Son olarak KRAL'ın yok edici sezonu...
İstanbul'da bu isimde bir Üniversite de var demek ki ilk kez duydum (sanki diğerlerine çok hakimim )Yok be ne makarası 2017'de mezun oldum Nişantaşı Üniversitesi'nden. 3 yıldır özel sektörde sürünüyoruz...
Var da meşhur değil 2011'de açılmış bir üniversite o yüzden duymamışsındır... 3 yıl önce mezun olduğumu biliyorsun hangi okuldan olduğu pek önemli değil bence senin için...İstanbul'da bu isimde bir Üniversite de var demek ki ilk kez duydum (sanki diğerlerine çok hakimim )
Bak bu detayı yeni öğrendim demek ki MEnes'i pek tanımıyorum
Eh okdarını biliyoruz tabiki Aralık 2016'da seninle baya okul ve iş hayatı ile az konuşmadıkVar da meşhur değil 2011'de açılmış bir üniversite o yüzden duymamışsındır... 3 yıl önce mezun olduğumu biliyorsun hangi okuldan olduğu pek önemli değil bence senin için...
Evet az konuşmamıştık o dönemler. Düzene zor girmiştim o zamanlar uyku düzeni olsun başka şeyler olsun çok konuşurduk... Sen o tavsiyeyi vermesen bile ben her ay atardım zaten kenara ve attım evet... Ama bu ülkede öyle kenara para atarak köşeyi dönmek pek mümkün değil elbette...Eh okdarını biliyoruz tabiki Aralık 2016'da seninle baya okul ve iş hayatı ile az konuşmadık
İşe girerken her ay köşeye bir miktar at tavsiyemde vardı. Uyduysan artık köşeyi dönmüş olman gerekir
Neyden nereye. Aynen, 2018 sonbahar ayından itibaren hiç bir şey eskisi gibi olmadıEvet az konuşmamıştık o dönemler. Düzene zor girmiştim o zamanlar uyku düzeni olsun başka şeyler olsun çok konuşurduk... Sen o tavsiyeyi vermesen bile ben her ay atardım zaten kenara ve attım evet... Ama bu ülkede öyle kenara para atarak köşeyi dönmek pek mümkün değil elbette...
Heey gidi hey yaşlandık bee... Ne günler geçirmişiz, neler neler konuşmuşuz... (Salağa yatıyor... )Neyden nereye. Aynen, 2018 sonbahar ayından itibaren hiç bir şey eskisi gibi olmadı
Herşey Ağustos 2018'de başladı (bu da taş )
Köşeyi dönmesende kolaylık sağlayacak şeylerdir bunlar
Araba aldın?Heey gidi hey yaşlandık bee... Ne günler geçirmişiz, neler neler konuşmuşuz... (Salağa yatıyor... )
Tabi ki kolaylık sağlıyor askerliği bedelli yaptım, pandemide araba aldım falan. Ha hepsini benim biriktirme ihtimalim yoktu tabi biraz katkı da aldık...
Hayırlı olsun,kaç model ?Heey gidi hey yaşlandık bee... Ne günler geçirmişiz, neler neler konuşmuşuz... (Salağa yatıyor... )
Tabi ki kolaylık sağlıyor askerliği bedelli yaptım, pandemide araba aldım falan. Ha hepsini benim biriktirme ihtimalim yoktu tabi biraz katkı da aldık...
He doğru aramızdaki diyalog artık ne kadar açıldıysa haberin yok tabi bundan... Amin saol. Haziran'da aldım neredeyse 5 ay olacak.Araba aldın?
Habersiz olmak vol 5619635
hayırlı olsun. Kazasız belasız sür inşallah
2015 Model bir araç aldım. Saol.Hayırlı olsun,kaç model ?
Teşekküler, hepimizin hayatında olsun güzellikler. Messi'yi övenlerin sayısını zaten sayamayız normal futbolcularda olsun veya teknik adamlarda olsun. Onu en iyisi olarak görmeyenler güldürüyor genelde beni.nice yıllara sevgili menes .hep güzellikler olsun hayatınızda.messi sevdiğinizi bildiğim için bende balotelliyi seviyorum balotellinin messi hakkındaki görüşleri.bu arada bende messiyi severim.hediyem aşağıda
Teşekkürler öyle diyelim bakalım.@MEnes tebrik ederim, nice yıllara diyelim.
Hediyem D.Gray-man'den gelsin. Lala'nın hikayesini izleyince anlarsın artık.
Hemde Haziran...He doğru aramızdaki diyalog artık ne kadar açıldıysa haberin yok tabi bundan... Amin saol. Haziran'da aldım neredeyse 5 ay olacak.
2015 Model bir araç aldım. Saol.
Evet benden aktifi zaten Emekli sayılıyor... Sen benim bir de ilk zamanlarımı görecektin yok ediyordum ortalığı...Sanırım yönetimin en aktif ve çalışkan üyesi
Nice 5 yılların olsun Enescim.
Klavyene kuvvet dostum.
Tebrikler.
Artık aramıza ne kadar zaman girmiş düşün... Aaah ah Zey biz böyle miydik...Hemde Haziran...
Ekli dosyayı görüntüle 94062