Onun yapacağı avatar bu saaten sonra Eren Jaeger olur...
Onun yapacağı avatar bu saaten sonra Eren Jaeger olur...
Sadece konuda yazıldığı detaylar kadar biliyorum. 1+1 senedir insanlar değişir, oyüzden hayır bilmiyorum artıkBeni beni MEnes'i bilmiyor musun gerçekten... Evet evet sadece hatırlattı, gerçekten...
EREN JAEGER yaparsam burda yer yerinden oynar...Onun yapacağı avatar bu saaten sonra Eren Jaeger olur...
Vaaay be attığın taşlar başımı yardı, mutlu musun ha mutlu musun...Sadece konuda yazıldığı detaylar kadar biliyorum. 1+1 senedir insanlar değişir, oyüzden hayır bilmiyorum artık
Hmm tmm
İsmail abi gif.
Teşekkürler.tebrıkler
Çözeriz mekan bizim konu bizim...
Mutlu değilim, yarmak yetmez, baya bi kanda akmalıEREN JAEGER yaparsam burda yer yerinden oynar...
Vaaay be attığın taşlar başımı yardı, mutlu musun ha mutlu musun...
Teşekkürler.
Çözeriz mekan bizim konu bizim...
Acımasızlık bu... Ama haklısın da... O yüzden bir şey diyemiyorum...Mutlu değilim, yarmak yetmez, baya bi kanda akmalı
Leyla ile Mecnun'dan yer alan kimseye hayır demem...
Erdal Bakkal'da @Sherlock olsun.Leyla ile Mecnun'dan yer alan kimseye hayır demem...
Teşekkürler dostum, yaşarsak umarım o günleri de görürüz... Bu tarihin daha çook destanlara vesile olacağını da biliyoruz elbette...@MEnes değil 5.yılını, 15.yılını da kutlamak dileğiyle, foruma üyelik tarihin kutlu olsun ve bol destanlara vesile olsun...
Korera mo watashi no okurimonodesu
Teşekkürler dostum hep beraber olsun.@MEnes 5.yılını kutlarım.Daha Nice senelerin olsun.
O zaman sakın adaşından borç isteme....O tam adaşımlık zaten... @Sherlock
Adaşım öğrenci adam ben ondan para istemem zaten, içim el vermez...O zaman sakın adaşından borç isteme....
Sen çalışıyor musun?Öğrenci misin?Adaşım öğrenci adam ben ondan para istemem zaten, içim el vermez...
İnşaat mühendisiyim, 3 yıldır çalışmaktayım.Sen çalışıyor musun?Öğrenci misin?