@Angelica yarı finaldeyim. iyiyim iyiyim maşallah maşallah @Emre Ozansoy sana da çok üzüldüm.
@Yiğitt 'im sana da çok tebrikler.
Ooo süpersin tebrik ederim ablacım
@Angelica yarı finaldeyim. iyiyim iyiyim maşallah maşallah @Emre Ozansoy sana da çok üzüldüm.
@Yiğitt 'im sana da çok tebrikler.
75 puan almışım, şaşırdım... Ama gruptan çıkmama yetmedi, bugün ve yarın da çıkamam gibi...
Bence şansın var en azından beni geçersin75 puan almışım, şaşırdım... Ama gruptan çıkmama yetmedi, bugün ve yarın da çıkamam gibi...
İyi sallarsam geçerim belki.Bence şansın var en azından beni geçersin
Bugün yerini kaptırmazsan yarı finale çıkabiliyorsun galiba Bayağı sıkı bir rekabet oldu, teşekkürler sana da bol şanslarBenim hikâyede buraya kadarmış ... Ben çok eğlendim.. Geçen hafta iyi gitsem de bu hafta olmadı..Hayırlısı buymuş.. Tebrik ederim @Veteran ...
Daha bugün var, umudunu kaybetme. İlk sayfada STARAN 2.aşamada devam edecek diyor.Benim hikâyede buraya kadarmış ... Ben çok eğlendim.. Geçen hafta iyi gitsem de bu hafta olmadı..Hayırlısı buymuş.. Tebrik ederim @Veteran ...
Elenmedin ki yarışmadan 2. Aşamada devam ediyorsun. Bu akşamın sonuçlarıyla ilk 2 de yarı finale çıkacak. VazgeçmeBenim hikâyede buraya kadarmış ... Ben çok eğlendim.. Geçen hafta iyi gitsem de bu hafta olmadı..Hayırlısı buymuş.. Tebrik ederim @Veteran ...
Çıkamayacağım garantileşti.Çeyrek final 2. aşama ilk gün sonuçları belli oldu!
İlk aşamada kıran kırana mücadele edip elemeye kalan @STARAN ve @Veteran düelosunun kazananı @Veteran oldu. 101 puanla rakibinden 3 puan fazla alarak adını yarı finale yazdırmayı başardı. @STARAN ise 2. aşama elemesindeki yarışmacıların yanına dahil oldu.
Günün en yüksek puanını 106 puanla @Emre Ozansoy aldı.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Çıkamayacağım garantileşti.
Hiç şansım yok gibi... Bugün ne yapacağım bakalım.
STARAN gelince işim daha da zorlaştı, Hazem'de var.Belki bugün eksiksiz tahmin yapacaksınız ve rakipleriniz kötü tahmin yapacak?
Bakın ben ilk aşamadan bu yana yarışmaya fazla katılım olmuş olsun diye dahil oldum. Her aşamada bu sefer elendim derken yarı finale kadar çıktım İmkansız diye bir şey yok bu yarışmada
Aradaki fark senin Menajerimi Arayı tam bilip onların bilememesiyle kapanıyor Hiç kimse umudunu kesmesin benceSTARAN gelince işim daha da zorlaştı, Hazem'de var.
Benim 1 günüm çok düşük geldi beni batıran o oldu. Bir de bugünün oranlarını hiç kestiremiyorum. Dün de 1-2 yapımın belli grupları dışında iyi gittim bakalım bugün ne olacak.Belki bugün eksiksiz tahmin yapacaksınız ve rakipleriniz kötü tahmin yapacak?
Bakın ben ilk aşamadan bu yana yarışmaya fazla katılım olmuş olsun diye dahil oldum. Her aşamada bu sefer elendim derken yarı finale kadar çıktım İmkansız diye bir şey yok bu yarışmada
Teşekkür ederim ..Çol güzel bir gruptuk bol rekabetliyidi....Bugün yerini kaptırmazsan yarı finale çıkabiliyorsun galiba Bayağı sıkı bir rekabet oldu, teşekkürler sana da bol şanslar
Bugün de varmış.....Umudumu kaybetmiyorum ... Umarım Menajerimi Ara beklediğim gibi alır...Sanada başarılar dilerim...Daha bugün var, umudunu kaybetme. İlk sayfada STARAN 2.aşamada devam edecek diyor.
Tamam vazgeçmiyorum....Bu hafta bol bol tahmin yaptık.... Bugünü iyi yaparız umarım...Elenmedin ki yarışmadan 2. Aşamada devam ediyorsun. Bu akşamın sonuçlarıyla ilk 2 de yarı finale çıkacak. Vazgeçme
Bence benim işim zorlaştı...Sen yüksek puan almışsın ..... Tebrik ederim...STARAN gelince işim daha da zorlaştı, Hazem'de var.