Ben diyorum bu dizi TV8'de olmamalıydı da neyse.ss Makyöz de aşırı iyi değil ama makyaj yüzünden böyle olamaz bir insan hale bak.Tuana daha çok benzemiş Binnur'a.
Ben diyorum bu dizi TV8'de olmamalıydı da neyse.ss Makyöz de aşırı iyi değil ama makyaj yüzünden böyle olamaz bir insan hale bak.Tuana daha çok benzemiş Binnur'a.
Onur Güvenatam terörü. Masumlar'ın süresi düşmüş ve buna yüklenmişler ama bunaldım. Şu evlat hikayesi sonraki bölüme kalsa daha iyi olurdu o kadar derdin üstüne hafif kaçtı.@Aserat bu hafta bölüm 2 saat 55 dakika sürdü yanlış hesaplamadıysam. Rekor kırdı.
Hep strateji bunlar.Onur Güvenatam terörü. Masumlar'ın süresi düşmüş ve buna yüklenmişler ama bunaldım. Şu evlat hikayesi sonraki bölüme kalsa daha iyi olurdu o kadar derdin üstüne hafif kaçtı.
Valla bölüm süresi uzun da olsa kısa da olsa zirvede. Youtube'da bir haftada 2 milyonu zar zar görebilen dizi için bu kadar şeye gerek yoktu.Hep strateji bunlar.
Çocukluk'a karşı önlemHep strateji bunlar.
İki dizinin kitleleri çok benzer o yüzden normal.Çocukluk'a karşı önlem
Hayır ablası Güler'di.Son sahnedeki kız melihanın kızı mıydı?
Ee madem melihanın senaryosu bitti gitti kızını göremedi yaşamıyor muyduHayır ablası Güler'di.
Gerçekte de kızını göremeden ölüyormuş.Ee madem melihanın senaryosu bitti gitti kızını göremedi yaşamıyor muydu
Ben farklı şeyler hayal etmiştim kızının hikayesi ortaya çıkar atlayacağı sahneyi göstermediler dizinin hala etkisinden çikamadım zatenGerçekte de kızını göremeden ölüyormuş.
Dizideki önemli karakterlerin hikayeleri bir bölüme sığmayacak kadar çok o yüzden birden fazla bölümde varlar. Örn. Meliha'nın başından geçen onlarca olayı bir bölüme mümkünatı yok sığdıramazsın. Ama her bölümde farklı hikayeler de izliyoruz bir iki kişi ile gitmiyor dizi.Dizinin 1.bölümüne ilk yarım saat bakıp o asistan kadın olacak karakterin odaya girdiğinde kadının saçlarına gözlerini far far açıp dehşet şekilde bakakaldığı sahnede sinirlenip kapattım. Sen psikoterapi merkezinde çalış, sözde asistanlık yap fakat millete, hasta kişilere öyle sinir bozucu hasta şekilde bak? Anında tazminatsız kovulma sebebi aslında. O kadar sinir bozucu bir karakter ki 30 dakikada nefret ettirdi kendinden sevenleri varsa kusura bakmasın.
Üstelik dizide her bölüm farklı karakterlerin hayatı, durumları anlatılıyor sanmıştım ama devamlı olmaları da formata pek uygun değil, hayal kırıklığı. Kanıt dizisi gibi her bölüm farklı bir vakaya yer verilse ve süresi 60-70 dakika olsaydı çok daha farklı olurdu. Acun bile geleneksel Türk televizyonunu devam ettiriyor, çok vehim. Bence dünya gözüyle yerli dizilerin 60 dakika civarına indiğini göremeyeceğiz, artık pek inancım kalmadı. 2070’te bile aynı tas aynı hamam devam edecek eğer ömrümüz yeter de görürsek. Ne zamanki Türk televizyonlarının birincil hedef kitlesi 35 yaş üstü kadınlar değil de genel izleyici ve genç kitle olursa o zaman iş değişebilir, ona da biraz zaman var...