Tims & B Productions'tan 3 Yeni Dizi Geliyor!

Medyapım Show'a daha çok yakışıyor, eski kankalar tekrar barışsınlar isterim. Sadakatsiz Show'da yayınlansın isterdim hatta. :A

Yani, tek dizi tutturabilen yapım olarak hala hiç dijitalde dizi yapmamaları tuhaf gerçekten. :A
O devir geçti artık en unutulmayan Medyapım dizileri FOX’tan çıktı. :A Show’da zamanında iyileri vardı cidden özellikle Doktorlar ve AFK. :A

Bana da tuhaf geldi. :A Belki o da atılır. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Netflix'e Asya uyarlaması işler yapamazsınız yalnız. :A Onun dışında bir şey yapamıyorlar çünkü. :A
Yasak Elma uyarlama değil ve gümbür gümbür devam ediyor canım. :A Uyarlama yapmayan mı var. :A Fransız dizilerini alıp uyarlayan Ay Yapım’a bak sen önce. :A

Yasak Elma uyarlama değil ve gümbür gümbür devam ediyor canım. :A Uyarlama yapmayan mı var. :A Fransız dizilerini alıp uyarlayan Ay Yapım’a bak sen önce. :A
Ay Yapım yabancı dizi uyarlama işine yeni başladı Medyapım son dönemde başka dizi tutmadığını görünce sapıttı. Elma uyarlama olmasa ne olacak o tarz dizilerden yüz kez yapıldı daha önce. :A
Uyarlamaları orjinalinden bile çok daha iyi uyarlıyoruz. Siz onu bile yapamıyorsunuz. :A
Siz dediğin Ay Yapım'sa Menajerimi Ara en az orijinali kadar iyi. :Z

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ay Yapım yabancı dizi uyarlama işine yeni başladı Medyapım son dönemde başka dizi tutmadığını görünce sapıttı. Elma uyarlama olmasa ne olacak o tarz dizilerden yüz kez yapıldı daha önce. :A

Medcezir de uyarlamaydı yeni başlamadı yani. :A

İsterse 1000 kez yapılsın sonuç olarak tezini çürütüyor. :A

O devir geçti artık en unutulmayan Medyapım dizileri FOX’tan çıktı. :A Show’da zamanında iyileri vardı cidden özellikle Doktorlar ve AFK. :A

Bana da tuhaf geldi. :A Belki o da atılır. :A
Bir ara MF Show'a dizi veriyordu ama artık o da yok. Nedense bir yapımın tüm dizilerinin aynı kanala vermesinden hoşlanmıyorum. Ne o öyle sponsor olmuş gibi. :A

• Güldürdün

Evet o kadar iyi ki birazcık daha ekranda kalabilmek için yapımın tabularını kırıp hafta sonuna alınmasına neden oldu. :A

Bir ara MF Show'a dizi veriyordu ama artık o da yok. Nedense bir yapımın tğm dizilerinin aynı kanala vermesinden hoşlanmıyorum. Ne o öyle sponsor olmuş gibi. :A
Ben de pek sevmiyorum aslında öyle hepsinin aynı kanalda olmasını. :A Çeşitlilik iyidir. :A Mesela Ay Yapım hep Show’a ya da Star’a dizi yapıyor artık. :A Bu sezon FOX’a dizi yapsaydı keşke. :A

• Güldürdün
Ben de pek sevmiyorum aslında öyle hepsinin aynı kanalda olmasını. :A Çeşitlilik iyidir. :A Mesela Ay Yapım hep Show’a ya da Star’a dizi yapıyor artık. :A Bu sezon FOX’a dizi yapsaydı keşke. :A
Ben Ay Yapım'ın daha FOX'a hiç dizi verdiğini görmedim. :A Eski kankası Kanal D ile araları bozuk, atv'nin de kitlesi uymadığı için geriye sadece diğer iki kanal kalıyor sanırım. :A

• İlginç
Medyapım dizilerini hiç tereddüt etmeden hafta sonu yayınlayabiliyor. Her dizisi tutmasına rağmen çok mütevazı, bazıları gibi değil. :A
Ay Yapım ilk kez komedi dizisi yapıyor bu zamana kadar dram işlerini hafta sonuna koymaya tercih etmemesi normal. :A

Ben Ay Yapım'ın daha FOX'a hiç dizi verdiğini görmedim. :A Eski kankası Kanal D ile araları bozuk, atv'nin de kitlesi uymadığı için geriye sadece diğer iki kanal kalıyor sanırım. :A
BSA yapmıştı o da 22 bölüm sürmüştü fena değildi. :A Şimdi Ay Yapım’ın o sayıları gördüğü doğru düzgün dizi yok. :A

• Güldürdün