Gir ki ağzının payını okkalı bir şekilde ver. .ssRoman uyarlamalarına hiç girmeyeyim dedim.
Gir ki ağzının payını okkalı bir şekilde ver. .ssRoman uyarlamalarına hiç girmeyeyim dedim.
O zaman bu alttaki mesajım senin için gelsin.Gir ki ağzının payını okkalı bir şekilde ver. .ss
Beş Kardeş de komediydi. İlk değil.Ay Yapım ilk kez komedi dizisi yapıyor bu zamana kadar dram işlerini hafta sonuna koymaya tercih etmemesi normal.
Evet dram kısımları olsa da ağırlıklı olarak orijinali gibi komedi dizisi niye böyle çıkıştın anlamadım.O zaman bu alttaki mesajım senin için gelsin.
Beş Kardeş de komediydi. İlk değil.
Ayrıca MA komedi dizisi değil içinde yeterince dram da var her şeye bi kılıf uydurma.
Ahahaha sona emoji koymayı unutmuştum ama iyi olmuş.Evet dram kısımları olsa da ağırlıklı olarak orijinali gibi komedi dizisi niye böyle çıkıştın anlamadım.
Ben sadece ciddi yazılan mesajlara öyle karşılık veriyorum. olanlara ben de şakayla yanıtlıyorum zaten unutmuşsun.Ahahaha sona emoji koymayı unutmuştum ama iyi olmuş.
Senin gibi yazmış oldum yanlışlıkla da olsa bak nasılmış. Sen de herkese böyle yazıyorsun.
Cidden unutmuştum ama keşke söylemeseydim de ciddi sansaydın.Ben sadece ciddi yazılan mesajlara öyle karşılık veriyorum. olanlara ben de şakayla yanıtlıyorum zaten unutmuşsun.
Üfffff ağzına sağlık.O zaman bu alttaki mesajım senin için gelsin.
Beş Kardeş de komediydi. İlk değil.
Ayrıca MA komedi dizisi değil içinde yeterince dram da var her şeye bi kılıf uydurma.
Sağol canım, bizde böyle.Üfffff ağzına sağlık.
Eee kimin dostusun.Sağol canım, bizde böyle.
Sen cidden Özgür'ün bu mesajla kapak yaptığını falan mı sanıyorsun öyleyse durumun fena.Üfffff ağzına sağlık.
Endo ve Yıldız gibiyiz yılanlara had bildiriyoruz. Tek fark biz ayrılmıyoruz ne olursa olsun.Eee kimin dostusun.
Sanmıyorum kapak yaptığını görüyorum. @ÖzgürSen cidden Özgür'ün bu mesajla kapak yaptığını falan mı sanıyorsun öyleyse durumun fena.
KESİNLİKLE.Endo ve Yıldız gibiyiz yılanlara had bildiriyoruz. Tek fark biz ayrılmıyoruz ne olursa olsun.
Aynen öyle canım.KESİNLİKLE.
Ve hiçbir zaman da ayrılmayacağız.
Aynen ben de onu diyecektim tam daDedikoducu Çocuk, TRT 1'in ocak ayında aksiyon işi olduğunu söylemişti. Büyük ihtimalle bu dizi.
Cansu’nun iptal edilen projesinden sonra ipleri kopmuştur bence.Acun'a yapacak bence...
Haber Global'e konuk olduğunda Fatih Aksoy'u da demişti projeyi anlattığı yapımcılar arasında hepsi destek verdi falan dediydi.Cansu’nun iptal edilen projesinden sonra ipleri kopmuştur bence.