Kaliteli oyunculara ve dizilere düşman oldukları için.Öğretmen'i niye istemiyorsunuz?
PT2'de iyi gideceğini düşünmüyorum ben nedense. En fazla bir kaç bölüm meraktan izlenir, o kadar. Sonra da geldiği yere tekrar döner.Diziler artık çok uzun sürüyor eskiden 23.15’te biterdi Beyaz Show öyle başlardı. Artık onu yapsalar 00.15’te başlar o zaman da kimse izlemez bence.
Bence kanal PT1’e film koyar, 22.00 gibi İbo Show yayınlanır.
Bir dizinin başka gündeki tekrarıyla yeni bölüme yakın oranlar alması dizinin başarılı olduğunu ve izlenme potansiyeli taşıdığını gösterir. Geçen sezon Mucize Doktor gibi rekor kıran bir işin tekrarı bile en fazla 2 küsür (PT tekrarları hariç) alıyordu. Maç ve güçlü rakipler karşısında neredeyse ilk 10'a girecekmiş hatta ÇGH2'nin yeni bölümünü bile sollamış. Keşke biraz da olumlu taraftan bakabilsen.Öğretmen için konuşmak daha erken. Hem gün değişikliği hem de maç varken yine iyi oranlar almış. Haftaya yükselme olmazsa konuşmaya başlayabiliriz.
ÇGH yağında kavrulmaya devam ediyor.
Menajerimi Ara günündeki oranları almaya devam ediyor. Bu güne gelse bile fazla bir artış yaşayacağını düşünmüyorum. Hep dediğim gibi bu dizinin sıkıntısı günü değil.
Dediklerine katılıyorum ama pazar gününe geçince de alacağı reyting aşağı yukarı bu kadar olacak. Bak tekrar diyorum bu diziyi sadece gün değişikliği kurtarmaz.Öğretmen 6 aylık ara, gün değişimi, milli maç engeli ve doğru düzgün tanıtılmamasına rağmen 3 küsür almayı başarmış gelecek haftalarda 4 bandına çıkacaktır. Tabii bunun için hafta boyunca tekrar ve tanıtım konusunda yüklenilmesi lazım ama FOX'a bu konuda pek güvenemiyorum.
Menajerimi Ara için hiçbir şey demiyorum. İzlenme potansiyeli fazlasıyla var ama bunu değerlendirecek bir kanal var mı bilemiyorum. Umarım bu verilerden sonra çoktan alınması gereken mantıklı karar artık uygulanır. Salı günü reytingler kaç gelirse gelsin artık o günden hayır göremeyeceği bariz.
Bir dizinin başka gündeki tekrarıyla yeni bölüme yakın oranlar alması dizinin başarılı olduğunu ve izlenme potansiyeli taşıdığını gösterir. Geçen sezon Mucize Doktor gibi rekor kıran bir işin tekrarı bile en fazla 2 küsür (PT tekrarları hariç) alıyordu. Maç ve güçlü rakipler karşısında neredeyse ilk 10'a girecekmiş hatta ÇGH2'nin yeni bölümünü bile sollamış. Keşke biraz da olumlu taraftan bakabilsen.
En azından en kötü ihtimalle bile 3-4 alır ki salıdan her türlü daha iyi. Biz nasıl yeni dizilerin tekrarları bu reytingi alınca kesin yükselir diyoruz o da yükselir zira 2.5 reyting yabana atılacak bir şey değil. Masumlar Apartmanı başlamadan önce de senaryo tıpkı şimdiki gibi işliyordu demek ki izleyici bu şekilde de izleyebiliyor. Senaryosu kötü olan ve ilgi çekmeyen bir dizi 20.00'de asla bu reytingleri alamaz. Ayrıca senarist değişti ama etkisini gösterebilmesi için başka değişiklikler de lazım.Dediklerine katılıyorum ama pazar gününe geçince de alacağı reyting aşağı yukarı bu kadar olacak. Bak tekrar diyorum bu diziyi sadece gün değişikliği kurtarmaz.
Evet mesela Barış gibi gereksiz isimlerin süresi kısaltılıp başta Peride olmak üzere menajerlere verilmeli. Dicle ve Kıraç'ın meselesi artık herkes tarafından bilinmeli ve en önemlisi: Gülin'in daha yumuşak birisi olup Kıraç ile aşk yaşaması. Noemie görse dava açar bu senaryoya. Özellikle bu haftadaki planlama sahnesinde sinir bastı beni.En azından en kötü ihtimalle bile 3-4 alır ki salıdan her türlü daha iyi. Biz nasıl yeni dizilerin tekrarları bu reytingi alınca kesin yükselir diyoruz o da yükselir zira 2.5 reyting yabana atılacak bir şey değil. Masumlar Apartmanı başlamadan önce de senaryo tıpkı şimdiki gibi işliyordu demek ki izleyici bu şekilde de izleyebiliyor. Senaryosu kötü olan ve ilgi çekmeyen bir dizi 20.00'de asla bu reytingleri alamaz. Ayrıca senarist değişti ama etkisini gösterebilmesi için başka değişiklikler de lazım.
Sevmiyorum, konusu itibariyle fazla saçma bir dizi çünkü.Öğretmen'i niye istemiyorsunuz?
Kendimi avutmaya çalışınca bende böyle oluyorum.Öğretmen 6 aylık ara, gün değişimi, milli maç engeli ve doğru düzgün tanıtılmamasına rağmen 3 küsür almayı başarmış gelecek haftalarda 4 bandına çıkacaktır. Tabii bunun için hafta boyunca tekrar ve tanıtım konusunda yüklenilmesi lazım ama FOX'a bu konuda pek güvenemiyorum.
Menajerimi Ara için hiçbir şey demiyorum. İzlenme potansiyeli fazlasıyla var ama bunu değerlendirecek bir kanal var mı bilemiyorum. Umarım bu verilerden sonra çoktan alınması gereken mantıklı karar artık uygulanır. Salı günü reytingler kaç gelirse gelsin artık o günden hayır göremeyeceği bariz.
Bir dizinin başka gündeki tekrarıyla yeni bölüme yakın oranlar alması dizinin başarılı olduğunu ve izlenme potansiyeli taşıdığını gösterir. Geçen sezon Mucize Doktor gibi rekor kıran bir işin tekrarı bile en fazla 2 küsür (PT tekrarları hariç) alıyordu. Maç ve güçlü rakipler karşısında neredeyse ilk 10'a girecekmiş hatta ÇGH2'nin yeni bölümünü bile sollamış. Keşke biraz da olumlu taraftan bakabilsen.
Yorum yapmak için çok acele ediyorsunuz gelecek haftalarda patlayacaksınız çünkü.Kendimi avutmaya çalışınca bende böyle oluyorum.