11 Ekim 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    26
Ben izlenme sırasına dikkat etmeye çalışıyorum ama forumda çok izleyeni olanları da bir tık öne yazıyorum. :A Öğretmen'in de Maria ve Mustafa'dan daha çok izleyeni var tıpkı Menajerimi Ara'nın EDHO'dan daha fazla izleyicisi olduğu gibi. :A
Hmm tabi tabi.
Haftaya ayarlar. Bu hafta böyle olsun.
Bu kez sakin dur :A

Keşke aynısını sen de Salı günü uygulasaydın :A
Aynısı Edho için de geçerliydi.
Ekli dosyayı görüntüle 93723
@Özgür @Sherlock @Tolstoyevski

Öğretmen geçen sezon kendini kanıtladı zaten Maria ile Mustafa boş günde AB'de 1 küsür alıyor anca. :A Siz yapmazsanız ben müdahale edebilirim listeye. :A
Bence sorun yok zira hem diziler alfabetik olarak sıralanmış hem de güncel reytinglere göre söz konusu ediliyor, Öğretmen dizisi daha başlamadı sonuçta bu sezon o yüzden en başa koymak ne reyting ne alfabetik olarak gerekli değil gibi... :bilmem:

Bence sorun yok zira hem diziler alfabetik olarak sıralanmış hem de güncel reytinglere göre söz konusu ediliyor, Öğretmen dizisi daha başlamadı sonuçta bu sezon o yüzden en başa koymak ne reyting ne alfabetik olarak gerekli değil gibi... :bilmem:
Bu sezon arıza en çok izlenen....öğretmen bu yıl geç başladı..izleyici kitlesi Show'un bırakmaz bence.

Bu akşam maçı izliyecem. Sonra sarıp Öğretmen ve ÇGH'ye bakarım.

Televizyon geç açabildim onda maça bakıyorum ama Öğretmene mutlaka bakacağım sonra ama bu akşam bakamadım

• Beğendim
Reactions: Doğan
TV izlemeyeceğim demiştim ama fikir değiştirdim Rusya-Türkiye maçını izledim :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
'Öğretmen' çok kötü başlamış, keşke tahminlerime de böyle yansıtsaydım çünkü tam da beklediğim oranlardı. Ben öylece uçtum gittim tüh...

Öğretmen akşam 100 dakika yayınlandı bence ondan iyi reytingler alamadı yasak elma da aynı 2 dizinin de süresini kısalttılar neden acaba

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Milli maç karşısında 1.95 / 2.32 / 2.50 alan Menajerimi Ara için kanal hala daha gün değiştirmesin... :)

Öğretmen'in süresinin az olması, 6 buçuk ay sonra tekrar başlaması falan düşük gelmesi normal. Tekrardan yükselir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Milli maç karşısında 1.95 / 2.32 / 2.50 alan Menajerimi Ara için kanal hala daha gün değiştirmesin... :)

Öğretmen'in süresinin az olması, 6 buçuk ay sonra tekrar başlaması falan düşük gelmesi normal. Tekrardan yükselir.
Aynen yükselir bence de. Ne zaman aldı 1.95 Menajerimi Ara dizim😵:(