Çikolata deyince akla Belçika gelmeli,Alamanya değil ortağım.Alman çikolata markalarını da eklersin inşallah.
Çikolata deyince akla Belçika gelmeli,Alamanya değil ortağım.Alman çikolata markalarını da eklersin inşallah.
Ne tembel adamsın; bunuda mı kaçırdınKullanmamıştım abi hemen kullanıyorum 🙌
Edit: Kapanmış..
Berkcim Avrupada İsviçredir ana vatanı 😉Çikolata deyince akla Belçika gelmeli,Alamanya değil ortağım.
Erinç Bey,Anavatanı olabilir fakat Belçika'nın ünlü diye biliyorumBerkcim Avrupada İsviçredir ana vatanı 😉
Bir zamanlar tv'de sevimli kahramanlar adlı çizgi film olurdu.Orada "uyuşuk rodrigues" diye bir karakter vardı.Sen @dreamy e bu şekilde yaklaşınca doğal olarak zihnimde canlanıverdi.Ne tembel adamsın; bunuda mı kaçırdın
Konunun ilk açıldığı zamanlar tepki amaçlı kullanmamıştım, sonradan aklımdan çıkmış maalesef.Ne tembel adamsın; bunuda mı kaçırdın
Günlük hayatımda da acayip üşengeç biriyim en sevmediğim huyum bu...Bir zamanlar tv'de sevimli kahramanlar adlı çizgi film olurdu.Orada "uyuşuk rodrigues" diye bir karakter vardı.Sen @dreamy e bu şekilde yaklaşınca doğal olarak zihnimde canlanıverdi.
Markalı çikolatalar bizden çıkıyor genelde. Belçika çikolatasını sevmiyorum zaten.Çikolata deyince akla Belçika gelmeli,Alamanya değil ortağım.
İsviçre çikolataları daha iyi oluyor. Alman çikolataları da çok kaliteli değil bence. Ritter sport'un ülker çikolatadan farkı yok meselaMarkalı çikolatalar bizden çıkıyor genelde. Belçika çikolatasını sevmiyorum zaten.
Ritter çikolataları Türkiye'de var mıydı ki? Hangisini denedin bilmiyorum ama tad olarak çok çok iyi bir marka bence. Ki ülker sütlü çikolatalarında asla %35 kakao oranı bulunamaz.İsviçre çikolataları daha iyi oluyor. Alman çikolataları da çok kaliteli değil bence. Ritter sport'un ülker çikolatadan farkı yok mesela
İsviçre çikolataları daha iyi oluyor. Alman çikolataları da çok kaliteli değil bence. Ritter sport'un ülker çikolatadan farkı yok mesela
Migrosta falan çoğu popüler yabancı çikolata satılıyor.Ritter çikolataları Türkiye'de var mıydı ki? Hangisini denedin bilmiyorum ama tad olarak çok çok iyi bir marka bence. Ki ülker sütlü çikolatalarında asla %35 kakao oranı bulunamaz.
İsviçre markalarını saydım bende, maliyeti daha az olduğu için marka çikolataların çoğu burada üretiliyor. Ki onlar da Alman zaten.
Krussnecker? İlk kez senden duyuyorum.Migrosta falan çoğu popüler yabancı çikolata satılıyor.
Evet ritter sport yine iyi ama türk çikolatalarından bariz daha kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Çoğu çeşidini denedim, denediklerim arasında nanelisi dışında pek bir numarasını gördüğüm çikolata yoktu
Ama onun dışında mesela knussnecker denen çikolata cidden ülkerden bile kötü. Bir de ülkede başka çikolata yokmuş gibi bütün almancılar hediye olarak bunu getiriyor. En ucuz çikolata bu heralde?
Toffifee güzel ama hakkını vermek lazım
Nussknecker işte, k harfini yanlış yere koymuşumKrussnecker? İlk kez senden duyuyorum.
Fiyat-Performans açısından Ritter en iyi çikolatalardan birisdir. Milka'dan daha lezzetli olduğunu düşünüyorum şahsen, Milka eski tadını kaybetti çünkü. Büyük boylu oreolusunu satın alıyorum sadece.
Almanya'dan çok akrabanız var sanırım. Nussknacker'dan bahsediyorsan bizde öyle bir çikolata yok, Nussbeisser çikolatası var. Tadı da fiyatına göre çok iyi, kakao oranı dahil.Nussknecker işte, k harfini yanlış yere koymuşum
Ritter sport orda fp ürünü olabilir ama burda fiyat olarak milkanın 3-4 katı
Bir keresinde İsviçre'den milkanın özel üretim çikolatalarından getirmişlerdi. Çok güzeldi
Nasıl sizde nussknacker diye bir çikolata yok? Türkiye'de alman çikolatası denince akla ilk bu gelir genelde.Almanya'dan çok akrabanız var sanırım. Nussknacker'dan bahsediyorsan bizde öyle bir çikolata yok, Nussbeisser çikolatası var. Tadı da fiyatına göre çok iyi, kakao oranı dahil.
Evet, Milka'nın büyük boylu çikolataları güzel sadece, diğerleri eskisi gibi değil.
Nussknacker değil işte onun ismi, Nussbeisser.Nasıl siz de nussknacker diye bir çikolata yok? Türkiye'de alman çikolatası denince akla ilk bu gelir genelde.
Paketine kadar her şeyi aynı 😱 Orijinali nussknacker değil mi bununNussknacker değil işte onun ismi, Nussbeisser.
O nasıl çikileta öyle 100 gr 30 lira 😱Almanya'dan çok akrabanız var sanırım. Nussknacker'dan bahsediyorsan bizde öyle bir çikolata yok, Nussbeisser çikolatası var. Tadı da fiyatına göre çok iyi, kakao oranı dahil.
Evet, Milka'nın büyük boylu çikolataları güzel sadece, diğerleri eskisi gibi değil.
Hangisi?O nasıl çikileta öyle 100 gr 30 lira 😱
Yok orjinali Nussbeisser, sahtesini getirmişler sana resmen, yoksa fiyatına göre tadı çok iyidir.Paketine kadar her şeyi aynı 😱 Orijinali nussknacker değil mi bunun