İçinde sabarsal Mesajlar olabilir.Dikkat ! Güle güle kullan.Seyredikçe beni hatırlaman dileğiyle... SevgilerimleGüle güle izleyeyim videoyu teşekkürler
İçinde sabarsal Mesajlar olabilir.Dikkat ! Güle güle kullan.Seyredikçe beni hatırlaman dileğiyle... SevgilerimleGüle güle izleyeyim videoyu teşekkürler
Ben döktürürüm zaten ona şüphe yok adaşım da muhakkak bir şeyler karalayacaktır... Sen de bir şeyler karala, çok karalamasan bile bekliyorum.Sen @Tolstoyevski (okursa) ve @Sherlock döktürürsünüz birazdan ufak bir yorum atarım manga konuna (okuduğumu kanıtlamam gerekiyor )
Sen zaten hepten koptun belli bir durum bu... Aaah yoldaşım ah ne olacak senin bu halin... Bu muazzam sanat eserini bu kadar geri plana atman bana oldukça acı veriyor... Bir başlasan devam etsen gerisi gelecek zaten... Ben şuan an itibarıyla okumaya başlıyorum... 1 2 hafta içinde tekrardan güncele geleceğimi düşünüyorum...Şu aşamada oldukça zor gözüküyor devam etmem çünkü gerçekten animeyi izlemek daha rahat ve keyifli geliyor (linç is coming by @MEnes .... ) fakat mangaya alışma meselesi var tabi, zihin alışsa onun da gerisi gelir... Ama artık kesin hiçbir şey diyemiyorum, ne desem yalan ne desek eksik olabilir....
Yok yok bırakmazsın sen merak etme o takılacak hiç bir şey olmayacak, o işi ben çözeceğim...Peki sen neye üzücü attın? 😱
Ben de daha yeniyim. Bakalım ne yapacağım yine sarmazsa bırakırım
Karaladım birşeyler ama karışık gibiBen döktürürüm zaten ona şüphe yok adaşım da muhakkak bir şeyler karalayacaktır... Sen de bir şeyler karala, çok karalamasan bile bekliyorum.
Sen zaten hepten koptun belli bir durum bu... Aaah yoldaşım ah ne olacak senin bu halin... Bu muazzam sanat eserini bu kadar geri plana atman bana oldukça acı veriyor... Bir başlasan devam etsen gerisi gelecek zaten... Ben şuan an itibarıyla okumaya başlıyorum... 1 2 hafta içinde tekrardan güncele geleceğimi düşünüyorum...
Yok yok bırakmazsın sen merak etme o takılacak hiç bir şey olmayacak, o işi ben çözeceğim...
@MEnes @Tolstoyevski @Dosi sohbet ederken seninde bahsin geçiyorsa tantana olması normalHayırdır kardeşim ne bu tantana...
Teşekkürler .darısı senin başına
Teşekkürler hediyeler için, foto harika 🥰 Bilal Sonses zaten beğendiğim bir ses@Dosi senin konunu sona sakladım hediye bulmak zor malum, tebrik ediyorum seni. Hatta o çeneyle 50k az gibi geldi aslında.
Neyse hediye merasimine gelelim. Hamburg ve en sevdiğim Sonses şarkısıyla seni baş başa bırakıyorum.
Kutlama konuları niye mesajdan sayılmıyor ki, o zaman buraya hiç girmeyelim bir daha en iyisi.Teşekkürler hediyeler için, foto harika 🥰 Bilal Sonses zaten beğendiğim bir ses
Kutlama konularındaki ve sayaca işlemeyen diğer alanlardaki mesajlarıda sayarsak en az 10 bin ordan çıkar herhalde
Burada çene çalmak ve saçmalamak serbest çünküKutlama konuları niye mesajdan sayılmıyor ki, o zaman buraya hiç girmeyelim bir daha en iyisi.
Hiç gözünden kaçmamış maşallah, yine zehir gibisin.Burada çene çalmak ve saçmalamak serbest çünkü
Diğer Konularda mesaj yazmaya çekinenlerin mekanı oluyor genelde burası
Forum oyunları bölümüde sayaca işlemiyor ama haftalık enlerde beliriyor.
Aynen, herzaman ki halim detaycılığım ve test ediciliğim sağolsunHiç gözünden kaçmamış maşallah, yine zehir gibisin.
Ooo en taze hediye ve sen uzun zamandır kuru tebrik ederdin
Teşekkür ederim güzel hediyenice yıllara zeynep hanım .hediyem aşağıda umarım beğenirsiniz.balotelli ve neymar ikiside sevdiğim futbolcular umarım beğenirsiniz.nice yıllara tekrardan
rica ederim tekrardan nice yıllara zeynep hanım .balotelli,neymar ve messi ile yakın arkadaş.balotelli messi mi ronaldo mu dediklerinde messi dedi.bu bilgiyide vereyim.Teşekkür ederim güzel hediye
Balotelli bilmediğim bir futbolcuydu, sayende tanımış oldum 😊
Gündüz saat satar,Teşekkür ederim güzel hediye
Balotelli bilmediğim bir futbolcuydu, sayende tanımış oldum 😊