Ceza yer benceİşte ama RTÜK bu. İzleyici de doğru şeyleri şikayet etmeyi sever.
Ceza yer benceİşte ama RTÜK bu. İzleyici de doğru şeyleri şikayet etmeyi sever.
Bir iki haftaya belli olur yeyip yemeyeceği.Ceza yer bence
Bune la izledim tövbe yarabbim ilk bölümden dahaBir iki haftaya belli olur yeyip yemeyeceği.
Ne var, gayet güzel sahne. Arkadaşlarının nasıl kandırdığını öğreniyor.Bune la izledim tövbe yarabbim
O değil ya sahneden bahsettim jfkfjf ben ne izledim diyecektim klavyeNe var, gayet güzel sahne. Arkadaşlarının nasıl kandırdığını öğreniyor.
Meğer ne kadar çok dost görünümlü yılanlar biriltimiş yanında Asya... 🐍 🐍
Bu sahneden bahsetmiyor musun işte?O değil ya sahneden bahsettim jfkfjf ben ne izledim diyecektim klavye
Sen hangisinden bahsediyon anlamadmBu sahneden bahsetmiyor musun işte?
Ben şimdi anladığım senin bahsettiğini.Sen hangisinden bahsediyon anlamadm
İzleyicileri TV'den yayınlanan tekrarları takip ettirmeye zorluyorlar ama bu onları kâr'dan çok zarara uğratıyor. Masumlar Apartmanı mesela milyonlar izleniyor her bölüm.Öyle yapması gerek bi an önce
20 gün önceye gittiler, ikinci bölümde de olmaz gibi abla ya bence. En geç 4. yada 5. bölümde olur gibi.Dün gece izlemiştim bölümü çok beğendim o yüzden korkmuştum merak ettiğim @Emre Ozansoy o yemek ne zaman olacak ikinci bölümde izlermiyiz sence?
20 gün önceye gittiler, ikinci bölümde de olmaz gibi abla ya bence. En geç 4. yada 5. bölümde olur gibi.
Bence sürer abla. O değilde dizi başlayana kadar Özge Özder'in karakterini çok merak ediyordum, ama Asya'nın yüzüne baka baka yalan söylediği için uyuz oldum. Kıvılcım bile iyidi ya.O kadar sürermi ya ben ikinci bölümde görürüz diye düşündüm ama
Her gün Asya'nın yüzüne baka baka yalan söylemiş hepsi. Aldatacağını biliyorduk tamam ama böyle bir şey çıkacağını bende beklemiyordum ve şok oldum. Özellikle Özge Özder ve Eren Vurdem'in karakterine aşırı gıcık oldum.Bu sahneyi izlerken gerilmiştim Aynı zamanda şok içinde kaldığım çok nokta olmuştu, o iş birlikçileri duyunca hele.
Eren Vurdem'in karakterinde bir pislik olduğu belliydi ama Özge Özder'inki beni şok etti.Her gün Asya'nın yüzüne baka baka yalan söylemiş hepsi. Aldatacağını biliyorduk tamam ama böyle bir şey çıkacağını bende beklemiyordum ve şok oldum. Özellikle Özge Özder ve Eren Vurdem'in karakterine aşırı gıcık oldum.
Kuruluş: Osman'da kalsa daha iyi olurdu sanki Eren Vurdem. Kıvılcım'dan sonra iyi bir karakter ile girer, Asya'nın zor durumunda yanında olur, destek verir diye düşünüyordum ama yılan çıktı resmen.Eren Vurdem'in karakterinde bir pislik olduğu belliydi ama Özge Özder'inki beni şok etti.
Bu arada Özge Özder'in kariyerine baktım da çok temiz bir oyunculuk kariyeri var. O kadar çok dizi ve filmde oynadığını bilmiyordum. İşin içine tiyatro rollerini katmıyorum bile
Bence sürer abla. O değilde dizi başlayana kadar Özge Özder'in karakterini çok merak ediyordum, ama Asya'nın yüzüne baka baka yalan söylediği için uyuz oldum. Kıvılcım bile iyidi ya.
Valla ya. Keşke o çıkacağına Beliz uyuzu çıksaydı.aynı düşünmüşüz dedim bu rol içinmi buraya geldin özge ya diye
Kuruluş: Osman'da kalsa daha iyi olurdu sanki Eren Vurdem. Kıvılcım'dan sonra iyi bir karakter ile girer, Asya'nın zor durumunda yanında olur, destek verir diye düşünüyordum ama yılan çıktı resmen.
Özge Özder'i ben Mucize Doktor'dan başka bir işinde izlemedim, ama 10 - 15 civarında dizide oynamış birisi. Tiyatro oyunları da mevcut ve artı olarak şarkıcılıkta yapıyor.